Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai ca eram primele... de pe pagina a doua :)) haida, hopa sus :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LaviniaIuly,LA MULTI ANI,sa fiti sanatoase,ca aveti parte numai de bucurii,sa va cresteti copilasi mari...,sa va bucurati de ei...,muuulte floricele pentru voi...,de ziua voastra

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

pentru Lavinia si Luly! Sa fiti fericite !!

pentru toti fulguletii ce azi au mai implinit o luna!!

Fetelor care puneti bebeii in premergator : cam cat timp pot sa-l las intr-o zi? - ca David este super happy cand sta in premergator - m-am gandit eu ca, o ora dimineata si una dupa-masa, e prea mult?

Si inca o intrebare - ati dat careva la copii biscuiti "P'tit Biscuit" de la Nestle???

Vacanta placuta celor care pleaca in concediu!!!

Pupici la toti fulguletii!

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
intru eu mai tarziu pt una alta, dar acum.......a iest dintisorul no.3!!!!!!! sus si e LAT LAT!!!! de asta a tot marait saracutul.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna,mamici!
In primul rand LULY,sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Multumesc fetelor care i-au urat L.M.A. puiului meu(TEUTZ VERONICI si scuze ,doar atat am retinut),pup toate mamicile si bebeii,vazut fetita frumoasa si piscina super la ADINAZOT,noi avem doar 4 dintisori(spre deosebire de dmic de DIANOCICA-6!!!! super!!! nopti cat mai linistite iti doresc)incercam asa,timid ,sa ne ridicam in picioruse din carut(se tine de bara din fata )suntem cat de cat cumintei si cam atat.
Multi la toate fetele si la toti bebeii!

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

A COPT CINEVA CARTOF LA CUPTORUL CU MICROUNDE
as vrea sa-i fac cartof copt cu carnita de pui

Simo-noi folosim premergatorul maxim 1 ora pe zi,dar sunt zile in care nu-l folosim deloc
biscuiti am folosit de la HIPP pt 6 luni

Laura-felicitari pt dintisor

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

da, roxanica, asa mi-a zis si mie ca e ceva ciuperca. naiba s-o ia. mi-a facut pipi pe covor, pe plapuma, si pe vreo 2 body-uri. azi... in ideea sa fie la fundu' gol... mi-a zis sa-i dau cu pimafucin dar parca s-a inrosit si mai tare. ma intorc la reviken (tot cutaden e si asta).

a_deju, "bijuteriile regale..."

yagmur, welcome back. sper sa ai timp de forum mai des de acum inainte...

dandusa, pana nu uit, drum bun si sa te intorci cu bb2... la bord... tare pe tine si crinutza.

simo29, eu personal sunt contra premergatorului. am discutat cu ortoped de copii pe tema asta cand era primul meu copil mic si mi l-a interzis categoric. deci nu am si nu-mi iau. marc deja merge in 4 labe si nu se mai plictiseste asa. securizez casa si gata.
tu iti asumi decizia, bineinteles, si automat si riscurile. daca esti hotarata sa o faci... redu timpul pe cat posibil. max 15 min/tura, max 3 ture/zi. parerea mea...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, bine ca a iesit.

simo29, da, ii dau eu biscuiti din aia. e ca un piscot dar e tare si se rupe numai daca il inmoaie bine, deci riscul de a se inneca e mai redus. il roade pana la jumate... ii dau cand ne vede la masa si pofteste.

editez pt bambo: nu i-am facut inca. dar vreau si eu sa stiu cum ar iesi la microunde. cam cate minute se lasa... si nu iese uscat si innecacios? cu ce vrei sa-l inmoi?

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetele,
pentru Luly si Lavinia. si pentru toti fulguletii care au mai adaugat o luna in buchet.

cate un pentru fiecare dintisor nou iesit si cate unul apasat si pentru mamicile care indura maraiala pana la aparitia lor.

Am citit ca avem fulguleti bolaviori - ii -am si e dorim insanatosire grabnica.
Un apasat si pentru Alex si durerea ei - sa te faci bine mami.
SI inca un mare si DRUM BUN celor care pleaca in concediu si VREME SPLENDIDA!

noi suntem in febra pregatirilor - plecam spre Ploisti - la nasii fetei - de acolo spre MAREEEEEE!!!!!
Vom fi de pe 1 pana pe 5 la Cap Aurora. Daca treceti careva pe acolo - da-ti un bip sa ne vedem. Mai se exista acea lista in mailul comun? Pot lua ceva numere de tel ale fetelor de pe malul marii?
Fug sa caut.

pana sambata noapte cand plecam ... fug sa fac bagajele .

mai trag eu cate un ochi pe aici.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianarus, iritatia este pe latime? A facut cruste sau nu?

quote:
Originally posted by dianarus78

aseara n-am mai apucat sa intru, treburi gospodaresti...

laura, pana la urma iese sau nu iaurtul ala?

danutz, toate trec, sanatos sa fie bebe ca restul s-o rezolva cumva.

alexandra, sanatate multa si

desiree, concediu placut!

dolores, cum mai e david?

luly, nu fii suparata pt laptic, e mare lucru ca ai reusit sa o alaptezi pana acum, e foarte bine. noi suntem cu nan, poti incepe direct cu nan2, conform varstei. si pofta mare la lingurita, sper sa fie doar o faza trecatoare. si sanatate pt aniversarea ta!

marc a facut o iritatie f.urat pe scrot, are 2 pete rosii de parca i-ar fi luata pielea acolo, parca e carne vie. nu pare sa-l doara pt ca ma lasa sa-l spal si sa-l dau cu reviken dar nu pare sa se fi ameliorat deloc de ieri de cand am inceput cu reviken-ul. pediatra nu l-a vazut dar a zis ca e de la aciditatea sporita a urinei si scaunului, ca poate fi reactie la antibiotic. cu ce naiba sa-l mai dau?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput