Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

pentru Lavinia si Luly! Sa fiti fericite alaturi de bebeii vostri!!

dianarus, dermatoloaga a recomandat pt scaderea aciditatii din pishu sa o clatesc cam de 3-4 ori/zi cu aa in care e dizolvat bicarbonat e sodiu (1 lingura de bicarbonat la 1 litru de apa - atentie, tb sa fie bine dizolvat!) ... la copiii mai mari se poate baga un varf de cutit de bicarbonat in biberonul cu ceai, dar nu sub 1 an! ... la noi au dat roade spalaturile cu bicarbonat... si neaprata sa nu folosesti servetele umede pana nu-i trece complet... si dupa fiecare schimbat de scutec sa-l speli cu apa ... toate astea le poti face pe langa cremele pe care le folosesti... si sa treaca repede

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acs, e un tratament pe baza de petrol de la gerovital. Daca combini si cu ulei de ricin si un galbenus face minuni. O data pe saptamana stai noaptea cu toata nebunia asta pe par ca miroase. Sau pui ziua si dupa 3 -4 ore te speli.

quote:
Originally posted by acs

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Luly si eu o sa-l trec pe lapte praf, caci pe 4 august plecam doar cu fetele in concediu si-l lasam pe pitic cu mama. Mie mi-a recomandat pediatra Milumil, asa ca pe asta-l voi incerca.

Am fost ieri la concertul lui Julio si mi-am lasat sotul singur cu cele 3 minuni :). S-au descurcat foarte bine, asa ca am zis ca mai pot pleca si eu de-acasa uneori. Le-a spalat Stef pe fete si l-a hranit pe cel mic :). Cand m-am intors (pe la 1.30) copiii dormeau, iar sotu' era in toane bune. Sunt incantata!
Concertul mi-a placut, cu toate ca sonorizarea a fost proasta, cel putin la inceput. Asa ca au fost ceva huiduieli. Dar la final toata lumea era in picioare si aplauda. O jumatate de ora a bisat. Iar cand a cantat fara orchestra a fost nemaipomenit. O fi el batran, dar pentru mine ramane numarul 1!

Vad ca vorbiti iar de dinti. Victorila a ramas la unul singur pe care-l are de vreo luna si jumatate. I s-a albit gingia in cateva locuri, dar nu-i mai iese nimic. Asa ca roade tot ce prinde (mai ales pe mami la alaptat :) ).

Fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac cu parul asta! Imi cade ingrozitor. Speram sa-si revina dupa sarcina, dar e la fel. Si analizele (mi-au facut la serviciu) au iesit bune. N-as vrea sa ma tund, ca nu-mi sta bine cu parul scurt :(. Poate-mi dati vreo idee ce sa fac sa nu-mi mai cada asa de rau.

Alexandra, multa sanatate!

Dianarus, imi pare rau pentru Marc. Bine macar ca nu-l doare. Daca ai putea sa-l lasi in funduletul gol un timp, cred ca i-ar prinde bine. Despre creme nu stiu ce sa-ti zic; noi folosim una cu oxid de zinc de la Nivea.

Numai bine,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

aelita...david nu e mai bine..pot zice ca e mai rau..a inceput sa respire cam greu..o haraiala..ca o tuse expectoranta..nasul cam infundat..am chemat iar dr..sunt cazuri multe de meningita...dar sa ne dea Dumnezeu sanatate ca asta conteaza cel mai mult

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

adina, admirat morcoveatza si piscina... pfui, vorba lui chris, nu-i frumos dar mi-e ciuda... vreau si eu curte sa am unde sa-i pun o piscina Oanei ....dar sper sa se concretizeze si la noi cautarile de casa anul asta ... f. frumoasa piscina, alessia se distreaza de minune in ea, nu? intrebare: nu ti-e frica ca se rupe o bucata din morcov si se ineaca? ca parca i-as da si eu, dar am o frica legata de asta...

nu mai stiu cine zicea ca din toamna flickr e pe bani, cred ca miro... din ce am inteles eu citind in viteza calului, va fi pe bani numai ce depaseste o anumita capacitate, iar abonamentul ala clasic va fi in continuare gratis... mai citesc si va spun

yagmur, ia mai baga niste poze cu Luca

dandusa, daca nu mai apuc sa intru pana pleci, drum bun, sa va simtiti minunat si sa vii cu bb2 in burtica inapoi! .... crinutzei

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

simo, eu dau Sarei biscuiti Nestle, e tare incantata atata roade la ei. De obicei papa cam jumate din el ca roade doar capetele apoi dupa ce se inmoaie nu-i mai place. De, tre sa fie tare pt. gingii. Oricum dupa ce se inmoaie e cam periculos ca se sfarma si poate inghiti bucata mai mare.

quote:
Originally posted by simo29

pentru Lavinia si Luly! Sa fiti fericite !!

pentru toti fulguletii ce azi au mai implinit o luna!!

Fetelor care puneti bebeii in premergator : cam cat timp pot sa-l las intr-o zi? - ca David este super happy cand sta in premergator - m-am gandit eu ca, o ora dimineata si una dupa-masa, e prea mult?

Si inca o intrebare - ati dat careva la copii biscuiti "P'tit Biscuit" de la Nestle???

Vacanta placuta celor care pleaca in concediu!!!

Pupici la toti fulguletii!

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

deci..... am revenit
pana nu uit, cineva (nu mai stiu cine ) zicea ca din categoria jucariilor "interzise" face parte si sticla de plastic! de ce????? noi ne jucam zilnic cu bidoane de apa/suc si ii plac la nebunie.
miro la mare??? fara noi??? pai sa va fie rusinica si sa va distrati super. vezi ca si lorym pleaca la mare sambata, nu stiu exact cat sta (parca 10 zile), poate va vedeti.
mam intalnit cu lorym si cu rianna azi, rianna are 2 dintisori si e o frumusete. incerca sa se converseze cu al meu, dar domnisorul, din cauza dintelui, cred, era cam apatic. lorym mi-a vandut un pont unde sa gasesc campina mic (ca prin zona mea gasesc numai mare), asa ca de maine papa campina, pt ca iaurtul meu iar nu s-a prins. nu stiu ce fac gresit.......
dianarus acum si ciuperca???? of, dati din una in alta! lasa, ca plapuma si covorul se spala, sa se faca el bine!
bambo n-am copt, dar sa-mi zici si mie cum si daca faci. desi cred ca degeaba imi zici, uite si ramsan mi-a spus de iaurt si mie nu-mi iese. oricum, apropo de cartoful tau am si eu o voi aveti zile cand le dati la prans doar cartof? ca eu zilnic ii dau piureul de legume, cu toate legumele pasate. ar tb sa incerc sa ii dau numai cartof?????
simo in urma discutiilor de aici eu am decis ca il voi pune in premergator, dar va fi cumva "jucaria interzisa" il voi pune doar cand tb sa ma duc la baie sau daca am treaba pe la bucatarie. sper sa nu il puna bona, ca mi-a zis ca stie ca nu e tocmai indicat premergatorul, dar ca il ajuta mult sa isi dea drumul la mers.
miki bubitele de caldura la dani sunt mici mici, cat capatul unui bold, rosiatice, nu au cap alb si sunt mai mult grupate pe piept, spate si in jurul gatului. tot lorym imi spunea de o crema de la avent pt bubitele de la caldura, riannei i-au trecut intr-o zi si avea ffff multe, dar, logic, nu mai stiu cum se numeste
luly sa fii sanatoasa si fericita!!! eu folosesc nan2, pediatra mi-a recomandat topfler, nu stiu ce contine, dar eu nu i l-am schimbat pt ca dani bea ffff bine nan. si zic ca poti incepe direct cu 2.
yagmur vii, arunci un ochi si pleci????? zi ce mai faci, ce mai face luca, a plecat mami (cred ca da), cum e bona, etc.
acs ma bucur ca ai fost la concert si mai ales ca tati s-a descurcat cu cei 3 "iezisori"! nota 10 pt tati!!!!
gata daca am uitat pe cineva sa ma traga de mana, dar dau un dulce pt toate mamicile sa nu se supere!! si o !
ma duc sa ma tolanesc in pat, ca nu am nimic de facut.......am vorbit cu rufele lui dani si au zis ca se calca singure

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Dia, o speli cu apa bicarbonatata doar cand sunt probleme sau zilnic? Stiu ca face bine dar prea des inteleg ca distruge flora.

