Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Roxana G depinde de tipul de masaj. Din ce imi amintesc era in jur de 30 Euro dar au si alte tipuri mai scumpe cu tratamente corporale.
Vreau sa stiu si eu daca la Fox in Mall vitan exista lucruri de baby????

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Nu mai pot sa dorm... Mi-am programat o iesire acusica, plus un megashop pentru poimaine... Deci am realizatara ceva, nu statui dejeaba...
Intrebare pentru fetele gospodine... Nu ca mine... Exista cumva o banda care se coase pe draperii sau perdele, cu calaretii atasati pe ea? Eu una vreau sa-mi fac niste perdele, dar nu ma apuc eu de cusut calareti, ca dau in balbaiala... Ma gandeam ca ar fi dragut sa existe deja cusuti pe o banda, care se prinde de perdea...

Bebe Yannis in evolutie

Daca n-ai materialul de perdele si trebuie sa-l cumperi, in BricoStore, dupa ce il cumperi, dai spaga 100 mii la o femeie acolo si in cateva ore iti coase ea la masina si banda si calareti si scapi de stres. Eu asa am facut cand am luat perdele si draperii.
Bafta!

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, am ajuns si noi de la moasa.
Totul e ok, fierul mi s-a reglat drept ptr care o sa iau iar o tableta la 2 zile, bub alerga de zor si deja s-a angajat cu capsorul in jos, de-aia ma doare pe mine in zona aia, tensiunea f buna, burtica de dimensiuni corespunzatoare si mi-a zis moasa ca pot s ama declar fericita ca am luat in greutate exact ca la carte, ca al meu sot tot o intreba daca nu sunt prea slaba. Nu stiu ce il apucase ca doar pusai 10kg pana acum. Ma rog.
Ne mai ducem la control peste 2 sapt, cand avem programare si la dr sa vedem daca imi reduce programul de lucru la jumate sau imi da medical, ca ma doare spatele de la stat pe scaun si la fel si burtica. O sa vedem atunci.
Pana atunci ii dau inainte cu tupeu ca n-am incotro!

Aaaa, mi-a mai zis ca din sapt 34, imi recomanda seara sa-mi scot verigheta si inelul ca incepe perioada cand peste noapte creste fluxul sangvin si se umfla mainile, si sa evit in felul asta durerile neplacute! Cam atat!

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hai ca scrisesem un mesaj si nu stiu pe ce am apasat ca a fugit. Cica l-am trimis, dar nu stiu unde... Daca il gasiti voi, sa mi-l dati inapoi...
Nanita multumesc frumos de info! Ma ocup zilele astea de problemuta. Mai ales ca stau la doi pasi de Brico. Bravooooo!!!!!!!
Acusica plec in vizite... Cred ca ma destrabalez cu o cafeluta cu Completa, ca pohtesc...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Urmy, parca tu intrebai de lenjerii pt patut, am gasit la Cora erau 20-50ron si aveau cearceaf, pilota si fata perna(erau si mai scumpe).Cred ca pt patut gen tarc este ok.

toate

cecilia,33+Cristian

multumesc mult, asta e un pret rezonabil..la articole copii sau la lenjerii?

urmychance32baietelul nostru

Mergi la inceput

F bine, Annisia.
Eu am trecut atunci strada si am cascat gura prin Carreffour cat mi-a facut tanti aia perdelele si draperiile si am fost tare multumita. Banda aia pe care sunt calutii face ea sigura cutele si perdeaua arata super. Este o banda speciala. Nu te mai stresezi tu.
Cafelutza mi-am luat si eu acum, ca nu mai pot de somn si acum am voie ca fusai la control. Chiar ca imi fac de cap.
Diseara, daca ma simt in forma si nu face bub scandal, ma apuc de facut prajitura cu miere, ca duminica implinim 1 anisor de la casatorie, si i-am promis sotului ca-i fac prajiturica lui favorita.
Am cam alergat azi, am fost la banca, la moasa, la emigrari sa-mi depun actele ptr prelungirea permisuluid e rezidenta, pe urma la cumparaturi, si asta in pauza in care m-am invoit ca ma duc la control.
Sper sa nu clachez diseara.

Aaaaa, si inca ceva interesant spus de moasa, aviz celor carora li se umfla picioarele: dins aptamana 30, toata greutatea corpului trebuie sa fie intotdeauna pe ambele picioare. In nici un caz sa nu ne sprijinim intr-un picior, sau sa ne balansam pe un picior, etc, ca asta duce la stagnarea circulatiei pe anumite portiuni si de aici umflarea picioarelor si disconfortul respectiv. Intotdeauna sa ne amintim si sa ne corectam greutatea corpului astfel incat sa fie pe ambele picioare.

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana nici cu tine nu mi-e rusine arati bine,nus de ce te plangi ca te-ai ingrasat,doar ai 2 iezi.o sa slabesti repede dupa ce vine bebelinul,eu deja m-am abonat la sala si mai trebe sa imi fac programare sa imi scot vergeturile

nus ce e cu mine mai fetelor,cred ca sunt depresata rau ca altfel nu inteleg reactiile mele pana acu ceva timp in urma,uram sa calc haine,azi am calcat o gramada si inca nu m-am saturat.a inceput sa imi placa si se intampla la fel cu mai multe chestii.inainte imi placea sa fac ceva si acum nu si invers.
nu mi-am dat seama pe moment,dar am inceput sa realizes ca e ceva cu creierul meu or incepe depresia ceea urata!

burta mi se pare super grea si simt ca se "dezlipeste" pe parti

danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ooooo belea! La analiza de secretie mi-a iesit infectie cu E Coli. De-aia am ramas cu usturime. Numai nu pot pricepe de ce a ramas dupa tratamentul cu augmentin, ca acum mi-a dat alt tratament tot cu augmentin. M-am saturat de atatea pastile!

Emma 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxanascuze dar eu mai mult la orizontala stau si nici o sansa sa se amelioreze in nici o pozitie si le-am incercat pe toate. Acum ceva timp imi schimbam pozitia si se ameliora contractia acum ma doare daca incerc sa ma intorc. A si daca ma prinde contractia in picioare e nasol rau, trebuie sa ma asez imediat. si nu te mai stresa poate a fost un episod izolat, nu te mai gandi, ca asta incerc si eu sa fac sa ma detasez, sa nu ma gandesc prea mult, la mine e mai greu ca nu ma scutesc nici o zi contractiile astea.Myral33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, Danielle dragute lucrurile!
Roxana, vorbim la telefon. Sa vad daca il mobilizez pe sot. Oricum, nu are nici o problema daca merge cu 2 .

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput