FIV127
Raspunsuri - Pagina 9
nusy spune:
Diana: nr.de telefon de la cabinetul privat al dr. Dracea ( Ginera se numeste cabinetul) este: 0727.833.833.
Nusy
MRL spune:
quote:
Originally posted by diana_d
MRL
multumesc mult, mult pentru raspunsul atat de detaliat.
M-ai facut curioasa vizavi de schema ta
presupun de administrare legata de Cetrotide (cam cate fiole
se folosesc de obicei, frecventa,...,
cat sunt de scumpe), insa fiind din Cluj,
nu sunt sigura ca voi prinde ecografia de 14 mm in Bucuresti.
Hmm, ma gandesc ce sa fac,
sa ma urmaresc ecografic in Cluj si sa-mi intreb
medicul de la Giulesti la telefon de Cetrotide?
Oricum, informatiile de la tine mi-au prins f. f. bine,
m-au facut mai "vigilenta" / atenta.
Unii doctori desi extraordinar de buni,
trateaza oarecum pe fuga, mai omit din detalii
(uneori poate f importante)
Multumesc mult inca o data,
numai bine, te pup
eu am folosit 5 fiole de Cetrotide, dar depinde foarte mult de evolutia foliculilor (marime, nr). Tu poti sa folosesti mai putine fiole. Ca pret, iti pot spune ca sunt destul de scumpe - la Giulesti sunt in jur de 100 - 110 RON (pretul este din ian.-feb. 2007). Parerea mea este sa te monitorizeze cineva din Cluj si sa ti legatura cu dr. de la Giulesti si cand se apropie momentul sa ti le faci nu sa stai sa alergi de la Cluj la Bucuresti. Dar cel mai important sa iti faci rost de 1-2 fiole de Cetrotide chiar de la inceputul stimularii sa nu alergi ca nu ai de unde la procuri si ca iti trebuiesc neaparat, restul urmand sa ti le iei cand vi la monitorizare in Bucuresti. S-ar putea sa fie foarte greu sa le iei dinainte pt ca stiu ca dr nu le dau asa usor si din aceasta cauza poti sa le faci cu ceva intarziere asa cum a patit marrina. Drumul de la Cluj la Bucuresti este destul de lung si foliculii cresc nu stau pe loc
te pup! Doamne ajuta!
Anca Wish spune:
Lachi a nascut astazi in jurul orei 14. Fetitele au primit primul 10 din viata lor.
S-a chinuit mult. La 8 a ajuns la spital, i s-a rupt apa, a inceput travaliul si pana la ora 14:00, cand a venit M. a trecut prin dureri insuportabile. A nascut prin cezariana si, daca am retinut bine, una dintre fetite are 2,950 iar cealalta 3,450.
Important este ca sunt bine toate trei pentru ca imi inchipui ca durerile nasterii le uiti cand iti tii puiutii in brate.
Va saluta pe toate si mi-a cerut imperativ sa va anunt, asa ca m-am conformat.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Moniland spune:
FELICITARI LACHI!Sa-ti traiasca printesele, sa fie sanatoase si mancacioase iar voi sa va bucurati de ele.
asteryaro spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104748
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
kla78 spune:
FELICITARI LACHI !REFACERE USOARA SI PRINTESE MANCACIOASE!
fetelor chiar daca nu scriu eu va citesc in fiecare zi si va tin pumnii la toate sa reusiti!eu mai am pana pe la sfarsitul lui august cand incep trat asa ca nu prea am ce sa scriu.
bafta la toate!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kla78 spune:
uf am vrut sa scriu p`t LACHI refacere rapida dupa cezariana si am scris refacere usoara,m-am emotionat cand am citit ca a nascut si nu stiu de ce imi curg lacrimi,probabil din cauza ca stiu prin ce lupta dura a trecut si ea.....in fine,va pup.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
ladyxe spune:
FELICITARI LACHI
sa va traiasca pintesele, sa va bucurati de ele si sa fiti sanatosi
diana d recomandarile pt modul in care sa fac tratamentul mi le-a dat dr, orele le-am ales eu,din z2, la 18.00 1 fiola diphe subcutanat, din z3 am mai adaugat la o ora dupa diphe si 2 gonal subcutanat si 2 menogon intramuscular.
