Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

OKeeeei, Anda!!!!
Era cat p'aci sa las teancu' de ciorapi lungi si body-uri acasa!
La Moeciu de sus mergem noi, deci e si mai frigaraie ca la Bran!

Anul trecut la muntele "nostru" in Apuseni am prins vreme mai asa si asa , mai ploua, etc, si n-am avut haine destul de groase pt noapte.

Asa si in Apuseni, dupa 7-8 seara scadea temperatura cu viteza maxima. La fel, crestea cu viteza dupa 9-10 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Frigaraie? Mai exista frig pe lumea asta? Cum o fi? zisei eu visand cu ochii deschisi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hilde dc esti prea stresata de jlipi intra la sensiblu. dai 40 lei da poa te relaxezi.oricum o sa fie super o sa uiti ce griji iti faceai azi.dc pleci la mare dupa, chiar o sa-ti prinda bine.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna ziua si de la noi!!!
Riplay vad ca nu-s pe lista neagra,chiar daca si eu intru mai rar ,da ce sa fac is mai rusinoasa!da ne "vedem" mai des la mamici de CJ sper sa ne si intalnim!

Hilde,sunt stranduri in care nu te lasa cu copii in apa daca nu au scutec sau slip!eu cand am fost in Mai in Felix i-am pus doar chilotel de bumbac in apa iar pe plaja panpers.
la Sorana ia placut foarte mult in apa da nu am tinut-o mult te teama sa nu se raceasca.

Mixtura mentolata pt bubite si-a facut efectul ,aproape ca nu mai are,e tareeee buna si mai e bun si un sirop de tuse Stodale sirop homeopat ,iam dat doua zile si deja se vede efectul.

Sorana de doua zile e inebunita dupa fundite si agrafe de par toata ziua ii trebuie sa i le prind ,daca ii cade vreuna iese un scandal....are inca parul destul de scurt .

va pup , s-a trezit ,iar nu stiu ce sa-i dau de mancare ,ma omoara ce rau mananca!

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mihaelutat n-ai venit din vacanta? asteptam poze, povesti, alea alea...

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Of-of, solidarizam si noi cu bebelusii care au febra. Azi pe la 11 avea 38,5, a scazut dupa paracetamol supoz.la 37,5, apoi dupa vreo 3 ore a facut iar 38,6. A vazut-o doct. si are putin rosu in gat. Suntem pe antitermice.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ora 5 a sosit, insa febra nu

Pischi of, of, multa rabdare, stiu prin ce treci!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Feli, ce ma bucur poate scapati doar cu atat. La noi abia a inceput. Bine ca macar voi in weekend nu mai aveti treaba cu termometrele si alte trasnai.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli,

Pischi, multa sanatate, se pare ca ati preluat voi stafeta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Copii vostrii se invart?
Bia mai nou se invarte ,lucru care ma enerveaza la culme ca apoi se dezechilibreaza si cade Nu stiu ce sa mai fac sa nu se mai invarta.

Feli , facem galerie sa nu faca Ili febra si sa plecati la tara

Lavi , concediu placut la munte! Sa va racoriti si sa scapati din cuptorul asta, cand plecati?

Anda , poate ne pui poze cu Nichita de la munte , sa il vedem si noi macar in poze daca la intanlire nu ai ajuns cu el

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput