Mamica de Sara-Maria insarcinata din nou .
Raspunsuri - Pagina 2
iuliana_2007 spune:
Ii doresc mamicii lui Sara sa fie sanatoasa,sa aiba grija de bebe si eu o sfatuies la fel ca si celalate mamici sa se duca in alta parte pt ca altfel vei sta cu teama toata sarcina pt ca nu ai grija medicii de tine.
Felicitarile mele.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
adita spune:
am o prietena la Braila si a nascut la Buzau, ca i-a fost frica si de maternitatea din braila si de cea din galati, care ii era mai aproape. nici eu nu m-as mai duce acolo
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
women13 spune:
Aveti dreptate in tot ceea ce scrieti. O sa rog totusi fetele din Galati de pe aici sa ne ajute cu niste nume de medici, care macar sa o ia in evidenta si sa se ocupe de ea. Este destul de greu sa mergi chiar si la doua luni la Iasi. Sunt totusi 2oo si ceva de km, iar eu sunt aproape convinsa , ca Aura trebuie sa beneficieze de o atentie mai speciala, vorba voastra tinand cont de evolutia primei sarcini si cate eminente de avort a avut cu Sara, iar psihologic nici nu mai vorbesc. Chiar aseara am vorbit cu ea si i-am sugerat totusi Iasi pentru nastere. Am auzit la Galati de o doctorita Irimia , ori doctor , habar nu am. Ce stiti despre acest medic ??? Si haideti sa fim serioase, o abordare corecta a medicului si nu in ultimul rand banul, pot sa determine un comportament deontologic corect. Doctorita care ne-a facut nebune este cea , care i-a spus Aurei dupa ce a nascut, sa se roage la Dumnezeu sa moara, ca e mai bine asa, ca oricum o sa fie handicapata.
Liliana am o mare rugaminte ataseaza si tu aici pentru fete cateva foto cu Sara sa vada si ele cat este de "avorton si handicapata".
szivarvany spune:
Felicitari si din partea mea mamicii mult incercate !
Sa-i transmiteti muuuulti pupici ei si comorii no.1 Sara .
Ii doresc o sarcina usoara si la termen si un bb sanatos !
In ceee ce priveste problema cu medicii si spitalul ... mi-as cauta un medic omenos in Galati pt controalele lunare, iar de nascut as naste categoric in alta maternitate, as alege chiar tot Iasul. O data la 2-3 luni as merge la medic caruia i-as expune exact problemele si m-as asigura, dak e posibil, k pot conta pe el in orice moment, aici as cere parerea iesencelor inimoase.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
anamaria spune:
felicitari Aura!
felicitari pt micuta sara-maria, care se joaca si rade si va bucura fiecare zi cu lumina din ochisorii ei!
felicitari pt proaspata burtica, sa ai o sarcina usoara, nasterea usoara si un bebe sanatos!
incerc sa fac un studiu comparativ:
galati - bucuresti = 241 km;
galati - iasi = 242 km
eu as alege bucurestiul! sigur pe un subiect separat daca nu chiar aici, veti gasi informatii si recomandari pt un medic bun!
_
ANAMARIA, o mami ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
liliana29s spune:
Nasa eu voiam sa vorbesc cu Aura si sa-i recomand sa mearga la d-na doctor Mataca care ma urmarit pe mine in perioada sarcinii si de care am fost multumita.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!
women13 spune:
Liliana inainte de a merge la doctorita ta, o sa te rog sa discutam putin noi doua, ca mai apoi sa discuti tu cu Aura, ca o sora, mama, prietena. Nu comentez mai mult aici. O sa vorbim. Si o sa te mai rog ceva. Eu nu am stiut ca la prima sarcina laptele era alimentul de baza la mese si intre. Te rog frumos sa o convingi sa se alimenteze corect. Sa manance fructe si legume, chiar daca nu ii plac, sa guste, poftim , din fiecare mancare. Nu se poate sa mentii o sarcina numai cu lapte. Si neaparat sa ia materna.
Rog sfaturi pe aceasta tema a alimetatiei. Aura bea lapte, manaca lapte, ... lapte si numai lapte, ca ii taie greata.
Binecuvantate sa fiti voi mamicilor impreuna cu stelutele voastre.
pisi_ella spune:
Felicitari, Aura! Felicitari, Liliana, felicitari, Nasha si, nu in ultimul rand, felicitari Sarei! Toate sunteti extraordinare! Da, vrem sa vedem poze noi cu Sara!
Eu as sfatui-o sa nasca in Bucuresti! Ma rog, sa aiba legatura si cu un dr. din Galati, dar sa vina periodic la control la Bucuresti. Eu una n-as mai avea incredere in dr. din Galati.
Va tin pumnii ca totul sa fie bine!
_Ella, Emma & Matei
Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Rebiana27 spune:
Ma alatur si eu fetelor care felicita mamica curajoasa si puiutza ei! In primul rand pentru curajul de a trece prin ceea ce a trecut si mai apoi pentru cea de a doua sarcina, la care multe dintre mamicile cu astfel de experiente traumatizante nici nu se gandesc.
Recomand si eu Bucurestiul! Eu am nascut in Bucuresti (la Filantropia),desi exista spital judetean si in Targoviste. Am ales siguranta mea si a copilului meu si acum stiu ca am luat cea mai buna decizie!
In privinta mancarii... hmm... laptele e bine de consumat dar nu intr-atat incat sa inlocuiasca mesele! Fructele si legumele sunt indicate... mai ales ca acum suntem in plin sezon! Carnea, deasemenea, in special pentru aportul de fier care e necesar in sarcina. Sa incerce sa consume din toate mancarurile cate putin macar pana cand va stabili ceea ce-i place si nu-i provoaca greata.
Sarcina usoara in continuare si o NASTERE USOARA!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
ELIZA MIRON spune:
Liliana, nasa, inainte de a hotara unde ar fi bine sa nasca, zic eu ca ar fi bine sa mearga la un medic de la inceputul sarcinii, sa-i spuna exact despre ce e vorba si cred ca ar fi bine sa se intample acest lucru pe plan local pentru ca ma gandesc ca ,in cazul in care ar fi nevoie la un moment dat de intervenit, e mai aproape aici in oras, decat Iasi sau Bucuresti. Chiar daca au trecut printrun "eveniment" cu cateva luni in urma nu inseamna ca si de asta data o sa se intample la fel.Majoritatea fetelor de pe forum a nascut in Galati si a trecut cu bine peste asta.Daca maternitatea de la Sp. Jud. reprezinta un stress pentru Aura exista, asa cum spune si nasa pungasha, cealalta maternitate de care am auzit numai lucruri bune in ultima perioada si despre locatie si despre medicii de acolo. Am auzit despre Alina Calin si despre Dragos Soloviev, prima stiu ca are cabinet pe undeva prin spate pe la "Spicul", celalalt nu stiu daca are sau nu cabinet particular.
Oricum ar fi, indiferent de ce va hotara, felicitari si toata admiratia mea pentru curaj!