Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Diana, ! Si eu sunt la cateva zile distanta de povestea ta. Pe 31 fac 40 de saptamani, col inchis, rigid, niciun semn ca as avea de gand sa nasc. Plus ca gine nu vine sa ma asiste la o nastere naturala si voi naste cu medicul de garda, cine-o fi ala/aia! Las' c-o scoatem noi la capat. Mai ales ca ai timp pana miercuri sa mai negociezi cu bebelina. Eu imi desenez azi, maine o sageata pe burtica, sa se lamureasca si duduia mea pe unde e iesirea, o fi crezand ca e sens giratoriu acolo in burtica si a ramas blocata!

Jadi, daca pleci, ia-ma si pe mine! Am dormit ca o nesimtita toata noaptea si acu nu ma pot dezmetici! Felicitari pentru luna implinita!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Buna mamicutelor si bebelusilor,

Felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate bebelusilor!
Si eu ca si unele dintre voi astept nasterea cu mare nerabdare. Acum sunt in faza de cumparaturi pentru bebe si pentru mine si de documentare pe forum. Sunt foarte incurajata de povestirile voastre si va multumesc ca existati!

Vroiam sa intreb fetele cu camasa smechera de alaptat ( cea de fite cu barza ) de unde ati cumparat-o?
De asemenea, voi puneti un cearsaf special in patut ca sa nu se strice salteaua?

Paticut si cine mai naste la Medlife, mai stiti ceva detalii, trebuie sa mergem cu ceva la noi sau se da totul de acolo (ma refer la bagajul obisnuit de spital)? Eu luni am control si o sa intreb atunci tot ce pot, asa ca daca mai aveti intrebari sa ma anuntati.

Va pup,
Madalina 37+ (de maine 38) si [fetita} Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici dulci bb-ilor de o luna: Mara, Filip, Tudor! Sa cresteti mari si sanatosi!

[majorete] ptr. urmatoarele mamici! Simo, nastere usoara si refacere rapida!

Felicitari noilor mamici: Ilenutza si Cristina! Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei!

Multumesc de raspunsuri fetelor (cele doua Aline :)). Deci stau linistita si Amélie pe burtica ... asa doarme oricum cel mai bine, si eu pe langa ea.
Va mai intreb ceva, daca nu-i cu suparare: ce-i Vigantol? Aici se da la bb-i vit. D+fluor (contra rahitismului) ... ca na, aici nu prea ai soare. Dar dupa pediatra noastra, vara nu-i problema daca le mai uit ... ca o cam fac.

Sorina, la nr. 2 (laptic) se trece dupa luna a patra. Dupa moasa mea (care a fost speriata ca-i dau de la inceput 1 inloc de Pre - a mea fata nu se satura cu Pre si nr. 1 aveau la maternitate - ca-i prea satios ptr. un bb asa mic) se sta pe 1 pana cand nu se mai satura bb-le. Si stiam ca se poate trece brusc de la un nr. la altul, daca-i de aceasi firma.

Vazut poze ... numai bb-i parosi si frumosi pe aici! :)
Am facut si noi o luna (ieri) si ca rasplata a fost o plangaciosa ... cu colicile, care de fapt nici nu exista dupa pediatra mea ;) ... dar na, suntem mari, ne permitem s-o mai stresam pe mama :)
Va pupam, trecem la dat papa la fomista! Un week-end fain!

Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Nici eu nu stau prea bine. Azi am fost IAR la control la doctor la spital si mi-a zis ca nu-i nici o modificare: colul e inchis, si bebe e cam mare. Daca nu intru in tavaliu pana marti cand merg iar, miercuri imi face cezariana. Si chiar daca intru in travaliu, ramane de vazut daca pot sa nasc natural avand in vedere marimea. O sa aflu atunci. Miercuri trec cele 42 de saptamani asa ca vrea nu vrea, bebe o sa iasa atunci!

fianna Matthew Peter
41
Now what?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

liadorian si eu ii tot explic ca iesire este in sens invers fata de cum impinge ea. I-am zis ca nu poate sa iasa prin burta. Se vedem, poate pana la urma gaseste iesirea.
Oricum am zis ca il pun la treaba si pe tati. Ca de 2 saptamani nu mai vrea ca ii este frica. Cand eram in luna a 8-a, cand mie imi era frica sa nu cumva sa am probleme se ruga de mine, iar acum cand trebuie sa presteze, bate in retragere. Am o prietena care la fel a facut si noaptea i-a iesit dopul si in cateva zile a nascut. Asa ca incepand din seara asta il pun la munca pe sot si poate se intampla ceva. Deja l-am anuntat ca sa fie pregatit.

Pupici si nastere usoara.

Diana 40 si Cristiana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Fetelor voi de unde ati luat manusi pentru bebe?

Si apropo de medicul pediatru, vi l-ati ales dinainte?

Pupici la burtici si bebelusi,
Madalina 37+ si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Ce faceti ???
la toata lumea
Noi astazi facem 2 saptamanici
jadi ptr lunita implinita
si haideti bebici afarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Bine v-am regasit fetelor. Mi-a fost tare dor de voi si ma bucur sa vad ca toata lumea e bine si se naste pe banda. Felicitari tuturor mamicilor si bafta in acomodarea cu bebe. Eu inca nu m-am obisnuit cu statutul de mamica desi am doua saptamani de cand am nascut. Am avut niste zile tare naspa in care imi venea sa plang non-stop si nici acum nu sunt tocmai ok. Partea prosta e ca stau mai mult singura cu bebe si chestia asta ma deprima. Simt nevoia de afectiune de atentie si nu prea are cine sa mi-o acorde .
Sunt tare debusolata ca am auzit atatea pareri despre cum trebuie sa procedez cu bebe si bineinteles ca se bat cap in cap si eu nu stiu ce stafuri sa urmez. Am mare nevoie de voi...

As vrea sa pun si poze , dar nu ma descurc cu flirk-ul asta. Nu stiu cum sa fac un nou album. Ma ajuta cineva?
Azi am chemat din nou pediatra ca mi se parea ca bebe nu respira bine, dar mi-a zis ca nu are nimic. In schimb mi-a zis ca e prea slab. L-am nascut cu 3.500, a scazut pana la 3.260, iar astazi la doua saptamani si o zi are 3.620. Pediatra spune ca e prea putin, ca e carnea moale pe el. Nici nu stiu ce sa mai cred…eu i-am dat numai la san, dar de vreo doua zile mi se par sanii mai moi si asta zice si doctora ca nu prea e suficient lapte. Mi-a recomandat sa-i dau o masa de lapte praf ca nu se satura si de aceea plange.
Nu i-a trecut inca icterul, iar doctora zice ca poate tine si pana la o luna. Voi ce parere aveti?

Am atatea intrebari sa va pun , dar nu vreau sa va zapacesc cu toate problemele mele asa deodata…

Andreea de Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

multumim pt felicitari!
danis, am nascut cu d-na dr Militaru.
am si eu o intrebare pt fetele cu cezariana:ati tinut vreun regim anume dupa operatie? si pt cat timp?mancati cruditati,paine,dulciuri?

pepi +Adina Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Multumesc mult ptr raspunsuri Nma si Anya...incepusem sa ma panichez

andreea c si eu tot acum 2 saptamani am nascut.. si nu mai am sanii asa umflati cum ii aveam in primele zile.Raspunsul mi l.a dat Anya.Ptr ca acum sanii creeaza doza pe caer o mananca bebe iar inainte produceau mai mult laptic nefiind obishnuiti cu doza pe care o mananca bebe.
Despre greutate eu shtiam ca in primele 15 zile de viata bebicii trebuie sa recupereze macar ce au pierdut ceea ce la tine s.a si intamplat deci banuiesc ca e ok ( mie asta mi.a zis pediatra)
Nu vreau sa zic prostii dar eu zic sa bei mai multa apa si laptic si sa nu ii dai bebicului lapte praf!
Sper ca te.am ajutat catusi de putin
Nici eu nu stiu sa pun poze poate ne aujta cineva si pe noi

Mergi la inceput