Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 14
miri__b spune:
Hello!
S-a mai scris aci sau in alta parte despre trusa medicala de vacanta?am citi intr-o revista dar parca nu e completa.
azi vine Ile cu bb acasa!

Miri si
David - 23.12.2005
joy04 spune:
buna dimineata.
drum bun fetelor care plecati in vacante mai mici sau mai mari si o vreme cum va doriti !!!
voi stiti ceva de CAMELIA? ca nu-mi raspunde deloc la tef. adica imi spune ca "accesul la acest nr a fost limitat". ea zicea ca ma suna dupa ce o vede neuroloaga pe Daria sa-mi spune ce-a zis si de atunci(miercuri parca) nu pot da de ea...
SOANSO sa zici tu ca nu ai fata cuminte...cu ce scoti pixul de pe ea?
ca si vlad s-a murdarit odata si abia a trecut dupa cateva spalari.
MIRI eu stau la Cultural. cand o fi sa ne putem vedea, vb.
GANDACEL felicitari pt acte. sa fiti sanatosi si sa va iubiti in continuare.
asteptam sa ne spui mai multe. 
io-s cam aiurea de tot. ma umflu iarasi rau de tot, ma dor toate incheieturile de numai pot. imi curge nasul si ma doare capul...ca de raceala.
VLAD este la tara. deja ma simt super naspa ca l-am trimis acolo. adica randul trecut aveam treaba de facut, dar acuma...chiar o sa stau si nu stiu cum ma voi descurca.
ma duc la treaba ca nu pot sa ma odihnesc daca-s toate vraiste.
Joy
31+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
soanso spune:
quote:
Originally posted by joy04
buna dimineata.
SOANSO sa zici tu ca nu ai fata cuminte...cu ce scoti pixul de pe ea?
ca si vlad s-a murdarit odata si abia a trecut dupa cateva spalari.
Joy31+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
foto
joy04,ai avut dreptate ca nu merge asa cu una cu doua,in prima faza am sters-o cu servetele umede,porma la chiuveta cu sapun da tot mai are ,sa vad acum o bag in vanita ca s-a murdarit toata afara la nisip .
la Cluj e foarte cald si weekendu asta nu avem programata nici o iesire , deseara o sarbatorim pe socrela (57 ani) ,acum am invatat-o pe Sorana sa zica La multi ani! e mortala cum zice "mutzi ana".
va pup!
SOSO (20 dec 2005)
joy04 spune:
revin cu vesti despre Daria. am vb cu Cami - ADAMEASCA multumesc inca o data pt vesti - i s-a furat telefonul intr-o noapte si de aia este limitat accesul.
DARIA este bine dpdv neurologic, nu are nimicuta nimicuta, doar ca nu se stie de unde a facut si de unde inca mai face un pic de febra. este mai mult o stare subfebrila cu temp de maaaaxim 38.0. azi pana la 14:00 cand am vb cu ea inca nu facuse deloc febra.
asteapta rezultate analizelor: hemograma, imunograma si coprocitograma. parca si coproparazitologic a zis.
este muuulta galagie in salon, cald, se chinuise 2 ore sa o adoarma pe Daria, este suparata si ca nu i-au facut Dariei mai multe analize. tot a intepat-o si tot sta de atata timp in spital cu ea.
spera sa fie concludente rezultatele. daca nu, ea se gandea sa-i refaca analizele si se intreba unde ar putea aici in Buc.
Cantacuzini, Medlife - cu care oricum lucreaza Budimexul. eu i-am sugerat Institutul de Hematologie.
daca stiti si aveti pareri pro sau contra..cand voi vorbi cu ea o sa-i transmit.
va pup ca mai am un pic de treaba si termin. sa nu credeti ca m-am spetit muncind, dar ma simt rau si merge fffff greu cand abia te tarai.
Joy
32+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
foto
catutza spune:
Joy , ma bucur ca e bine Daria, cand ai tu timp vreau si eu pe PM nr de tel al lui Camy.
Tu cum te simti? Mai esti umflata?
