Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 16
miri__b spune:
Daca ai timp mai spune-le tu la fete ca am ajuns acasa
si deocamdata nu am dispozitie de forum, ma doare
destul de nasol epi, am avut si colul rupt si probabil
de aia ma doare mai tare.Le multumesc pt mesaje si
incurajari.
Andrei e f. cuminte si mancacios.A avut circulara de
cordon dar din fericire nu are nici o urmare, este f
bine.
asta era mesajul de la ILE.
cred ca e prea mare filmuletzul cu fi-miu.20.5 MB e mult de trimis pe mail? eu nu ma pricep si al meu sotz doarme.
Miri si
David - 23.12.2005
miri__b spune:
hai ca trimit poze in contul comun. scrie ca nu poti trimite mai mult de 10 mb pe mail.
daca are cineva chef si timp sa ma scoleasca vreau sa invat si eu sa denumesc pozele si sa pun ditamai linkul inlocuit de un cuvant. ati inteles ce vrusei sa spun?
maaama facui 200 de mesaje. Feli, Madau ,scrieti scrieti ca acu te prind din urma.

Miri si
David - 23.12.2005
roxisialexia spune:
pischi, nu exista tantum verde varianta pentru copii...eu i-am dat la recomandarea medicului pediatru, insa sa stii ca si eu am avut probleme la farmacie cu acelasi text, depinde de farmacist.Eu am incredere in doctor si am urmat tratamentul, si madau a dat mirunei parca si noki.Sanatate multa 
feli superr ca v-ati facut bine...si noi am fost la ilfoveni si la fel seara este ff rece.
catuta, mergi spre munte si ai sa ai racoare
...pupicei biencutei.
Serios pe mine ma cam bate gandul sa ma mut din bucuresti, nu se mai poate respira este numai praf si poluare, preturi nejustificat de mari.....nu spun ca nu sunt si avantaje insa in ritmul asta de poluare in maxim 10 ani cred ca o sa ne prajim.
Ati observat ce pustii sunt raioanele de apa in marketuri?
ioana, in proiectul desuzetare m-am inarmat cu foarte multe rabdare, eu sunt cam radicala de felul meu la mine ori e alba ori neagra, si am spus gata si gata va fi indiferent cat va dura sirul de plansete si miorlaieli,tumbe si nervi.Incerc sa o pacalesc cu faptul ca a papat-o cutu sau alta diversiune si daca nu tine o las sa planga ca alta solutie nu am.deja a inceput sa o ceara mult mai putin insa are ff multi nervi la culcare, se foieste si se tranateste si da din picioare..mai si miorlaie, i0-am dat in schimb niste pernute cu animalute si mai joaca cu ele.
ile bine ati venit acasa! stai cuminte si te odihneste, ai sa ne gasesti aici atunci cand vei avea timp 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Noki_Lara spune:
Cucu-bau!
Ne-am adunat si noi de pe drumurile patriei...a fost suuuper la mare, motiv pentru care in loc de 2 zile am stat 4.
Titi a fost fana apa, ca si anul trecut...
Nu am cititin urma, decat mi-am aruncat ochi pe linkuri si bolduiri..sper sa am ceva timp maine...
In primul rand felicitari si bebe suuuper-sanatos, voios si mancacios lei Andrei by Ilenutza!!!!!
Io zic ca seamana cu Victorash!
Apoi mi-a placut mult-mult camera fetitelor dragalase Deliei!
Super misto!
Vroiam sa mai citesc in urma,..dar pic de somn, ca de cand m-am intors d ela mare - azi de dimineatza la prima ora - nu am sta o secunda - curatenie, mancare, cumparaturi...

Aveti aici poze cu Sarah la mare si munte siwww.dropshots.com/day.php?userid=293684&cdate=20070727&ctime=174518" target="_blank"> filmuletz habauk si ametitor!!!
Enjoy!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Noki , bine a-ti revenit! Am vazut pozele care sunt superbe si filmuletul, am ras singura de habauca cum sarea in baltoaca.
Roxana , unde ai vrea sa va mutati? Mie mi-ar place in ardeal...e asa de liniste, oamenii draguti si calmi nu stres ca aici, dar nu cred ca o sa ne mutam vreodata. Sper macar pe langa Bucuresti, la un 30-50km cel mult sa ne luam o casuta unde sa ne retragem cat mai des si...la batranete bineanteles![]()
A folosit vreuna nidoflor? Bia e iritata rau pe gat, iar
, si de la farmacie mi-a dat nidoflor sa-i dau odata pe zi/cel mult 3 zile. Roxana , tu ai avut probleme cu Alex, cu ce i-ai dat? Apropo, te admir sincer pentru curajul cu anti-suzy. Noi nu stiu cand o sa csapam de ea. Nu o vrea decat seara la culcare si dupa ce adoarme o arunca din gurita, dar daca nu i-o dau face ingrozitor de urat.
Dordia , multa sanatate lui Stefan, 
De Ina si Meems stie cineva ceva? Au ajuns acasa la ele in strainataturi?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catutza spune:
Tot eu... am nevoie de un sfat : ce sa-i iau Biancai : bicicleta s-au tricicleta ?
Ne zapaceste in parc si pe strada cand vede ori una ori alta "uta/uta/uta". Am gasit ceva dragut http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5622050&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=49&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 , dar o mai sta pe ea?
In auchan am pus-o pe o bicicleta mica, foarte draguta, cu roti ajutatoare si abia am mai luat-o de acolo, a plans cand am reusit sa o dau jos de pe ea. Dar ma gandesc ca e prea mica, nu stie sa dea la pedale, dar invata.
Voi ce spuneti?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
joy04 spune:
buna dimineata.
fetelor....sunt singura, fara Vlad si mi-e dor de el de numai pot
. imi vine sa ma duc sa-l aduc acasa.
in acelasi timp ma mai amagesc ca sa zic asa ca-i este mia bine si lui acolo, vor fi zile mai racoroase si va putea sta mai mult pe afara.
eu sunt cat o purcica de umflata si ma dor toate oscioarele. si ma gandesc ca situatia asta va persista destul de mult ca tot nu voi putea urma un tratament adecvat dupa nastere pt ca voi alapta - si sper eu destul de mult.
NOKI vazut filmulet cu habauca. parca parca imi vine sa mergem si noi macar 2-3 zile la mare.
PISCHI eu nu am intalnit la farma sa-mi zica nimeni de tantum verde. si i-am dat si eu de cateva ori.
si pe prospect nu scrie NIMICUTA legat de varsta pacientului. (cel putin pe cel pe care-l am eu in casa acum)
multa sanatate Alexei.
MIRI pui linkul uite asa:
cuvantul ce vrei sa apara
nu vezi nimic....
deschizi [ scrii url, semnul = glilimele " apoi adresa de web intre glilimele" inchizi paranteza ]scrii cuvantul sub care vrei sa ascunzi linkul respectiv, apoi la sf [/url]
nu lasi spatiu liber intre cuvinte, ghilimele, paranteze.
daca am luat-o prea mult pe aratura si nu intelegi, da un REPLY WITH QUOTE la un mesaj care are inserat un link "ascuns" si te lamuresti de acolo.
DORDIA sper ca-i mai bine Stefanelul. dar mult a mai slabit in doar cateva zile.
acum zic si eu ceva: nu cred ca scaun apa chioara chioara este de la caldura.
dar fiecare-si stie cel mai bine copilul. si oricum il tii pe regim, ar trebui sa-si revina repejor. bine ca-i activ si nu boleste.
HILDE ceva poze ai pus ?
FELICIA
ca ati scapat de raceala nasoala. nu stiu daca am apucat sa-ti zic dar si mie mi-a facut o impresie EXTRAORDINARA dr P.
incredibila. trebuia s ama duc prin aprilie-mai sa-mi faca o schema de imunizare pt vlad dar daca nu a mai racit, am lasat-o moale de tot. sper sa ajung totusi pana nasc.
si ea mi-a zis chestii despre vlad de care nu stiam, l-am intrebat apoi pe S si mi le-a confirmat.
dr mea de familie cand i-am zis se cam uita mirata la mine. eu nu i-am zis ca am fost la ea ci ca am fost la S cand era de garda si nu era ea la cabinet...ca se simte vezi Doamne aiurea.
cu toate ca mi l-a recomandat ca fiind un dr bun, dar cam scump in tratamente.
ROXI asa-i ziceam si eu lui cristi, undeva prin Ardeal, Banat m-as muta si eu.
dar vb lui Feli, mai repede, acum cat mai sunt locuri.
CATUTZA este SUPER trici aia de pe R.
eu i-as lua-o, nu-i deloc scumpa si arata bine.
acum ce sa-ti zic cu bici...daca crezi ca se poate acomoda, merge. Vlad nu ajunge la pedalele de la trici, pune doar un pic varful pe ele. alta trici nu-i voi lua, daca va da semne ca vrea ii voi lua direct bicicleta pe la toamna urmatoare.
mai, la mine miroase infiorator. sambata noaptea m-am trezit pe la 03:00 si am deschis geamurile dar in momentul urmator le-am inchis. ieri am vazut la TV de animalele alea aruncate in Arges. de la alea sa miroasa??
ca inca persista mirosul..ieri dupa amiaza nu se simtea decat parca un iz, dar acum a inceput sa puta bine de tot.
ma duc sa inchid geamurile.
EDITARE: bine ca nu-l am pe vlad acasa, ca pute afara de mori....cand m-am apropiat de geamuri a trebuit sa-mi tin respiratia.
si mi-a zis cristi ca nu se poate respira afara.
Joy
32+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
alexandrina spune:
Intervin doar pe scurt ca sa-ti zic, Dordia sa nu renunti la regim cateva zile bune.
Si noi am avut lunea trecuta un episod de voma si diaree si inapetenta si l-am tinut pe regim pana miercuri si-am zis ca e in regula. Ei, nu era. Joi (deci la 3 zile dupa) a inceput distractia mai serios, diaree mai mult, varsaturi cateva, febra deloc, dar ne e suficient cat sa ajunga sa se scurga din picioare.
Cica se numeste enterocoloita la peste 3 scaune pe zi, noi suntem cam la limita.
Sanatate tuturor! Ioana, odihna placuta la Roman!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
madau spune:
Neata fetele
Aseara ne-am intors si noi de la mare...doamne ce bine a fost, am mai fi stat inca vreo luna
. Nu va mai zic de Mirunici ca a stat numai in apa, si ca mi-a dormit la pranz numai cate 4 ore..asa de tare obosea.
Ne-am intalnit si cu NOKI, am stat de vb dar asa pe fuga ca noi ne duceam la masa si eram lihniti..ei plecau spre casa...erau Saralina foarte cuminte in carut
, sred ca am prins-o intr-un moment de respiro
Pischi la mine pe ala de Tantum nu scrie nimic de varsta, eu i-am dat Mirunei si a fost ok. Si doar mi l-a recomandat si dr de la spitalul de copii si pediatra Mirunei, nu cred ca erau ambele nebune
Catutza e ok Nidoflorul atat timp cat nu abuzezi de el, fiind cu cortizon creaza dependenta. De aceea nu trebuie folosit pe timp indelungat. Ref la bicicleta...daca crezi ca sta pe ea ia-i...Miruna nu sta deloc pe astea fara tavita la picioare. De fapt sta..dar foarte putin.
Ile primul we in care ati putut si voi sa plecati...

, tineti-o tot asa
Ma duc la treaba, am o tona de rufe de spalat si inca n-am terminat de des[achetat. Revin pe la pranz
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_alexia spune:
Neatza, neatza! Bine ati revenit din (mini-)vacante!
Marea realizare: Cristi a primit www.puky.de/homepage/produkte/dreiraeder/2323.htm" target="_blank">tricicleta!
E absolut incantat de ea, e ba calare, ba la impins, n-avem voie sa ne atingem de ea ca ne pune la punct: "Chiti-Chiti" = e a lui Cristi! ![]()
I-am luat si suportul de picioare si bine am facut, deocamdata il folosim de zor.
Catutza, eu zic ca sunt mult prea mici de bicicleta, normal ca sunt incantati sa se vada catzarati acolo, dar... se vor rasturna imediat! Tricicletele sunt mult mai potrivite sa invete pedalatul (asta am inteles ca se va intampla pe la 2 ani), apoi vor trebui sa invete sa-si tina echilibrul si de-abia dupa 3 ani am vazut ca incep bicicletele cu roti ajutatoare.