FIV127
Raspunsuri - Pagina 10
valeria72 spune:
Salutare fetele !!!
Am venit acu o ora de la ET si avem 4 embrionasi la purtator, unul de 2 celule, unul de 4 celule, unul de 6 celule, unul de 8 celule.
Erau tare frumusei cind i-am vazut pe monitor. Din pacate cel de-al cinci-lea era fragmentat si s-a renuntat la el. Acu stau cuminte in patut si astept ziua cea mare.
Va pup dulce. Ce vesti aveti de Marrina, Felicia si MRL
(Mesaj scris de un potential tatic emotionat la dictarea unei potentiale mamici fericite)
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/4Zrop3.png
aniast72 spune:
Felicitari Lachi si refacere usoara!! Multe bucurii din partea fetelor!!
Andreea 35+ cu
cristinici spune:
Lachi sa-ti traiasca BB-elinele si te asteptam cu vesti.
Aniast urmezi !
si uite asa veteranele mele de asta toamna au inceput sa nasca. Sunt extrem de fericita si ma gandesc ca poate la nul pe vremea asta voi fi ca ele.
MRL astept vesti bune de la tine.
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
cristinici spune:
Scuze am vrut sa scriu la anul
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
diana_d spune:
Doamne ajuta Valeria!
Din tot sufletul iti doresc sa reusesti!
Sa stai cuminte si sa ai grija de bebiti.
aniast72 spune:
cristinici, asa e...eu urmez, betty78 si teodoran. Vis a vis de "la anul pe vremea asta", nu te mai gandi ca "poate". Gandeste-te ca sigur la anul pe vremea asta vei fi ca noi.
Andreea 35+ cu
MRL spune:
cristinici, te . Eu cred ca la anul pe vremea asta vom intra sa te felicitam si pe tine pt evenimentul mult asteptat. Eu inca sunt bine, adica nu am dureri de burtica decat foarte rar si nu necesita calmante. De vineri (ziua 3 de la ET si ziua 6 de la punctie) au inceput sa ma doar putin sanii, mai mult noaptea, dar in timpul zilei nu prea. In rest niscaiva ameteli. De luni voi merge la scarbici ca sa fac sa treaca timpul mai usor si sa nu ma mai gandesc. si ne auzim cat mai curand.
Am vorbit sambata cu marrina, este bine si avea un puiut de 4 celule pus la incubatorul propriu. Doamne ajuta!
Valeria, felicitari pentru cei 4 embrionasi! Doamne ajuta! Sa stai cumintica si sa ai rabdare. sansele sunt de partea ta. Doamne ajuta!
Lachi, FELICITARI pentru printese! Sa fie sanatoase si norocoase ca mamica lor!
diana_d
aniast72, incep deja galeria pt voi Sa fiti niste invingatoare!
va
Dariela spune:
Felicitari Lachi! Sa-ti traiasca !
Valeria - Sa ai grija mare de bebei. Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit!
Marrina, Felicia, MRL - Sunt alaturi de voi!
Fetelor am si eu o mare problema. Astazi am fost la ai mei la tara, prima data in anul acesta (sa nu ma credeti o fiica denaturata dar ai mei stau mai mult la oras si numai cateva zile pe saptamana se duc la tara) si am facut cunostiinta la modul propriu cu cel mai rau caine(desi in general ma inteleg bine cu animalele si nu-mi este frica de ele). Hotarat nevoie mare sa-si apere teritoriul, nici n-am apucat sa fac doi pasi caci fara nici un avertisment mi-a captusit picioarele cu vreo 3 muscaturi, una destul de adanca de arat acum precum un fotbalist adevarat.
Am mers la un spital de boli infectioase si d-na dr. trezita din somn (era doar ora 15.00!!!) m-a consultat rapid si m-a anuntat ca-i musai sa fac vaccinul DTP si intrucat cainele e cunoscut si poate fi urmarit timp de 14 zile nu este cazul de antirabic. De facut l-am facut, caci patrupedul nu mai era vaccinat de circa un an si jumatate (doar deparazitarea o are la zi) dar acum problema e mai pot oare sa fac ET in septembrie sau trebuie sa aman cateva luni si daca da cam cate? Banuiesc ca si toxoplasmoza trebuie sa o repet!
La Giulesti nu mi-a raspuns nimeni la tel. la aceea ora si nici dr. de la infectioase si nici cel de la un alt spital, unde am fost trimisa pentru toaletarea ranei nu au stiut ce sa-mi spuna pe aceasta tema. In plus cel care a curatat rana mi-a spus ca in cazul in care vreuna din zonele muscate se intareste va fi cazul si de niste antibiotic mai puternic. Deocamdata la sfatul lui stau cu picioarele bine bandajate asezate mai sus si ma dau jos doar in caz de urgenta si sper sa nu se intareasca ceva desi rana mai mica si care e nepansata da ceva semne urate.
Asa s-a incheiat prima si probabil ultima mea plimbare la tara pe anul acesta. Cel mai naspa va fi daca nu voi putea face acel ET pe care de abia il asteptam in septembrie
dariela