Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Nu a stiut farmacista de comprese????

Sunt ca niste patrate (nu mai stiu exact dimensiunile, cam cat palma, asa...) de pansament sterilizate si ambalate cate mai multe in achet

Ne vedem peste 2 zile!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Cristina_ana nastere usoara!

pepi felicitari, sa fie sanatoasa printesa ta, frumoasa si ocolita de rele.

Luna eu deobicei apelez la "doamna Wiky" pt tot felul de info, uite aici ce zice de tiroida: http://en.wikipedia.org/wiki/Thyroid

Timi
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Nu a stiut farmacista de comprese????

Sunt ca niste patrate (nu mai stiu exact dimensiunile, cam cat palma, asa...) de pansament sterilizate si ambalate cate mai multe in achet

Ne vedem peste 2 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies

Cam asa am incercat eu sa-i explic c-ar fi - n-am folosit, dar la urma urmei, cum pot arata niste comprese?! Imi tot arata fasa aceea de tifon - de care oricum aveam nevoie - si imi spunea ca acelea ar fi compresele. Mai fac un drum... Dar la alta farmacie, clar!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai a nascut Cristina or ba? Ca vad ca o felicita fetele!

Oana, si Tudor a avut vrei 2 zile de kk mai apoasa, daca alaptezi nu ai de ce sa te ingrijorezi, e probabil de la ceva din meniul tau, eu am scos rosiile si fructele si vad ca si-a revenit! Dupa spusele Alinei, copiii alaptati nu fac diaree!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Anya deci lorinuta mea nu e fraierica, stie ea ce-i trebuie si ce nu . Chiar si calciul sirop il dadea afara si ieri nici nu i-am mai dat . Sa stii ca nici nu ii mai dau. Multam fain de sfat. Esti pretioasa rau, macar pe forum, dar imi inchipui ca in persoana esti ravisanta Si am corectat si pozitia de scos aerul si acum avem ceva performante

Andra eu am purtat burtiera inca din ziua cand m-am dat jos din patul de la reanimare. Altfel aveam senzatia ca-mi cade burta , nu e de ras . Acum mai merg prin casa cate o ora si fara burtiera ca sa ma obisnuiesc, ca, deh, mi-a mai scazut burta si am scazut si in kg de cand am venit acasuca

nico folosesc o burtiera de aia cu "mos si baba", asa ne recomandau in spital si chiar veneau niste femei prin saloane cu ele de vanzare. Aia tip chilot mi s-a parut incomod de folosit. Drept sa spun am fost foarte mobila cu burtiera, cand o dau jos... alta poveste, imi "danseaza" burtica si ma simt mai vulnerabila

Lunita ma bucur ca esti top-model pe la inglezi Se simte si faptul ca esti un pic mai linistita, probabil si datorita faptului ca te tin doctorii ca pe palme acum, ceea ce e bine

Pepi felicitari

Azi facem 3 saptamani de cand a inceput sa oracaie Lorinuta Cine vinde o noapte intreaga de somn ?
Daca ati vedea ce mama denaturata sunt , stau cu bebe la tzatza dreapta si cu stanga ma chinui sa scriu. Si tzatza stanga e geloasa tare si curge intr-o veselie. Asa e si la voi? Curg amadoua tzatzile daca alaptati? Eu ma numesc Fulga deja

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Iata ce am gasit!

Felicitari Cristina si iti doresc toata fericirea din lume alaturi de bb cel mult asteptat! Exista un Dzeu in toate!

quote:
Originally posted by ada_b

Cristiana_ana a nascut un baietel frumos si sanatos.
Si va pupa pe toate!

Cu detalii, mai tarziu....

FELICITARI CRISTINA!!!!!!!!!!!

ada

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Lavinia ptiu ptiu sa nu te deochi, e foarte bine ca ai laptic, doresc la toate mamele la fel!

Ma duc sa ma intind un pic ca acum se trezeste dodo!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Cristina nastere usoara si un bebel papacios!

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Salutare tuturor , pupam pe toata lumea si mi-ati lipsit foarte mult . Noi suntem acasa de luni , dar abia azi am reusit sa deschid calculatorul . Multumim pentru felicitari ( am reusit sa citesc ceva din urma , dar mai avem mult de recuperat ) . Noi suntem bine sanatosi , mancaciosi numai din pacate mami are prea putin lapte si pauza sfarcuri asa ca ne chinuim la supt ( mai ne "mulgem" si papam si asa + complectare lapte praf ) .
Pentru complectare lista pagina unu avem urmatoarea rugaminte sa se modifice data nasterii (adica 17.07.2007 ) pentru ca au gresit cei de la spital cand au facut hartiile iar noi nu am observat decat cand am avut certificatul in mana . Prenumele este Laurentiu Ovidiu ( nume stabilit de tati dupa ce s-a nascut bebe ) , 37 saptamani ( de aceea scriam inceput saptamana ... ) , 48 cm , nastere naturala fara epidurala .

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari cristina si pepi!
otilia bine ai ajuns acasa si pe forum!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput