Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
roxanica2006 spune:
Salutaaaaaaaare!!!
Am lipsit putintel pentru ca m-am mutat la mama cu sot, copil, catel, purcel. noi locuim la et. IV, ap. super luminos, soarele ne batea fix in crestetul capului, iar pe caldurile astea am clacat. tare bine a fost!! M-a ajutat mama mult cu David, acolo e mult mai racoros, david nu a mai fost atat de marait, mi-am incarcat bateriile super bine!
Am citit doar paginile noului capitol. Ma grabesc ca acum fugim la tara.
Vreau doar s-o felicit pe Luly de ziua ei : la multi ani !!!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
roxanica2006 spune:
Aaaaaaaa, acum am vazut mesajul tau Dianarus... si noi in timpul tratamentului cu antibiotic am avut exact aceeasi problema: David a facut o iritatie urata pe scrot. Parca nu atat de urata pe cat o descrii tu, da, era pielicica f.f.f rosie, parca si ceva bubite, dar atat.
Am dat cu CUTADEN, a trecut intr-o zi. Si tot asa ne-a zis dr. ca e reactie la antibiotic. Un fel de ciuperca.
De fapt, stai ca mai vreau sa-ti zic ceva, a trecut iritatia intr-o zi, dar cum opream aplicarea Cutadenului iar recidiva, asa ca l-am tot dat vreo 3-4 zile si gata.
Sanatate multa!!
Va pup pe toate!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
miki04 spune:
Luly La multi ani! sanatate si fericire.
Am si eu o intrebare la voi: Cum arata bubitele de caldura?
Cristi are niste bubite pe corp si sunt cam cat o boaba de piper poate un pic mai mici si rosii , o sa mergem dupa-amiaza la dr dar pana atunci poate ma linisteste si pe mine cineva....aaaa si n-am bagat nici un aliment noua zilele astea . Ce-o fi oare?
Va pup pe toate.
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
a_deju spune:
LULY, LA MULTI ANI, sanatate, fericire, fetele sa-ti creasca mari, frumoase si destepte si sa aveti parte numai de bucurii!!! va pupam motaneste si tie iti dorim sa primesti cadouri frumoase!!!
dianarus, si noi am patit-o c-o iritatie nasoala (cand a fost kki moale de la fier..) care a inceput de pe fundulet, si s-a dus pana la..bijuteriile regale :) am rezolvat-o cu baneocin crema (in primele doua zile, aplicand de 3 ori pe zi) si apoi baneocin pudra, vreo trei zile, cam la fiecare schimbat de pampers, si...stat foarte mult la cucu' gol :)) pupam baietu' (nu chiar pe zona cu problema, ca macar de pedofila nu ma stiati :))) ), doar pe bucute, si-i dorim multa sanatate, si treaca mama lor de bube o data, sa auzim numai si numai vesti bune!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
miki... bubitele de la caldura arata in fel si chip... daca spui ca n-ai bagat nimic nou in alimentatie, probabil nu are ce sa fie altceva (..ar mai putea fi: o reactie alergica la ciupitura de..ceva - albina,paianjen,purice...-; o reactie alergica la detergent,balsam,servetele umede,crema/ulei de corp...chiar daca sunt produse pe care le-ai mai folosit pana acum, combinate cu caldura, si transpiratie mai abundenta...se poate; un varsat de vant, asta doar daca a avut contact cu cineva care stii ca a facut...etc.) pot fi multe, dar sincer nu cred ca e cazul sa te sperii...tine copilul la pielea goala cat mai mult timp, baite sau stropeli cat mai dese... si..cam asta :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
miki04 spune:
A_deju multumesc frumos de raspuns , o sa merg dupa-amiaza la dr sa stau eu linistita.
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
marani spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Avema si noi ceva poze noi,pt cine doreste sa vadaRONTAILA si PISCINA CEA NOUA
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Am vazut dsoara Rontaila, f draguta! piscina e super, s-o stapaniti sanatosi, se vede ca-i foarte incantata dumneaiei de achizitie!
bamboletta spune:
Neata
ce bine am dormit plus ca a fost racoare in iasi
aseara pe la 1 antonia avea un chef fe joaca si tipa de se auzea tot blocul
luly La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
ce frumos ne-ai pregatit bunatati de dimineata
noi folosim Humana 2
Yagmur-bine ati revenit Antonia trimite pt Luca
Desiree-drum bun si relaxare placuta
Adinazot-vazut rontaila ce piscina beton v-ati tras
Chris80-idem
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
marani spune:
LULY, la multi ani! sanatate din belsug, fericire cu nemiluita si dragoste cat poti duce! petrecere frumoasa!
ACS, ce bine ca s-a descurcat sotul cu copiii, lucru mare si de admirat. Si pt mine Julio e no 1!!!!!!!!!
adinazot spune:
TEUTZ,MARANI,BAMBO multumim!!!DA,este super incantata de piscina,trage niste plonjari,nu ii este deloc frica de apa,mai cade cu totul in apa,se ridica tuseste putin si rade in hohote,ce distractie!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia