Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
crishtina spune:
In sfarsit reusesc sa va art fotografia cu bebelasul care isi suge degetelul
http://i75.photobucket.com/albums/i290/cristina11121983/DSC02563m.jpg
33+
myral spune:
Emma daca infectia nu a trecut cu augumentin nu trebuia sa-ti dea altceva? Eu auzisem ca la analize ar trebui sa primesti si o lista cu antibioticele la care reactioneaza infectia respectiva. Nu ai incercat si cu ceaiuri si urinal? E un produs naturist contine merisor si nu cred ca e contraindicat in sarcina(te mai interesezi si tu daca vrei).Myral33+
aeperju spune:
quote:
Originally posted by myral
Emma daca infectia nu a trecut cu augumentin nu trebuia sa-ti dea altceva? Eu auzisem ca la analize ar trebui sa primesti si o lista cu antibioticele la care reactioneaza infectia respectiva. Nu ai incercat si cu ceaiuri si urinal? E un produs naturist contine merisor si nu cred ca e contraindicat in sarcina(te mai interesezi si tu daca vrei).
Myral33+
MI-a dat prima data augmentin in functie de antibiograma iesita. Acum mi-a luat secretie si a iesit asta si mi-a dat tot augmentin.
Emma
Happiness_4_us spune:
Crishtina, ! Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Cecilia, Dani, Sim sunt super lucrusoarele!
Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Emma, pt mobila faina de bebe ai fost in Iasi la Sortem? Acolo la pasarela de la iesirea din Pacurari. Au si cataloage pt comenzi, preturi faine-spre-scumpute, si nu dureaza mult. Mergi si intreaba la fetele alea la birou la parter.
Alinus 29s cu Iulius
Emma, scuze, nu tie iti era adresat mesajul acesta, ci Cristinei (Kriss), dar poate te intereseaza totusi, oricum vii prin Iasi.
Acum mi-am dat seama.
Imi pare rau ca nu ai scapat de infectie si antibiotic. Ooof ofof, si pe mine ma apuca groaza cand stiu cat tratament am facut pt trichomonas, si mai am inca de facut.
Deci, Kriss-ule nu ai fost pe la Sortem?
Si ca sa ma repet, inadins, DECI....EU nu vreau sa mai aud de contractii
Alinus 29s cu Iulius
Sabina spune:
eu sunt asa de zapacita, am uitat sa-i multumesc andreeei pt nr de tel, (n-am sunat inca)
eu sunt suparata ca au venit niste unii sa stea la Busteni si s-au instalat la noi in curte.rezultatul? n-a dormit copilul, nici eu, sunt obosita si iritata.Dar daca se repeta si maine le zic in fata, cu riscul de ama certa cu sotul....
tre sa fug, sofia e f f nervoasa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
aeperju spune:
quote:
Originally posted by alinus_25quote:
Originally posted by alinus_25
Emma, pt mobila faina de bebe ai fost in Iasi la Sortem? Acolo la pasarela de la iesirea din Pacurari. Au si cataloage pt comenzi, preturi faine-spre-scumpute, si nu dureaza mult. Mergi si intreaba la fetele alea la birou la parter.
Alinus 29s cu Iulius
Emma, scuze, nu tie iti era adresat mesajul acesta, ci Cristinei (Kriss), dar poate te intereseaza totusi, oricum vii prin Iasi.
Acum mi-am dat seama.
Imi pare rau ca nu ai scapat de infectie si antibiotic. Ooof ofof, si pe mine ma apuca groaza cand stiu cat tratament am facut pt trichomonas, si mai am inca de facut.
Deci, Kriss-ule nu ai fost pe la Sortem?
Si ca sa ma repet, inadins, DECI....EU nu vreau sa mai aud de contractii
Alinus 29s cu Iulius
Da, m-am prins ca nu era pt mine.
Emma
danielle02 spune:
crishtina ce nasuc micut are bebelinul e tare dulce.
sabina si tu te-ai pricopsit cu musafiri nedoriti???
nana ma bucur ca e totul ok cu bebelinul.nu te mai stresa ca nu faci eco sa il vezi,eu nu vreau sa mai fac nici un scan.m-am multumit sa imi zica ca e totul ok cu bebelusha si atat.daca o mai si vad,atunci as fi in stare sa o scot din burta
danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici