Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

buna fetele! hop si noi! ieri am fost la doctor si surpriza: se pare ca o sa nastem NATURAL! si asta dupa ce 8 luni m=am impacat cu ideea ca o sa nasc prin cezariana. mi-a zis ca pt ca bebe nu e prea mare(nu mi-a zis cam cat are)si pt ca eu ma prezint bine, imi recomanda natural + epidurala. mi=a mai zis ca s-a coborat si sarcina si ca o saptamana nu nasc dar dupa aia totul e posibil. prima intrebare care mi-a trecut prin cap a fost: si eu cand vin la spital? de unde stiu cand nasc? si Violeta intreba acelasi lucru. normal mi-a fost rusine sa-l intreb, da' joia viitoare tot ma risc! eu eram sigura de cezariana asa ca ma asteptam la ceva programat, insa acu de cand cu nasterea normala m-a ametit de tot.

+37 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

andreea c uite raspunsul anyei
este aproape imposibil sa se opreasca lactatia dintr-o data. poate decat daca ai avut vreun soc emotional, ceea ce nu e cazul. cu siguranta ca nu mai ai sanii asa plini ca zilele trecute, caci cantit de lapte se regleaza in fct de cat suge bebelusul. la inceput ai ff mult, dar cu timpul se secreta atat cat papa bb. daca ai sanii moi nu inseamna ca nu ai lapte.
daca bb trage din ei, inghite, curge lapte in gurita si apoi uda pampersii si face kk, e un semn ca ai lapte suficient. nu apela la biberon sau completare, pt ca o sa faci mai putin lapte. orice cantitate de altceva (lapte praf, ceai, apa) data bebelusului scade secretia de l;apte matern de 7 ori cantitatea respectiva! asa ca nu renunta, ca ar fi o mare greseala sa ii dai biberon. mai ales pana nu te cinvingi tu ca bb intr-adevar nu creste cu laptele tau,. ceea ce nu cred ca e cazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Merci mult mamii de raspuns. Am incercat si cum zice pediatra mea sa-i dau lapte praf cu lingurita, dar urla ca din gura de sarpe si l-am pus din nou la san si s-a linistit.
Mi se pare ciudat ca bebe isi baga manutele in gura ca ii e foame si cand il pun la san suge ce suge si apoi adoarme., iar dupa ce nu ii mai dau sa suga de multe ori isi duce din nou mainile la gurita de parca i-ar fi foame. Bebeii vostrii tot asa fac?

Andreea de Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

andreea si al meu ishi duce mana la gurita cand ii e foame.. acum din cate am avzut eu bebelushul meu e destul de linishtit fata de altii iar eu am laptele destul de gras la cat a luat el in greutate pana acum.Eu zic sa insishti cu sanul.Tot ce stiu este ca mie pediatra mi.a zis LAPTE LA CERERE adica cand ii e foame ii dai sa manance.Si al meu mai adoarme cand papa dar incerc sa il trezesc il ciupesc umpic de piciorus daca chiar s.a saturat nici nu se deranjeaza sa deschida un oki dak nu s.a saturat.. incepe si suge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Senx de incurajari

Andreea chiar azi ma gandeam la tine...Sa o intrebi pe pediatra ce intelege ea prin "nu ai lapte bun"...nu prinde smantana?

Lasand gluma la o parte...gandeste-te ca natura stie ea ce face si daca ai alaptat pana acum e pacat sa te dai batuta ...Bebe baga mana in gura si in burtica, stiai? E un reflex la ei, nu face asta neaprat de foame ci mai degraba de placerea de a suge.

Parerea mea e sa mai incerci cu alaptatul, dar pana la urma nu e decat un sfat, fiecare mamica stie ce e cel mai bine pentru puiutul ei

Te pup, si multa rabdare in continuare si odorul tau sa cresca mare si voinic.

Ne vedem maine!!!!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello!
Am revenit si noi azi acasa, acum suntem bine, ca am avut niste problemute dar le-am depasit se pare! problema mare este ina operatia mea care DOARE! DOARE mult mai tare ca la prima nastere si nu mai stiu ce sa iau pt asta sa nu fie contraindicat cu alaptarea! In spital mi se baga pe vena(inclusiv dimineata asta) TADOR dar am ajuns acasa si cand am vrut sa iau pastile cu acelasi nume dar....sunt conteaindicate pe alaptare!. Ce sa iau sa fie mai suportabile durerea si usturimea?

