Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ily si Timi mersi mult pt raspunsuri.

Lavinia ma bucur si eu ca nu-i mai dai calciu Lorinei, am vrut si eu sa-ti spun insa m-am gandit ca nu sunt avizata sa dau sfaturi. Ma bucur ca mami de Anya si Arina ti-a explicat ce si cum.

Cristina felicitari, sa-ti traisca baiatul!

Oti bun venit acasa, asteptam povestea nasterii.

Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Am venit si noi cu vesti....

dilatatie 3,5 colul inca tare, deci bebe nu se grabeste...astazi mi-au facuto injectie in vena pentru inia o pauzarea colului, iar daca pana luni nu se intampla nimic, merg iar la medic pentru a doua doza.Inca nu vor sa-mi provoace nasterea ma mai lasa o sapt, timp in care sper din suflet bebe sa-si faca aparitia....
dar cum se poate sa ai dilatatie si colul sa fie inca lung si tare???eu credeam ca au legatura, adica nu te dilati atat timp cat colul nu e moale si stres...

cam atat de la noi,acum merg sa citesc din urma...

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

! Azi si eu am fost harnicuta am calcat, am facut mancare si acum m_a apucat o toropeala..
Cristina si Pepi felicitari pentru bebei, sa fie sanatosi si mancaciosi!
Otilia bine ai revenit!
Nikole iti trimit niste majorete poate, poate

Luna si eu am probleme cu tiroida, adica am avut un nodul si m_am operat acum vreo 4-5 ani si de atunci iau in fiecare zi eutirox ! Nu stiu ce sa iti spun despre ce ar deregla-o ce stiu e ca eu daca nu iau pastila obosesc super repede, ma ingras, sunt mai nervrozata decat de obicei.. Tratamentul l_am luat si in timpul sarcinii si am facut analize de vreo 3 ori sa vada nivelul TSH-ului (...cred)!

MADA 35+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Oti, bine ai revenit ! Asteptam si povestea nasterii micutului Laurentiu.

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nikole ai vesti bune. Cu colul ca sa intelegi imagineaza-ti un tub care e lung si tare insa se poate largi orificiul insa tubul poate ramane la fel de lung si tare. Nu stiu daca ai inteles. Nasterea incepe cand colul se scurteaza in acelasi timp cu dilatatia.

Te pup.

Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Felicitari Cristina. Sa iti traiasca odorul sa va bucurati de el.

Otilia exact asa sunt si eu. Ii bag tzatza in gurita de fiecare data cand se scoala. Mititica stie ce vrea. Cand are ceva laptic tzatza o tine insa, din pacate se intampla asta numai dimineata, apoi nu mai iese aproape nimic din ele si asa o enerveaza, o da afara, plange. Sper totusi sa se instaleze si la mine lactatia mai bine. Oricum acum doua zile nu aveam nimic, nimic. Eu inca mai sper. Problema e ca nu prea ma omor dupa ceaiuri.

Dana cu Daria Stefania

maine este DPN - ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Cristina, felicitari ptr baietel !

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Simo iata programul meu de sambata:

iar tu vezi cu 'examenul' ala... eu zic sa mai astepti cu 'furazolidonul' (glumesc fireste! dar eu cand am ramas gravida am luat furazolidon sa stopez diareea care ma luase, starea de greata o puneam pe seama raului de masina, etc...)... deci:
SA AI NASTERE USOARAAAAAAAAAAAAA, REVENIRE GRABNICA SI BEBE SANATOS!!!!!!!! daca s-ar putea sa nasti pana sambata naturel-naturel ca si iaurtul ala celebru, ar fi super bine, nu crezi? sau a ramas batut in cuie CEZA?

Nikole bafta multa si voua cu nasterea.... e bine ca dl.dr.japonicu' vrea totusi sa nasti natural... cu rabdare se trece marea! SUCCES si s-auzim numai de bine!

Jadi stii ca am o datorie la tine? manualul ala... of, nici pana acum nu ti l-am adus... ne vedem in sept.-oct. pentru asta de acum... scuze!

Lia mai du-te o data la farmacia aia si zi-i la farmacista aia ca pt. asemenea "habarnism" se cedeaza diploma ei de mare invatata sau se depune o alta foaie la sef pe care scrie mare DEMISIE! iti dai seama ce sfaturi competente am putea primi pt. un banal paracetamol eventual... nici nu vreau sa ma gandesc.

Karligutza sedere placuta la Moldova! (deci diseara plecam cu mic cu mare la Botosani unde azi de ex. erau 26 grade anuntate, iar in criminalul asta de Bucuresti 33... si in plus va spun eu ca era bine de anuntat si mult praf, multa galagie, etc... .... pe cand la curticica la mama, livada si gradina.... mmmmmmmm abia asteptam!)... ne intoarcem dupa botezul fititei pe care il facem la o biserica frumoasa din zona... daca mai am ocazia sa intru pe forum de la sora mea care sta in oras, va mai scriu.... deci iau laptocu' cu mine! si va punem si poze, va mai spunm o gluma etc

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna ziua fetelor.
Maine se implineste DPN-ul si asta mica nu da nici un semn ca vrea sa iasa afara. Vorba cumnatului: cum sa lase ea aerul conditionat si sa iasa pe caldurile astea afara????????? Maine mergem la doctor sa vedem ce zice. Ma doare burta jos si mijlocul, dar nici un gand de contractii sau pierderea dopului. Sunt asa nerabdatoare sa nasc. Deja ma simnt din ce in ce mai grea si nu am chef de nimic.

Nastere usoara fetelor care se pregatesc de nastere.
Pupici.

Diana 39+ si Cristiana Maria
mai avem 1 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Karligutza drum bun si grade cat mai putine acolo, in nord. of, ce m-as duce si eu acasa la Vatra Dornei, da me frica sa nu ma apuce nascutu pe acolo ca fac 10 ore cu trenu pana aci, si me ca-l fac ceferist!
fetelor nenascute, noi ramanem pe metereze! asa m-am saturat de caldura asta ..........me asa greu si cu burta si cu caldura si cu transpiratia asta excesiva, ca-mi vine sa-mi iau campii! azi ne ducem la doctor, sa vedem cum se prezinta situatia!
Andra ce face Mitza-Terorista?????????????? s-a dat pe brazda sau tot rebela e?

+37 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput