Mamici de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
Luna1 spune:
Nici mie nu-mi merge messu deloc.
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Simo78 spune:
S-ar parea ca ramane pe sambata marea intalnire....
Eu deja am "sentimentele" alea de examen ...greata, diaree
Ne vedem peste 2 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
ily7 spune:
Luna, eu am probleme cu tiroida de ani de zile. Ma rog, probleme e mult spus: practic am hipertiroidie si am gatul mai umflat (se observa "cu ochiul liber", sunt mai agitata (spre disperarea celor din jur) si am perioade cand simt ca am o presiune in gat. Drept pt care imi tot vine sa inghit.
Culmea e ca medicii mi-au zis sa nu incep cu tratamentul daca nu ma deranjeaza foarte tare... si asa am facut.
Oricum de cand sunt gravida, am avut perioade cand m simtit senzatia aia in gat mai puternic... dar asta e ....
ily 38 saptamani
MADYN spune:
Cristina-Ana felicitari! Sa-ti traiasca baietelul, sa se faca mare-mare si sa va aduca numai bucurii! Bravo mamico!
Si pentru toate viitoarele mamici de iul-aug. 2007: Nastere usoara!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
liadorian spune:
Simo, imi dai fiori! (Ca eu la examene m-am dus cam nesimtita, fara trairi intense.) Bafta multa si refacere usoara! Inteleg ca va fi ceza...
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...
ily7 spune:
Eu... tot la birou, pe baricade.... Au inceput colegii sa se ingrijoreze sa nu nasc pe aici. Ii auzeam cum sopacaiau in celalalt birou: "cum era la nasteri in filme? prosoape calde, apa fierbinte...??? De ce avem nevoie pe aici?"
Ma fac ca nu-i aud
Saracii in fata nu-mi pot spune nimic, ca deh... e firma mea... nu ma pot trimite acasa
ily 38 saptamani
liadorian spune:
Lamuriti-ma si pe mine intr-o chestiune: ce-s alea comprese sterile? Am vrut sa cumpar ieri de la farmacie pentru tampoanele din spital si farmacista n-a stiut ce sa-mi dea. Mi-a dat vata, suluri dintr-alea de tifon dar comprese nu! Cine-a cumparat imi spune si mie cum arata?
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...
anasia spune:
felicitari, cristina ana, sa va traiasca flacaul!!!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica