Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 10
Hildegard spune:
Mariaalexia, uite aici ceva garantat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86608&whichpage=18
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
catutza spune:
Miri , ai mai fost la Tusnad de curand? Eu am fost cand eram copil si mi-a placut foarte mult, dar am trecut si acum cativa ani (7 ani parca), si nu mai mi-a placut deloc. Mi s-a parut monoton, putina lume in statiune, parca era parasit. Noi am trecut la inceputul lui septembrie veneam de la Cheile Bicazului.
Te asteptam cu poze si impresii. Sa ve duceti si la lacul Sf Ana ca e tare frumos acolo
Gandacel , sa fie intr-un ceas bun noua voastra casatorie. Casa de piatra! 
Ma duc sa adorm scorpiuta, revin
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
miri__b spune:
Hilde esti de belea cu prajiturile tale! ai o cofetarie? de cu nu deschizi dc n-ai?
In alta ordine de idei iti garantez ca dc pui chiloti de la pampers si intra cu ei in apa o sa ii atarne un kil la fund.asa ca ori slip de figuri ca tot face in apa ori scutece speciale despre care s-a mai discutat.
Miri si
David - 23.12.2005
miri__b spune:
Catutza n-am mai fost. o scris o mamica pe un topic ca a fost anu trecut si i-a placut. la cat stam noi sigur nu ne plictisim.
Tot Hilde asa se scriu retetele nu ca mine
Miri si
David - 23.12.2005
Poate sa ma mai marit o data sa m-ancumet la vreo reteta de a ta ptr a face impresie. in rest las ca-s bune si de la cofetarie.
stiti voi:sunt acri strugurii...
Hildegard spune:
Tot adun pe ele..sa cumva sa uit, ca am obiceiul sa uiot...ei, as ami-am scris pe hartie si numai uit
Ne-am luat aseara din billa crnaciori de gratar si pasta de mici sa facem maine seara in curte....de abia stept sa stau in curta ca de cusca asta de ap. m-am saturat
. Altfel e la casa!
steff mi-a facut iara pete pe fata...da, e cu ten alb, e blonb si dr. a zis ca e peredispus la tot fleul de porcarii. Asa ca-l dau numa cu Bephantene ca mi-e teama sa-l dau cu alte minuni. Am si Locoid acasa da oare nu-i fac rau?
blonzii sunt sensibili la piele, asa sunt si io si sotul
.
Are steff colac cu volan in care-ti bagi picioarele, sper sa-i placa in el. Are si piscina mica , o iau si pe aia. Bine ca avem pompa de picior de umflat ca altfel.
Nu mai tin minte daca e nisip acolo, dar i-au cu mine si sculele de nisip. i-am luat la steff aseara din kaufland set de pescuit cu 7 ron, e super fain....
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
lavi02 spune:
maria si eu cred ca la voi a fost viroza. Dar vezi ca daca ai inceput sa-i dai, antibioticul trebuie dat minim-minimorum 3 zile, mai bine 5. 
feli ma bucur ca ati scapat ca prin urechile acului de antib. si va tin pumnii si pe ziua de azi. Mare dreptate ai cu Augmentinul ca pe bomboane...
roxi ma bucur ca Alexia e o idee mai bine si tine-te tare cu operatiunea suzeta!
A explicat si mirabilis la un mom dat de ce tetina si suzeta intretin nu stiu ce fel de mediu in gura copilului si de acolo rezulta stomatite, etc.
Ce o face Camelia?
Noi facem azi bagajele si maine plecam la Moeciu. Doamne ajuta sa fie OK acolo ca daca nu... ne intoarcem acasa prematur si ar fi pacat.
Hildegard spune:
Miri, n-am cofetarie. Mi-as deschide dar n-am bani pt. asta.
Nu ma stresa ...si eu acuma ce fac...daca chilotii pampers nu-s buni. Pi ziceam si ioa sa, decat in cuc gol mai bine ii pun de astia, nu?
Da, in apa, asa cum zici tu....se umfla
Caut prin toata TM chiloti swimmers, ce naiba fac?
unde sunt mamici de TM sa intreb?
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Madutza10 spune:
Hilde ,n-ai dc sa-ti faci griji cu acomodarea piticului acolo ,cu apa ,soare etc. ,eu l-am dus pe-al meu la mare cind avea 7 luni ,l-am bagat in piscina ,mare ,a stat la soare ,am folosit crema cu protectie 50 ,a stat in putica goala ...Anul asta a fost floare la ureche ,tot puta goala sau slip ,crema protectie 40 ,s-a balacit foarte mult in piscina si mare ,s-a bronzat putin dar frumos si uniform ,nu a racit ,n-a patit nimec ,sint deja marisori ,deci stai calma ,lasa-l sa fac aproape ce face un adult ,numai sa respectati orele de expunere la soare ,osa fie bine!
DC sa-i pui pampers?Face caca in cursul zilei sau la ore la care nu te astepti?Sau pt pipi??Al; meu face dimineata asa ca stiam sigur ca in cursul zilei nu-mi face surprize
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Hildegard spune:
Ha? ce tetine intretin ciuperca in guraaa???????
MIRABILIS, HELPPPPPPPPPPPP!!!!!!!
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
maria_alexia spune:
Da, Lavi, stiu de principiul cu 5 zile. Dar m-am gandit ca daca si-asa l-a luat degeaba, rau n-are ce sa-i faca daca-l intrerup, nu?
A luat 3 zile jumate, n-am sarit decat o doza, recuperabila in caz de ceva...
Oricum, azi mergem la control.
Feli, cum mai e Ilinca? Tin pumnii sa nu mai faca febra azi si sa scapati cat mai repede si voi!