Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 13
roxisialexia spune:
La noi continua operatiunea fara suzeta, face destul de rau insa nu ii cedez sub nici o forma, nu imi inchipuiam ca o sa faca asa urat la somn, sper sa invete repede sa faca nani fara suzi.In rest continuam cu tratamentul si saptamana viit trebuie sa mergem sa o vada dr din nou.
pischi multa sanatate micutei alexandra, tinem pumnii sa nu mai creasca temperatura.poti sa ii dai si cu tantum verde pentru gat, de doua ori pe zi cate un puf.
leea voi ce mai faceti? cum se mai simte T?
cami cum sunt analizele? ce mai face vorbareata?
gandacico, la multi ani impreuna inconjurati in dragoste si intelegere.
alina mi-e dor de voi, tot petrecarete sunteti? ce face missa, s-a bucurat de atata vacanta?
feli ce bine ca ati scapat de febra
micuta ilincuta si mamica suparata.
weekend placut fetelor!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
roxisialexia spune:
tot yo
nokiuta abia astept sa vad pozele..sa ne pove impresii de la mare.Va doresc cu putina intarziere la multi ani impreuna, fericiti cu multe bucurii.Cum s-a simtit sarah?
ioana tot singurica? maria cum se mai simte?
xandra28 spune:
hello!
multumesc mult de urari fetelor care se gandesc la noi!
nokiutei i-a placut la mare, ca vad ca si-a prelungit sederea, mai aveti un pic de asteptat cu pozele sarei!
m-ajuta si pe mine cineva sa vad pozele ilenutei? intru pe albumul nostru, dar nu gasesc nicaieri pozele! unde sunt salvate???
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
ioana_77 spune:
hello si de la noi
Roxi, iti urmaresc cu interes povestea despre desuzetare, eu nu am curaj sa ma apuc, mai ales ca Maria a devenit fanatica dupa ea, iar la nani nu mai spun ce urat face cand o pierde noaptea si plange dupa ea. Asa ca mai aman, vad io cum o scot la capat. Maria e bine, mai tuseste, tati vine in noaptea asta si pleaca iar luni.![]()
So, daca nu ma mai vedeti in zona sa stiti ca m-am carat la socrii, impotriva principiilor mele, dar Maria cred ca o sa se simta bine acolo. Si nu o fi drakul asa de negru, nu-mi convine, ne suim in masina si venim acasa.
Lavi, noi am fost la Moeciu de Sus, tare misto a fost. Adica taaaaaaaare racoare noaptea, de dormeam noi astia mari cu pilota. Mariei nu i-au fost de ajuns pijama subtire + sac de dormit subtire, ca se trezea dimineata de frig, asa ca baga ceva lucruri groase in bagaj, dupa cum ti-a spus si Anda.
Feli, ce bine ca ati pacalit febra. Gratareala placuta maine.
Pischi, se putea sa nu va bagati si voi la febra?
Pupice sa treaca, aveti rabdare, poate nu treceti pe antibiotic.
Hilde, fa bine si lasa stresul inutil acasa si incearca sa te relaxezi. Daca tot mergi cu sotul in dotare, incearca sa-l lasi pe Steff cat mai mult cu el
Distractie placuta.
pup colectia
Maria(29.11.2005) si Ioana
24+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
roxisialexia spune:
anda intra pe contul comun de e-mail si gasesti pozele in mesajul lui miri.
trecut-au bubele?
xandra28 spune:
multam, roxi. bubele incep sa cada, rapuse 

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Offf...am ajuns si eu la calculator intr-un final....
La servici am avut o gramada de treaba, iar cand am ajuns acasa...m-am apucatcu Doru de curatenie pt ca maine vine puiul nostru dulce.
A facut si Stefan un pui de enterocolita, ceva viralpt ca au facut-o aproape toti cei de la BV. Alaltaieri seara dupa ce mi l-a tuns sor-mea la Ciufulici....cand a ajuns acasa...a vomat in jet...o tona. Apoi mai pe seara iar. Asa ca...imediat i-au facut o injectie cu metocopramid pt ca pe gura varsa tot. De dormit a dormit tun, iar ieri dimi,....era ok, toata ziua a fost ok, cu excaptia unui kk moale dar nu apa. Seara a luat-o iar cu voma, apoi un pui de febra...si iar injectia de rigoare...ca de halit ...nu era cazul. Febra imediat i-a scazut...si nani pana la 6 dimi cand a cerut apa, a baut...si la o ora a vomat iar...dar f. putin. KK nu mai facuse deloc.
De papat nu a vrut decat un pic de mar cu biscu, si ceai de menta...si un pic de paine prajita.
De azi dimi nu a mai vomat, e vioi , a mai facut un kk moale...deci...e pe drumul cel bun. E vioi, se joaca, vb, dar...nu papa si nici lichide nu prea vrea. O sa i se faca lui foame.
Abia il astept maine!!
Trimit si merg sa citesc din urma...si sa raspund fetelor!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
paula2003 spune:
Va rog un vot!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104603&whichpage=1
Multumesc.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
dordia2000 spune:
Felicia ...offf mai...nasol de Ilinca...Dar..cred ca si tu esti praf.
si multa putere si sanatate Ilincai!
MiriB si Stefan mai face asa dar...il ignor si cu timpul ii va trece. Stefan din cand in cand ne mai trage cate o palma peste ochi cand se supara si ajunge. Dar...nu stiu de unde si pana unde..dar...o sa treaca si faza asta.
Roxialexia ma bucur ca e mai bine siii...tinem pumnii pt dezvatz de suzi.
Gandacel ....felicitari...sa fie intr-un ceas bun si sa nu te superi pe mine dar eu va doresc " o casa de kakat....ca sa nu-si bage nimeni nasul in ea"
si sanatate multa intregii familii.
Lavi, Madau distractie placuta!
Anda bravi mami...sper sa ii placa Nikitului noua camera. Intrevedere minunata iti doresc!
Fetelor...cand va aud cu slipu,chilotei....si cand ma gandesc ca anul trecut fi'miu a stat in cucu gol tot timpul pe plaja si o singura data a facut kk in nisip si am facut o groapa mare si l-am ingropat...
Eu anul asta am de gand la fel sa il tin in cucu gol.
Soso ma bucur sa aud vesti de la tine...
Pischi 2003 sanatate muulta si voua!
Gata cu raspunsurile ca ma duc la nani!
Weekend placut si cu multa sanatate!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
soanso spune:
dordia si eu te
,sanatate maxima lui Stefan, sa scape cu bine de enterocolita.
m-a trezit Sorana la 07 fix si sunt zombie ,ieri la 6,50 ,are chef de joaca de muzica si dans ...
ce credeti ca a facut pitica asa la prima ora ,a luat un pix de pe masa si toata s-a scris pe maini ,pe picioare ,statea cumintica .
va urez un weekwnd placut cu racoare si sanatate blnaviorilor!
SOSO (20 dec 2005)