Mamici de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
X-ray spune:
ile felicitari!
hai ca mi-am facut cont pt poze si in alta parte,ca m-am luat dupa voi.asa ca poze mai vechi si mai noi cu elisa de cand am ajuns acasa puteti vedea www.flickr.com/photos/10446738@N06/" target="_blank">aici
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
madabout2003 spune:
Dana am vazut pozele cu Dariuca! Eo scumpica! M_a inebunit ce par negrisor are !
MADA 35+, cu Emily
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1
oaana spune:
ANYA MULTUMESC MULT,DAR VIGANTOL DE CAND SE DA?DECI TU RECOMANZI VIGANTOLUL/.
ILE FELICITARI PENTRU ANDREI,TE ASTEPTAM SA TE INTORCI CU BEBE ACASA,SAMATATE MULTA.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua
MAI SUNT 5? ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
nma spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Nico/NMA da analiza T4 scrie acolo ca au facut-o si valoarea a iesit 3,5. E foarte scazuta? E posibil sa ai o umflatura la gat doar pe o parte (dreapta) de la tiroida? Intreb pt ca eu acum 8 ani am suferit o operatie de inlaturare chist de grasime de sub barbie. Sincer mi-e frica sa nu se fi refacut in alt loc (la gat).
Luna nu cred ca e foarte mica valoarea. Eu am inceput sa am probleme cu tiroida sarcina trecuta pe la 30 de saptamani. Ca si tine aveam o unflatura la gat. Dr. gine mi-a recomandat sa iau iod. Dupa ce nu am mai alaptat am mers la endocrinolog si am facut ceva timp tratament. Medicamentele nu au avut efecte secundare. Eu am ramas la aceeasi greutate. Sarcina aceasta analizele mi-au iesit bune dar am luat de la inceput iod.
Ar trenui sa iti faci un ecograf sa sti care e problema.
Te
nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
Lia ma mir ca nu a stiut farmacista ce sunt compresele sterile. Chiar ar tebui sa isi dea demisia tipa.
Otilia, Ioana bine ai-ti venit acasa. Asteptam povestea nasterii.
Karligutza sedere placuta la Moldova!
Ilenuta felicitare. Refacere rapida si mult laptic.
Eu azi aveam programare la dr, am fost dar aapartu o urgenta asa ca s-au anulat toate programarile. Maine e libera , la fel si luni, ma poate vedea doar marti sau sa merg eu maine la spital si sa o caut. La spital e cam complicat sa o gasesc asa ca nu stiu ce sa fac.
In schimb m-am oprit la mall si i-am luat bblinei cercelusi tare frumosi. am reusit sa-mi fac si bagajul.
se pare ca am musafiri asa ca va pup
nico36+ 21.07.2003
nma spune:
alina.a de ce nu pui pozele la semnatura? e mai usor pt noi sa iti admiram printesa. ca e dulce foc.
azi cand veneam de la dr am vazut un bb la plimbare, avea 2 saptamani. era asa de dulce ca imi venea sa o rog pe mami sa ma lase sa o iau in brate. se pare ca nu mai am rabdare.
mi-au venit musafirii
nico36+ 21.07.2003
karligutza spune:
Luna nu plec pana nu iti raspund... sa stii ca am sa-ti raspund la "es em es" promit!
te pupik si pe tine! ai grija ce faci si cum vine rasturnica astept vesti si iti doresc nastere usoara si bebe sanatos! tu iti vei reveni repede sunt sigura, la cate incurajari si sfaturi utile ne-ai dat noua cel putin! ai grija de tine si sotul de voi toti!
va salut pe toate!
plec!
pappapaa
karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...
liadorian spune:
Seara buna, fetelor! Ne-am facut plimbarica de azi - vreo doua ore asa, cu mici pauze de shopping. Ma cam durea spatele dar tragand linie si adunand, ma simt mai bine decat ieri pe vremea asta. A, mi-am cumparat o foarte shmechera camasa de alaptat care are in dreptul sanilor doua fante foarte misto prin care poti sa scoti sanul si sa-l mufezi pe bebe fara sa mai deschei nasturi, sa ridici bluze etc. M-am scos! Atata doar ca are o barza mare imprimata pe ea, o barza care aduce un ratzoi auriu. Sper sa nu iau ochii nimanui prin maternitate cu atatea oratanii cate duc cu mine.
Ile, Cristina, felicitari pentru bebelushi! Refacere rapida mamicilor iar pruncilor nuami noroc si sanatate!
Dana, Daria e o dulceatza!! Si ce perisor brunet are, numai bun de facut coditze. M-a dat gata chestia asta!
Karligutzo, sa va priasca sederea la racoare!
Cat despre farmacista mea... ce sa mai commentez? Era o fatuca tinerica si cam depasita de situatie. Eu am iertat-o, dar pe la ea nu mai trec.
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...
ghinetz spune:
quote:
Oana, si Tudor a avut vrei 2 zile de kk mai apoasa, daca alaptezi nu ai de ce sa te ingrijorezi, e probabil de la ceva din meniul tau, eu am scos rosiile si fructele si vad ca si-a revenit! Dupa spusele Alinei, copiii alaptati nu fac diaree!
Jadi, multumesc mult de raspuns. Am anuntat toata lumea sa nu-mi mai aduca nectarine si persici, ca nu ma pot abtine si le mananc. Asa ca trec la...La ce?
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"