FIV127

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Salutare dragele mele!!

Vin si eu la raport. Ieri am avut ET cu un puiut de 10 celule, fara fragmentatii. Acum incerc sa stau cat mai mult in pat. Mi-am luat saptamana viitoare concediu ca sa stau acasa linistita.
Voi stiti cam dupa cate zile se produce nidarea?

Felicitari lui Lachi[/red, sa-i traiasca bebelinele, si sa fie sanatoase toate trei.

[red]Valeriafelicitari pentru puiuti, sa ai grija de ei. si sa auzim de vesti bune peste 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

MRL, multumesc pentru incurajari. Iti tin pumii stransi, stransi sa ai un rezultat pozitiv. Stai cuminte fara efort si nu te stressa.
Dariela, eu cred ca nu are cu ce sa-ti afecteze ET-ul din septembrie daca nu ai efecte adverse. Chiar si asa, important este sa nu iei antibiotic dupa ET, nu inainte. Bafta multa sa fie totul bine
Felicia, nidarea are loc in zilele 3-4 dupa ET. Atunci se recomanda sa nu faci efort si sa stai relaxata. Iti doresc ca puiutul tau sa iasa invingator.

Andreea 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Dariela, cel mai bine intrebi medicul cu prima ocazie. Stiu ca de obicei se recomanda ca dupa ce faci un vaccin ca 2 luni sa nu ramai insarcinata.
La tine ar fi cam la limita dar banuiesc ca depinde si de vaccin poate ce ai facut tu nu are contraindicatii.
Si eu am la tara calea de acces la strada comuna cu vecinii care au mai nou un rotweiller pe care nu binevoiesc sa-l lege :(. Si cum ma duc rar cainele ma latra de fiecare data. Dar nu inteleg deloc omeneste sa-l tina legat cica nu musca, doar latra asa... Mereu stau cu frica sa nu ma muste :(, mai ales ca rasa asta e asa ciudata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

FELICITARI MAMICO!! SA VA BUCURATI UNA DE ALTA PANA LA ADANCI BATRANETI!!

asa a inceput povestea voastra:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90156&whichpage=3

Sheritra
pe aripile vantului

Romania
Pe unde intra vantul in Bucuresti
981 Mesaje
Trimis la: - 12/12/2006 : 14:30:21
--------------------------------------------------------------------------------

Lachi are BHCG = 248.21!

A sunat-o personal Cocei sa-i spuna!
Lachi de suparare se cinstea cu o bere si-o tigare. Cand i-a comunicat vestea Cocei Lachi a intrebat-o daca poate termina berea, daca face rau !

Deci la aceasta val in Z12 sunt gemeni!!!!!!!!!!!!!!

Petele maronii erau de la erodarea uterului de catre embrionii implantati!
Numai Lachi putea trece prin asa ceva!
Plange de bucurie!

Sheritra

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Sheritra on 12/12/2006 14:31:32

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Lachi felicitari!!! Sa va dea Dumnezeu numai bucurii, sanatate si impliniri! Sa te refaci cat mai repede si te asteptam acasa cu detalii.

Betty78 35+ cu
AMR 32 zile

pozele noastre

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

pussi cu link-ul ala imi amintesc de ziua ET-ului. Sicera sa fiu nu credeam ca o sa reusesc. pe burtica

Betty7835+ cu
AMR 32 zile

pozele noastre

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Lui Lachi i s-a rupt vezica urinara in timpul operatiei. Va trebui sa mai stea 10 zile in spital cu sonda pusa. Are dureri, nu prea doarme si asteapta sa se intoarca acasa cat mai repede.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lachi, sa-ti traiasca fetele, sa fie sanatoase si sa aiba noroc in viata, sa-ti aduca numai bucurii!!!Sa ajungi cu bine acasa!Pup mamica si fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Lachi i-mi pare rau de durerea fizica, dar cel putin bucuria psihica o acopera cu mult.
Sa fii sanatoasa si tu si printesele tale

Ce mandrete de mamica cu ingerasii langa ea

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/4Zrop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lachi felicitariiiii, sa va traiasca fetele sa va umple sufletele de bucurie si fericire!
....Iar tie in mod special sanatte multa si refacere grabnica!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput