Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MIRI e si mai rau daca-ti spune inainte si tot nu face la olita. mi-ai spulberat si mie speranta ca odata ce va anunta INAINTE sa faca, o sa faca la olita.

cu preparatul la farmacie...te referi la cel cu glicerina si nistatin care-i pt afte, stomatita, herpangina?
uite aici am gasit retetele ce le-a avut vlad:

glicerina - 30 ml
anestezin - 0,3 g
vitamina B2 - fiola 1/2
vitamina A - 5 ml
nistatin - nu sunt sigura ce scrie pe reteta ca nu inteleg, ar fi "drajeu" dar la farma stie sigur despre ce-i vorba - 1
neomicin - fiola 1
asta-i ce mi-a dat ORL-ista

glicerina boraxata 10% - 30 g
anestezina - 0,20
vitamina B2 - 1 fiola
vitamina A - 1 fiola
nistatin 0,20
asta-i de la dr de familie.

Joy 31+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Stiti cumva unde mai e subiectul deschis de Bic pentru mama ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Joy ma refer la ala care mai calmeaza durerile at cand ies dintii!
si nu tre sa te iei dupa fi-miu. e un haiduc.
a dormit cand montau aia aeru cond langa el si ieri a urlat de a rupt cand au dat vecinii 2 gauri.
multe chestii imi plac la el. de ex nu ia scaunul sa se catere. imi convine ca nu tre sa ma duc dupa el sa-l verific de ce e cuminte.
afara nu se uita dc am disparut din raza lui. nu intra in panica.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Miri, pentru durerile care apar la eruptia dentara exista asa:
- dentinox gel
- calgel
- glicerina cu anestezina - cred ca la asta te referi. Se gaseste gata preparata la farmacie, e ff ieftina si se pare ca si eficienta.

Mergi la inceput

JOY parca stai la Budimex nu?cand ai chef de o barfa mica da un semn si ne vedem. eu stau pe Brancoveanu la capatul dinspre Selgros.
Maria-alexia ms mult.de asta ziceam ati scris voi mai demult de ea, de restul stiam. plecam in conced si sa nu tipe pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Of, ce ne chinuie caninul asta de vrea sa iasa, a plans din ora in ora Ili azi noapte

Lavi pana la urma nu i-am mai da antibiotic, ne speriasem noi, cand am vazut-o (iar) lesinata dupa ce ii crescuse temperatura peste 39. Azi dimineata a sunat Doru pe care a zis sa mai asteptam pana diseara.
Of, in ce tensiune stau!

Maria_alexia pe aici, doctorii pe care ii consider eu buni (adica nu dau antibiotic "preventiv", ca sa n faca copilul vreo infectie) zic sa asteptam sa treaca 3 zle si daca continua febra, inseamna ca nu e ceva viral ci infectios. Din pacate, sunt putini din aceastia. Majoritatea prescriu mai ales augmentin, ca pe bomboane

Roxi ce ma bucur ca e alexia mai bine, hai ca poate deschid noul sezon de insanatosiri.

Joy sanatate multa! Subscriu la ce a scris madau. Stii cum sa iei homeopatele astea, nu? Inainte cu juma de ora si dupa nu mananci si nu bei nimic, altfel nu-si fac efectul. Asta am aflat de la homeopata la care am fost cu ILi.
A si, mai e ceva - noua ne-a zis ca pe perioada tratamentului nu ai voie nimic mentolat. Nici macar pasta de dinti sa nu fie mentolata.

Madau distracte placuta la mare!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Feli, ms mult. Asa ma gandesc si eu, ca ne-am pripit cu antibioticul.
Pe de alta parte am fi murit de frica sa stam 3 zile cu el cu febra aia peste 39
Prin Buc poate e mai bine, dar aici numai cuvantul "spital" produce fiori de groaza. Nu te prea interneaza cu copilul (mai ales acum, cand sunt marisori), iar singurei pe-acolo... iti dai seama ce experienta traumatizanta e pentru toata lumea
Fetita prietenei mele ajunsese asa de urat cu amigdalita incat nu mai inghitea nimic, nici macar saliva. Au internat-o, s-au socat cu totii o buna bucata, greu au trecut peste... De asta suntem si noi asa de speriati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata bagajele, am terminat mai rapid decat am sperat...acum mai am doar sa ma dushuiesc si sa ma imbrac...da' mi-am pus si eu ceva sa pap ca sa nu ma apuce iar raul pe drum

Feli ms mult ptr urari

miri_b ms, am salvat reteta, cand m-oi apuca de ea te mai bat la cap...ca mai sunt niste chestii pe care nu le-am inteles

Maria_alexia cum sa nu te interneze cu copilul asa mic? ..pai cine sta dupa el, sa-l schimbe, sa-i faca papa noaptea...sunt nebuni?

Fug la dus....va pup, sa ne reauzim sanatosi!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Mada, din pacate chiar asa se intampla, copiii raman acolo singurei, cica n-au destule locuri.
Ii schimba ele dupa bunul plac (evident ca-ti cer cate 10 pampersi pe zi si-i iei opariti de-acolo si cu un scutec no-name cu 2 marimi mai mici - prietene mea asa a patit). Stau in patutzuri de metal toata ziua, ajung sa se dea cu capul de gratii (a ei era plina de vanatai dupa 4 zile).
Nu mai povestesc ca e de groaza efectiv. Sunt niste brute.

Mergi la inceput

Madau ce nu tzii clar? topesti untu, pui zaharu, peste pui bananele taiate pe lung in 2,peste foaia de foetaj si la cuptor.
HAVE FUN AT .
ADEVARUL E CA SI EU AM SCURTAT CA MA BRUIA DAVID LA SCRIS.IMI PARE RAU CA NU POT SA-TI ARAT POZA, SA MA UIT DC I-AM FACUT VREODATA.

Mergi la inceput