quote:
Originally posted by Dia1609

pentru Lavinia si Luly! Sa fiti fericite alaturi de bebeii vostri!!

dianarus, dermatoloaga a recomandat pt scaderea aciditatii din pishu sa o clatesc cam de 3-4 ori/zi cu aa in care e dizolvat bicarbonat e sodiu (1 lingura de bicarbonat la 1 litru de apa - atentie, tb sa fie bine dizolvat!) ... la copiii mai mari se poate baga un varf de cutit de bicarbonat in biberonul cu ceai, dar nu sub 1 an! ... la noi au dat roade spalaturile cu bicarbonat... si neaprata sa nu folosesti servetele umede pana nu-i trece complet... si dupa fiecare schimbat de scutec sa-l speli cu apa ... toate astea le poti face pe langa cremele pe care le folosesti... si sa treaca repede

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asa, logic ca am uitat.......
am admirat piscina, adinazot, recunosc, m-am vacut verde de invidie! dar imi trece repede. sa o stanapeasca sanatoasa!
dia si eu ii dau morcov sa il "rontaie", nu a putut sa rupa niciodata din el, o singura data a reusit sa rupa niste bucatele cat firmiturile de paine. il caut sa fie mai maricel si nu are cum pt ca e tare. am povestit ce am patiti cu ccc caisele, nu?? pai cu morcovul, nici gand de asa ceva. uite aici http://family.webshots.com/photo/2292587170060410496zLvBXF

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Laura, FFF rau. Chiar si supravegheat se pot intampla numai negandite...
Caz concret stiu o fetita statea la mama ei in brate la masa si se juca...a inghitit dopul de la sticla...chinuitor pt mama sa-l scoata ca intrase cu interiorul si-i aluneca degetul, nu putea apuca nicicum dopul, marginea dopului si insistentele mamei de a-l scoate i-au zdrelit gatul ingrozitor incat abia putea bea apa sau ceai apoi putina supa. Abia inghitea mica de ea si de obicei era vesela si agitata acum arata chinuita. Au fost la urgente..a urmat antibiotic sa nu faca infectie, calmante samd.

Deci, FARA sticle.

[quote]Originally posted by Laura13

deci..... am revenit
pana nu uit, cineva (nu mai stiu cine ) zicea ca din categoria jucariilor "interzise" face parte si sticla de plastic! de ce????? noi ne jucam zilnic cu bidoane de apa/suc si ii plac la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Luly, sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de sotul tau de cele doua minuni ale tale!

Simo29 mie mi-a zis pediatra asa de premergator: teoretic nu, practic da. Dar nu mai mult de 15 min/tura, nu mai mult de 3 ture/zi. Eu l-am mai pus, imi asum riscurile, ca il am "mostenire", dar deocamdata pur si simplu sta acolo si se joaca (ca are un telefon si alte butoane premergatorul), dar daca se misca cumva se sperie... asa ca practic nu pot spune ca il foloseste efectiv...

Ieri i-am dat prima oara un biscuite din ala de la Nestle, l-a papat, e bun, a molfait acolo la el cam 3/4, mai mult nu avea cum, restul i l-am pus in iaurt. Bine, nu va zic cum arata dupa, ca s-a scarpinat cu el in cap... aproape si l-a bagat in ureche... dar in fine...trebuie sa ne pregatim sufleteste pt etapa cand vor incerca sa pape singuri, nu?

Miro, drum bun si distractie placuta, ca vremea sunt convinsa ca va fi buna... Cap Aurora e cam departe, dar daca totusi ajungeti prin Cta, baga un ochi in listuta de pe mail si suna-ma... retin oricum si eu perioada si daca ajung in zona...

fetele, intrebare intrebatoare: se poate pune scoica si cu fata la directia de mers? Ca deja domnul meu vad ca nu prea mai are stare in masina, investitiei cu scaun adevarat nu i-a sosit vremea...el are cam 7,700 kg deocamdata...citisem ca de la 9 kg se poate intoarce cu fata la directia de mers, dar totusi a incercat cineva mai devreme? Nici macar la drumuri scurte nu prea mai sta, incepe sa urle, si nu-mi place deloc sa merg cu el in brate, mi-e frica pt siguranta lui, si in viitorul apropiat am planuit ceva deplasari mai lungi... deci???

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput