Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Maria, io zic sa-i dai atibioticul 5 zile.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hilde pe Nati am tinut-o la plaja cu pampers-chilotel normal si cand o bagam in apa, in fundicul gol. Dar uneori a mai scapat ea in mare si cu pamepersul pe ea; s-a umplut si cu asta basta, i l-am schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

In piscina eu i-am dat lui Cristi slipi (textili), asta ca sa nu avem surpriza sa trebuiasca sa pescuim pe-acolo
Afara merge orice: nimic-pampers-slip

Mergi la inceput

Gandacico felicitari! Iti doresc sa aveti toata viata o relatie la fel de buna ca si acum!!! Cu acte sau fara acte

maria ce-i drept pe Nati n-am bagat-o inca in piscina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Da, Lavi, stiu de principiul cu 5 zile. Dar m-am gandit ca daca si-asa l-a luat degeaba, rau n-are ce sa-i faca daca-l intrerup, nu?
A luat 3 zile jumate, n-am sarit decat o doza, recuperabila in caz de ceva...
Oricum, azi mergem la control.

Feli, cum mai e Ilinca? Tin pumnii sa nu mai faca febra azi si sa scapati cat mai repede si voi!

Pana acum bine. Nu a mai facut febra dupa paracetamoul de azi dimineata. Inca asteptam. Mama, ce emotii am!

Mai, fetelor, azi am scos-o afara si cand am ajuns la locul nostru de joaca de dupa-amiaza (dimineata avem altul, dupa cum se schimba umbra). Ei bine, a inceput sa-si strige prietenele "Mamu" (Miruna), Ana (sanziana) Mi s-a rupt sufletul!

Eu la mare am de gand s-o las in chilotei de bumbac. Cei mai sanatosi. Daca face ceva in ei, asta e, avem o groaza de schimb (in total vreo 25).

Lavi, Hildegard sejururi placute si voua!

Da, asa stiu si eu, ca tetinele permit dezvoltarea aiurea a florei bucale daca copilul o tine in gura mai mult timp, mai ales cand e vorba de bibe cu ceai sau lapte.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

feli
Plecati si voi saptamana viitoare/week-end-ul asta?

madau & Hildegard week-end placut si relaxant!
Huilde, cand povestesti de zona Timisoarei imi invarti cutitul in rana, ca eu sunt de acolo si mi-e dor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Daca nu facem febra maine suntem la tara, la gratar, sezlong si Ili la piscina. Daca da, Bucurestiul ne mananca

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hildegard, dk nu gasesti de-aia de baie speciali, din plastic, cu elasticut, pune-i slipi textili (mai sintetici asa, nu din bumbac, k sa nu iasa kk prin apa din piscina) cand intra in piscina si chilotei din bumbac sau pampers clasic cand nu sta in apa, adik cand e pe plaja/asfalt/iarba/ce-o fi la strandul ala.

felicia, tin pumnii sa nu mai urce febra.

ceva vesti de la camelia?

io ma duk sa smotruiesc cat oi putea din molozul ramas dupa santierul din apartament, maine plec sa-mi vad copilul, yupii, si luni ma duk sa-i iau mobila, ca acu' are camera lui, n-o mai imparte cu sifonierul matern etc. i-am luat deja diverse decoratiuni, de-abia astept s-o termin de amenajat.
zice bona ca cica a invatat sa faca si el nu-nu, dar cu ambele maini deodata, doar cu una nu poate:)
a primit si el o tricicleta si toata ziua ii pune pe adulti sa-l impinga cu trici pe iarba. La vale mai e cum e , dar la deal ii termina (e in panta curtea).

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda spor la !

Cum e la Bran vremea? I mean cu ce il culca imbracat pe Nichita? Eu pt muntele nostru am carat pijamale lungi + body si ciorapi lungi de luat pe dedesubt dar n-a fost cazul decat de pijamale. Acolo sunt vreo 650 m altitudine. Fetele mele dorm dezvelite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt, tocmai inchideam pc-ul, dar pac, ai aparut prompt cu intrebare:))
e frigaraie in zona aia, zici ca e alt anotimp noaptea, nu stiu insa unde mergi tu/unde ai fost. nichita primeste noaptea body, pijama de iarna, sac de dormit de vara si paturica de vara. a racit in primul we ca se stricase centrala si nu au putut sa dea drumul la caldura. p-orma in convalescenta a primit si caciulita de toamna (!) noaptea in cap, pana am aflat io si am facut scandal, ca io am calit copilul, n-avea caciulita nici cand avea o luna si ele mi-l strica etc. sper ca acum nu-i mai pun caciulita cand nu vad io:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput