Mamica de Sara-Maria insarcinata din nou .

Mamica de Sara-Maria insarcinata din nou . | Autor: women13

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cat va mai aduceti aminte, ca acum multe luni in urma ne-am cunoscut "din cauza" Sarei-Maria. Ca ne-ati ajutat fiecare cu ce si cum ati putut pe aici, ca ne-ati luminat , cand toti din jur ne intunecau. Vreau sa va spun ca Sara-Maria rade, tipa, sta la marginea patului pe varfuri, merge de-a bushilea, face scandalul de pe lume, e plina de viata, viata care unii medici din Galati nici macar nu au incercat sa i-o salveze. O declarasera moarta inainte de a muri. Dar, Dumnezeu si ingerul Sarei a demonstrat altceva.
Aura, mamica de Sara-Maria este insarcinata din nou si e tare fericita. Are insa o problema destul de seriosa si as dori sa imi da-ti un sfat. Se pare , ca dupa luptele noastre de a pleca la Iasi in acea noapte, am cam fost declarate "nebune" si ii este frica sa nasca aici. Deja pare timorata.
Noi nu am vrut sa facem rau dand in judecata medicii , care i-au spus ca in urmatoarele 24 ore o sa moara sigur Sara-Maria, ca a fost declarat avorton - sub greutate - ca sa nu raspunda legal , cu toata ca in aceleasi 24 ore la Iasi se constata un Furt ordinar din greutatea bebelusului de circa 480 gr. , care facea, ca bebelusul sa fie declarat nou nascut prematur si atunci era mai multa responsabilitate medicala. Pe langa faptul ca noi si acum putem sa deschidem un proces impotriva acestor medici incompetenti , deoarece exista fise medicale ce demonstreaza iresponsabilitatea voita a acestora, am preferat sa ne vedem de ale noastre. Sa ne rugam si sa avem grija de Sara-Maria cum putem noi mai bine. La Iasi la ultimul control medical general a luat 10. Si voi mamicilor de prematuri stiti cat de mult inseamna acest lucru. Mai mult acum se spune ca oricum traia copilul ( care de fapt nu era copil in justetea medicilor din Galati ) ca a avut noroc. Sunt sigura ca voi va mai aduceti aminte prin ce problme a trecut Sara-Maria , chiar si la Iasi , cu inimioara... Eu stiu ca norocul omului mai are nevoie si de sprijin . Ma rog, asta e alta poveste.
Cum ar trebui sa procedam mai bine ??? Ce ne sfatuiti ??? Sincer , Aura e speriata de faptul ca trebuie sa nasca tot la cei de aici. Din cate stiu se poate naste si la maternitatea de pe Chicos, nu neaparat la spitalul judetean.
Astept parerile voastre, mai ales a celor care stiu prin ce a trecut Aura. Abia si-a revenit psihic si am sentimentul ca intra deja in panica, iar fratiorul sau surioara Sarei este dorit tare mult...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Multumesc nasha tocmai ma gindeam sa deschid si eu un subiect asemanator si vad ca mi-ai luat-o inainte.
Din pacate problema este reala , acum 2-3 luni a nascut o verisoara la acelasi spital si cele de acolo inca vorbeau la adresa "nebunelor" care au facut un scandal imens..
Pe de alta parte ma gindesc eu ca de data asta stiind cu ce au de a face se vor implica mai intens si nu vor mai avea aceiasi atitudine.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Anca, da-i musai sa nasca in Galati? Nu se poate aranja cu un medic de la Cuza, din Iasi? Eu stiu mamici din provincie care veneau la consultatii la Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Poate sa nasca in ce spital vrea ea, in orice localitate.
Eu ii recomand sa se duca tot la Iasi, la Maternitatea Cuza-Voda - intra la subiectele fetlor din Iasi si veti gasi un medic care sa va convina in mod sigur. Am nascut acolo de doua ori (si eu am fugit de spitalul judetean din orasul meu) si am fost supermultumita. Pentru urmarirea sarcinii e bine sa aiba un medic si acasa, dar nu cred ca e bine sa mai ajunga in spitalul din Galati, gandeste-te numai ce o fi in sufletul ei cand isi aminteste prin ce a trecut acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu nici in ruptul capului nu m-as gandi sa nasc la Galati!

si mai ales ca are o nastere prematura la activ, va fi nevoie de o monitorizare atenta, este si timpul destul de scurt de la prima sarcina si de la trauma prin care a trecut.

si eu am nascut prematur, au trecut aproape 3 ani, dar spaima e la fel de...de neuitat...

la Cuza Voda vin gravidute din toata Moldova; la fel si pe la cabinetele particulare ale medicilor de acolo.

multa sanatate !!!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

pentru cei nu cunosc povestea : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95236

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

In primul rand felicitari mamicii Sarei! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Si eu, in locul ei, tot in alta localitate as alege sa nasc, asa cum au sfatuit-o si fetele mai sus.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Draga Liliana, draga nasa, exista posibilitatea sa aiba parte de un tratament bun, uman, sa fie inteleasa si personalul sa se poarte frumos cu ei (dati voi un procent cam cat ar fi posibilitatea asta).
Problema se pune mai mult psihologic, daca vrei. Punandu-ma in locul ei, in acest moment, nu cred ca as gasi atata tarie in mine sa uit si sa mai incerc odata. Eu ii spun la chestia asta instinct de conservare.
Multa sanatate si sarcina usoara ii doresc Aurei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by liliana29s

pentru cei nu cunosc povestea : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95236

nu cred ca sunt prea multi (care sa nu stie povestea Sarei)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ii doresc sarcina usoara Aurei si Sarei numai bine, sa-si primeasca curand perechea acasa. Si vin si eu cu parerea ca ar trebui sa nasca in Iasi, chiar numai ptr confortul psihologic. In ultimul se intampla la Galati numai nenorociri prin spitale si gandul ca ar inra iar acolo...cum spunea si Vali02 (pe care o pup cu ocazia asta) la topicul de Iasi va gasi informatii.
galatencelor

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca mi s-ar fi intamplat mie, cred ca as fi ocolit si cartierul in care se afla spitalul! Chiar daca gaseste un medic "normal", dotarea spitalului ramane aceeasi. Sfatul meu: fugi la Iasi sau Bucuresti, unde iti este mai usor.

Sarcina usoara!

Mergi la inceput