In ceea ce priveste medrolul si cicloprogynova, nu mi s-a dat, poate data viitoare tinand cont ca mie mi-a venit CM in z9 de la ET.
P.S. tinti-mi pumnii, maine fac biopsia de endo
Oana_B spune:
quote:
Autor: andrew75
Subiect: iinjectie citoplasmatica de sperma!
Trimis la: 27/07/2007 10:05:01
Buna fetelor! Am intrat aici ptr ca am si eu probleme ca si voi...si incerc sa le rezolv cum pot mai bine....si se pare ca singura modalitate de a deveni tatic este injectia citoplasmatica de sperma! Asi vrea sa aflu mai multe despre si sa vorbesc cu voi despre subiectul acesta.....ptr ca nu stiu mai nimic!
quote:
Autor: ana_p
Raspuns la: 27/07/2007 10:31:16
ICSI (introducerea intracitoplasmatica a spermatozoidului; se foloseste in cadrul procedurii FIV atunci cand spermatozoidul nu poate fertiliza ovulul sau atunci cand nu sunt spermatozoizi. In acest ultim caz, se stimuleaza fiecare ou de calitate al femeii, iar apoi este injectat cu fiecare spermatozoid de calitate al barbatului. Produsul rezultat se transfera la mama, in termen de 48 – 72 de ore.
Dar mai multe poti afla de la topicul "FIV 127", unde vei gasi fete care te pot sfatui mult mai bine pentru ca au facut aceste proceduri.
Numai bine!
Ana
quote:
Autor: psj
Raspuns la: 27/07/2007 10:31:39
--------------------------------------------------------------------------------
Initial creeata de andrew75
Buna fetelor! Am intrat aici ptr ca am si eu probleme ca si voi...si incerc sa le rezolv cum pot mai bine....si se pare ca singura modalitate de a deveni tatic este injectia citoplasmatica de sperma! Asi vrea sa aflu mai multe despre si sa vorbesc cu voi despre subiectul acesta.....ptr ca nu stiu mai nimic!
--------------------------------------------------------------------------------
vezi subiectul FIV 127 tot pe pagina asta, acolo se discuta si pe tema asta. pe prima pagina a subiectului sunt si informatii despre clinici, costuri, etc.
quote:
Autor: psj
Raspuns la: 27/07/2007 10:32:42
ana, :) am raspuns in acelasi timp, cateva secunde diferenta
quote:
Autor: Moniland
Raspuns la: 27/07/2007 10:38:20
Cred ca este vorba despre injectarea intracitoplasmatica de sperma (ICSI), si este o terapie complementara FIV-ului oferind posibilitatea de-a avea propriul copil cuplurilor în care barbatul este subfertil sau infertil.
Procedura este dificila datorita marimilor microscopice ale spermatozoizilor, care masoara 7 microni. Acestia sunt injectati sub microscop în fiecare ovocit care masoara 300 de microni, folosindu-se manipulatoare foarte fine.
Probail ti-ar fi mai usor sa intri la subiectul FIV unde sunt fete ce trec prin aceasta procedura (fertilizare in vitro).
Din punctul tau de vedere, barbat fiind, nu prea ai ce face. Tu dai doar "proba", embriologul o prepara si ia una bucata pe care-l introduce in una bucata ovocit (ICSI). Pentru doamna ta va fi mai greu. Succes!
Monica
diana_d spune:
Ladyxe
Iti tin pumnii stransi!!!
Doamne ajuta! Mult succes!
Incearca sa fii cat mai linistita sufleteste.
Marrina, Felicia, Valeria
asteptam cele mai bine vesti de la voi!
Suntem alaturi de voi si va sustinem cu gandul.
Miha2004,
multumesc mult pt raspuns.
Am incercat sa-ti trimit e-mail pt unele amanunte
sa nu ocup prea mult spatiu pe forum, dar mesajul mi s-a returnat.
Sugestie: incearca sa-ti activezi in cont si mesajele private (MP)
Imi permit sa te mai 'bazai' putin.
Spune-mi te rog,
din ce zi a Fiv (sau a stimularii)
ai inceput sa iei cicloprogynova?
Si ai putea cumva sa-mi spui care e diferenta intre pastilele albe si
cele maro?
Numai bine, mult succes,
te pup