Eu sunt tare plictisita, Mihai a plecat la munca, iar noi suntem iar singure
, cred ca mergem in parc la Morarilor, bubamara , te bagi? In jur de 19 cred ca ajungem
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
madau spune:
Repejor sa va salutam si noi de la mare...familionul in frunte cu Miruna doarme de la ora 13....a cazut rapusa don'soara...atat a alergat prin apa si s-a tavalit in nisip
Avem net in camera...cred ca o sa mai intru diseara, daca nu cumva cad eu rapusa atunci.
Cami sanatate multa Dariucai, va tinem pumnii sa iasa analizele ok!!
De Ilestie cineva ceva, a ajuns acasa?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miri__b spune:
Madau ar fi trebuit sa iasa azi, am vb cu Cornel aseara.am sunat-o azi dar nu a raspuns.probabil era la alaptat.
Miri si
David - 23.12.2005
dordia2000 spune:
Fetelor...buna seara...
Sa va povestesc cum a decurs intrevederea cu fi'miu!!! Pacat ca nu am avut camera sa tragem momentul. Au venit ei cu masina...A coborat tati...iar eu eram in spatele blocului sa cumpat un suc. Ii auzeam guritza asa ca am bagat mare si in 2 min eram si eu in fatza blocului dar inca nu ma vazuse. Era in brate la tati si ii tot povestea de zor pe limba lui. Cand am aparut si m-a vazut...a amutit. Se uita cand la tati cand la mine...Primul impuls a fost sa vina fuga si sa ma ia in brate. A ajuns langa mine, si cand m-am aplecat sa il iau in brate...s-a intors la tati. Am crezut ca mor. Sor'mea cica :" N-are nici o treaba cu ma'sa...il doare undeva"... Nici nu a terminat fraza...ca a venit iar...m-a luat de mana si m-a tras inspre tati, apoi l-a luat de mana pe el si l-a tras pana eram toti trei unul langa altul imbratisati. Noi aveam lacrimi in ochi...ca nu ne asteptam ca sa reactioneze asa...Pur si simplu ne-a luat de maini pe rand pana ne-am imbratisat in trei si...avea o fericire in privire...Ziceai ca nu ne vazuse de un secol...si...chiar i-a fost dor de noi. Se vedea pe el ca e fericit.
Sor'mea vine si il cheama...el raspunde:" eah,eah" Pur si simplu nu mai exista nimeni in jur care sa merite atentie.
A fost mirific.
CAnd a ajuns in casa....alta reactie minunata....a intrat si cand si-a vazut cosul de jucarii...era inebunit, le strangea in brate...plusurile le iubea...si le povestea pe limba lui. Superba revederea!
Dar....dupa ce i-am dat sa pape 3-4 lingurite de branza de vaci cu banana...au inceput crampele. De ieri seara de pe la 20.00 nu mai facuse kk...si imi era teama de diaree. Dar...a facut kk normal...dar de papat...inca nu. Maine ii fac ceva orez cu banana,sa vad cum e cu crampele.
Chiar....de crampe...ce calmant sau...remediu exista??? Ca eu ma chinui cu ceaiul de sunatoare amestecat cu menta...dar...nu vrea sa il vada asa ca....bea doar apa...dar nu foarte multa...si papa extrem de putin. Dar nu-i bai...ca recupereaza el. L-au tuns ai mei la 1 si e un superb, si a slabit ceva zilele astea si sigur s-a mai inaltat.
Acuma abia a adormit...asa ca ma duc sa il aranjez ca sigur e cu vreo revista pe sub el...
VA poop...noapte buna!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mandyksch spune:
Neata si de la noi dupa doua saptamani si ceva de absenta. Am ajuns aseara din concediu. A fost super, mai putin caldurile infernale pe care le-am prins din plin.
Kriszti s-a purtat detul de bine in timpul drumului-de asta m-am temut cel mai mult si a fost acceptabil de cumintel. Abia il puteam scoate din apa asa de mult i-a placut. Din pacate de maine ne intoarcem la job.Si sinecr nu am niciun chef. Va pup. Ma duc sa despachetez.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
joy04 spune:
buna dimineata.
MANDY welcome back. sa ne yici cum a fost si sa pui si ceva poye.
DORDIA suoer misto intrevederea. si vlad la fel a facut cand a intrat incasa, direct la jucariile lui s+a dus.
noi suntem la o prietena si are tastatura facuta pt limba romana. fug la masa
Joy
32+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
foto