AndraSapt38 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andra, stiu ca Anya isi trecuse pe lista ei de cumparaturi "ketorol (primele zile dupa cezariana nu sunt chiar roz si trebuie niste antialgice mai zdravene)". Am dat copy/paste dupa mesajul ei. Poate totusi e mai bine sa astepti sfatul ei?

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Merci mult mamii de raspuns. Am incercat si cum zice pediatra mea sa-i dau lapte praf cu lingurita, dar urla ca din gura de sarpe si l-am pus din nou la san si s-a linistit.
Mi se pare ciudat ca bebe isi baga manutele in gura ca ii e foame si cand il pun la san suge ce suge si apoi adoarme., iar dupa ce nu ii mai dau sa suga de multe ori isi duce din nou mainile la gurita de parca i-ar fi foame. Bebeii vostrii tot asa fac?

Andreea de Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Andreea, din cate stiu eu bebelushii cu icter sunt ceva mai somnolenti si poate din cauza asta adoarme Rducu asa usor. Insista cu sanul si-i da-i sa pape de cate ori cere. Banuiesc ca pe masura ce devine si el mai puternic si scapa si de icter, o sa suga mai voiniceste. Flamand sau insetat nu sta el sigur, asta e clar! Mult curaj!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

pepi am nascut primul copil tot cu dna Militaru... eram pacienta dr. Peltecu, dar nu a putut veni si m-a dat pe mana doamnei Militaru... atunci mi-a facut o impresie foarte buna... sper ca si la tine a fost totul foarte bine... sanatate multa, tie si bebelui si iti doresc sa te acomodezi cat mai repede cu minunea din viata ta :)

andreea nu mi se pare deloc ca bebele tau ar fi luat putin in greutate in cele doua saptamani... al meu a avut 3.600 la nastere la externare mi-au scris ca ar fi avut 3.500 (desi eu cred ca avea mai putin)... maine facem si noi doua saptamani si el aseara avea 3.880... insa numai in ultima saptamana a luat peste 220 g si se vede pe el ca s-a dolofanit si ii merge bine... sanii mei sunt parca ceva mai "goi" in ultimele zile, dar nu imi pun problema ca nu as avea lapte...
la tine cred ca e problema de moral... stai linistita, ca nu e nimic in neregula nici cu tine nici cu bebe... daca te face sa te simti mai bine, poti sa-i dai un biberon de lapte praf pe zi, dar nu cred ca asta e problema... daca ai cum, roaga-ti sotul sa stea cu bebe macar un sfert de ora seara si iesi din casa... chiar daca te duci numai sa iei o paine... si solicita-i ajutorul si sprijinul... nu in ultimul rand, tine minte un cuvant: "IGNORE" - este reactia pe care trebuie sa o ai la sfaturile contradictorii ale binevoitorilor din jurul tau

si noi mergem in seara asta cu bebele la controlul de doua saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu am mai reusit sa deschid nici macar calculatorul saptamana asta dar nu pt ca ar fi bb o problema, dar nu prea pot sta la calculator.

Vreau in primul rand sa felicit proaspetele mamici si sa le urez bebei sanatosi si papaciosi! Nu mai nominalizez ca sa nu uit cumva pe cineva.

Noi azi implinim o saptamana si pot sa spun ca pana acum nu prea am de ce sa ma plang. Este foarte cuminte si papa foarte bine, iar de plans plange doar daca e murdara sau ii e foame. Ma asteptam ca mamik incepatoare sa fiu mai fricoasa si mai nestiutoare, dar se pare ca instinctul matern e fff puternic, si m-au ajutat mult si discutiile fetelor pe forum.

Intrebare pt fetele cu epiziotomie: dupa cat timp nu mai ustura? Ca eu mor si nu pot sta pe scaun deloc. taietura se pare ca se vindeca dar ma usturaaaaaa!!!!

mamik de Denisa Maria

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput