Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 15
catutza spune:
Buna!
Am sunat-o pe Camy aseara, spunea ca e mai bine Daria, ca le mai tine in spital cel putin pana luni. Nu am putut vb prea mult cu ea ca plangea rau un copil in salon.
Dordia , frumoasa revederea voastra,
se ochios frumos
Mandy , bine a-ti revenit. A fost si sora ta cu voi pana la urma? Asteptam poze si mai multe impresii.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Putem sa spunem ca am intrat si noi in randul copiilor bolnaviori. Dar...mai usurel. Inca Stefan nu e refacut, nu mananca mai nik, si are momente cand are crampe dureroase. ieri a facut un kk molicel dar doar unu. Azi dimi s-a trezit la 5.30 si a baut ceai de menta si sunatoare indulcit cu glucoza dupa care s-a culcat pana la 9 cand s-a trezit si la olita a mai facut un kk mai moale. Apoi toata ziua a fost marait, si nu a vrut sa pape nik. nici orez cu banana, nici mar cu biscu...dar...a vazut un iaurt in frigi si i-am dat si a papat un iaurtel si cateva sticsuri. La pranz nu a vrut papa, dar a baut vreo 3 canite de apa si s-a culcat. Apoi s-a trezit pe la 16.00 si iar au inceput crampele si a facut un kk apa chioara... dupa care i-am dat o lingurita de Lorapamid si si-a revenit. Acuma e ok, a mai mancat o banana mare in 2 reprize si multa apa. E ok, se joaca...si in rest nu are nik. Nu a mai facut kk deloc...asa ca nu cred sa aibe diarie. Doar ca de la caldura...si nemancat...a facut apa chioara. Acum papa niste stiksuri si e ok. Sper sa nu imi mai faca probleme. E in refacere...si...sper sa se faca bine in 2-3 zile sa inceapa sa manance. A slabit 1.200 kg de miercuri seara de cand se chinuie cu voma si acum cu nemancatul si crampele. Diseara vraeau sa incerc sa ii dau un pic de lapte...sa vedem cum il tolereaza. Sa speram ca ok.
Gata cu relatarile despre boala lui...si...sper sa ii treaca repejor.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Am observat ca am 4 stelute albastre...ura....!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
pischi2003 spune:
Salut
Alex pare mai bine, cel mai mult avea azi-dimineata 38 grade. Acum la culcare are 37,4 binisor.
Sanatate multa Dariucai si lui Stefanel. Emotionant momentul, Dordia. Ii era dor de voi trei, impreuna.
Roxi, am fost la farmacie sa iau Tantum verde dar mi-a zis ca nu se da copiilor sub 15 ani. Este si varianta pt. copii? Tu de care i-ai dat?
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Hildegard spune:
Helou,
Am sosit acasa
!
A fost super weekendul.
Stefan s-a comporata bine pe strand. In apa l-am lasat gol si apoi i-am pus chilot pampers. Urla...ca ii placea in apa si nu vroiam sa-l las mult. Nici nu m-am gandit ca va fi asa innebunit steff dupa apa. A fost super!!!!! Pana acum n-a racit!![]()
Am facut comanda la cineva de chiloti huggies sa-mi aduca din ungaria si o sa avem de sapt viitoare si astia.
Da, erau la sensiblu la tm cu 40 ron baxul dar erau mici de el...erau pana la 14 kg, el are acum 16400.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Hildegard spune:
Pischi, bine ca e bine ALexandra.
Si mie mi sa- zis ca nu se da tantum verde la copii asa mici.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
felicia74 spune:
Hello, natiune!
Am venit de la tara unde a fost super. Dupa cum v-ati dat seama, am trecut de nenorocitul de rosu in gat. La tara mai mergem, ca sunt conditii ok si aer curat.
Aseara la ora asta dardaiam de frig, in fata tv-ului scos in curte. Dar nu voiam sa ma imbrac, ca prea imi fusese dor de racoare![]()
Invitatia ptr poze o trimit mai incolo in contul comun.
Dordia sanatate lui Stefanel!
Pischi bravo
, hai ca ati scapat!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
hai si eu in ton cu calatorii!!
Am fost la Roman unde a dormit Maria dupa masa nu mai putin de 3 ore in casa, la umbra si racoare. Am trezit-o eu, ca mi-era frica de noapte alba, dar deja face nani si acum. Asa ca maine fac bagajul si ne mutam la Roman o saptamana. Nu am internet acolo, o sa-mi cam lipseasca, dar macar sa ne odihnim putin (si eu am nanit 2 ore la pranz
)
Pupam copiii bolnavori sa le treaca durerile.
Maria(29.11.2005) si Ioana
24+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
miri__b spune:
Hilde ai vazut ca-ti faceai griji degeaba? bine ca a fost super, cand ii vezi pe ei asa de fericiti...
Azi a fost nor-mea pe la noi. si fi-miu ii scotea suzeta din gura, o punea,ii dadea pupici ,o sa incerc sa trimit filmuletul in contul comun, plangea tatal Corinei aproape de emotie.
Ile mi-a dat mesaj ca au ajuns ieri acasa, ca Andrei e mancacoios .sunt bine toti.
ma duc sa descarc filmuletul ca e super.
Miri si
David - 23.12.2005
catutza spune:
Feli , unde mergeti voi la tara de e racoare si bine, ca ma mut acolo![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil