Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

karligutza fericito. Pe mine ma dor ochii in cap de atata caldura. Mi-e asa mila de bebelina mea.

arhdy hai ca mai e putin. Asa ma simteam si eu si in ziua DPN-ului la 5 seara mi s-au fisurat membranele.

Cele care nu alaptati naturel ce fel de ceiut faceti bebeilor pe caldurile astea?

Am pus ceva poze la semantura.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut gravidele si mamicile. Va multumesc frumos pentru urari, si pentru incurajarile cu analizele.

Ne-au dat drumul mai repede, e asa comod acasa pe canapea. Sintem bine, bb are un suflu la inima dar speram sa se rezolve de la sine (si Miruna a avut pe la 7 luni). Alaptez exclusiv, Smaranda a supt ca o profesionista de la prima punere la sin; e o mare mare kkcioasa si are program bun de somn; am primit iar un copil bun de la maternitate, speram sa nu-l stricam noi.

paticut, am titru 1/32, din fericire copilul nu are nimic (s-a dus sotul ieri la institutul hemato cu eprubetele si ne-a facut analizele). Au facut si hemograma din singe luat din cordonul ombilical. Sper sa fie si la voi totul ok cu anticorpii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cristina, felicitari pentru baietel!!! sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de el.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Fetelor, voi cad mergeti la spital la control dati ceva pe acolo?

Pana acum am mers numai la cabinet unde platesc consultatia si ecografia, dar acum, fiind in intaziere ma cheama la spital. Deja am fost de 2 ori si de fiecrare data mi-a facut control si ecografie si mie nici nu mi-a dat prin cp sa intreb macar daca tb platite. Ca sa nu mai zic ca nu am acordat nici o atentie financiara personalului cu care am avut de-a face. Toata lumea s-a purtat frumos asa ca nici nu m-am gandit ca poate trebuie....

Nu am mai fost la spital si habar n-am cum se rocedeaza. Pt nastere stiu, sunt pregatita si cu bani mari si cu maruntisi, dar pt controale obisnuite? Maine ma duc iar....

fianna Matthew Peter
41
Now what?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Ioana multumesc mult de raspuns . m-am linistit acum. atat am si eu si medicul mi-a spus ca nu e nevoie sa mai repet analiza. pe de alta parte bine ati venit acasa... astept povestea nastreii cu sufletyul la gura. sa-ti traiasca Smarandita si sa ramana o mancacioasa ....

Cristina_ana - sa-ti traiasca baietelul sa fie totul numai bine pentru voi toti.

Karliguta -drum bun voua celor trei si sa aveti grija de patriciuta adeluta ca va mananc altfel....sa ajungeti si sa va intoarceti cu bine si cu fetita crestinata....

Alina (anya), jadi -

paticut 37+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Anya,am o intrebare...mi-a zis medicul pediatru la care merg,sa-i dau ca gluc,e tarziu daca incep de luni?si a zis sa-i pun si vitamina C picaturi din fiola,Cate sa pun?dar vitamina C naturala e buna?se gaseste in farmacii.Cu ce sa merg,Ca gluc sau vigantol.
Specific ca medicul pediatru e neonatolog si am incredere in ea.Merci de raspunsuri.

Cu ce sa merg,cu ca gluc cu D3 sau vigantol?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua

MAI SUNT 5? ZILE(TEORETIC)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

oanaa,pe ce criteriu a considerat dr ca bb are nevoie de calciu?
Ca gluconic este diferit de vigantol, care e vit. D, iar vigantolul este obligatoriu la noi pt profilaxia rahitismului, 2 pic/zi.
calciul nu se da decat daca se considera ca e cazul...asa ca nu stiu ce sa-ti zic.
vit C natural se gaseste in fermacie. se poate da...in functie de indicatie. nu stiu pe ce considerente a hotarat dr bebelusului.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Buna mamici
Voiam sa va anunt ca ieri nascut ILENUTZA in baietel de 52 cm, 3700g, e un mancacois,se vede experienta mamei la alaptat, cred ca miine ii dau drumul acasa.il cheama Andrei, seamana leit cu fratiorul lui >.
Mamica e bine, a avut ruptura de col, din cauza cerclajului, alte detalii va da ea cand vine.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

ile, sa-ti traiasca andrei, sa fie sanatos, tie refacere rapida si sa vii sa ne povestesti cum a venit pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ilenuta felicitari! Sa iti traiasca baietasul sa fie sanatos, mancacios si cuminte!

MADA 35+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput