Mamici de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
ghinetz spune:
Lavinia si la noi curge sanul care e "in pauza". Eu folosesc un trampon ca altfel...e de jale.
Felicitari mamicilor care au nascut si celor care au ajuns cu bine acasa.
karligutza, bun venit la noi, "pi shentru". Speram sa va priasca aerul dulce (ca si graiul) de Moldova.
Lia frumoasa camasa, am si eu, dar te voi dezamagi: nu e cine stie ce practica, cel putin nu atunci cand nu stii cum sa mufezi mai bine bble la san. Asa ca am preferat un tricou pe care il ridicam cu totul. Camasuta am folosit-o atunci cand stiam ca vin vizitatori (altii decat tati care era mai mereu la noi), ca sa "dam bine". O mai folosesc ca rochita de stat in casa. Noaptea prefer tot un tricou.
Medicul meu nu a ami ajuns la noi. O asteptam de marti ca sa ne spuna cat si cum sa iesim afara, dar cum nu a venit am iesit deja dupa capul nostru. Azi am stat o ora jumatate. Victor a dormit mereu. (cum ma asteptam, de altfel). De acum o astept de dr. doar ca sa o testez. Nu e o chestie faina, dar vreau sa vad daca e de moda veche sau nu. Adica astept sa vad: imi zice sa-i dau ceai? , Eventual imi spune sa-l indulcesc? . Imi spune sa-i pun caciula lui Victor? . Imi da calciu? Si in final o sa tragh linie. pana acum sunt f multumita de ea, de felul cum l-a tratat pe Stefan. Dar nu suntem la ea de bebelus, asa ca...
Gata, se aude scancet. Semn ca e rostul de o baita.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
jadi spune:
Oana astea sunt intrebari capcana? Ca eu zic nu la toate!
Ilenutza felicitari pentru bb Andrei, sa fie sanatos, voinic, frumos si destept! Te asteptam acasa cat mai curand!
Deni & Vlad & Tudor
pussi spune:
lachi naste sambata la 37 de sapt. si o zi!!!
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Antoanela23 spune:
Ioana, , bine ai venit. Felicitari pentru bebe cuminte, ai reteta buna .
Ilenutza, felicitari, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos.
Cristina-ana, felicitari, ma bucur din suflet pentru vestile bune, multa sanatate si fericire in continuare.
Lachi, multa bafta!
Anya, ti-am admirat fetele, sunt superbe amandoua, sa-ti traiasca.
Alina.a, bebe Elisa e o scumpica.
Luna, ma bucur ca e bine bebelina ta. Cu tiroida nu-ti face griji, chiar daca vei face tratament nu te ingrasi de la asta. Dragut doctorul tau . La Multi Ani pentru Junior, sa fie sanatos si cu succes la fete.
Va pup pe toate mamicile si burticile, o noapte calma si linistita,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
anto, multumesc
lachi, nastere usoara! abia astept sa ne povestesti cum e sa fii mamica la patrat
oanaa, mai explic o data. vigantolul si calciul nu se exclud reciproc. vigantolul se da in romania cu caracter obligatoriu, pt prevenirea rahitismului (inainte se facea vit D injectabil, insa nu se mai practica demult, pt ca s-a constatat ca nu este fizologic. desi am avut surpriza sa constat ca nu e chiar asa). calciul, dupa parerea mea, se recomanda doar atunci cand se constata ca este cazul, nu de rutina (cum am observat ca se practica uneori!).
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
andicu spune:
Pepi, Cristina_ana si Ilenutza , FELICITARI MAMICILOR! sa va traiasca bebeii si sa fie asa cum v-ati dorit, dar in primul rand sanatosi!
Karli, drum bun si refacere rapida la Moldova! sa va intoarceti cu fata grasanica , cumintica si cu program de noapte lejer, iar mami sa revina relaxata si cu mult laptic in tzitzi!
Nikole, bafta multa si sa "auzim" ca nasti natural si asta cat mai repede! uite aici pt sustinere:
Ioana,bine-ai revenit si felicitari pt "fomista" cumintica si scumpa!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
estecri spune:
jadi multumesc din suflet pentru sfaturi. Parca m-am mai linistit!!Doamne sunt asa speriata sa nu gresesc ceva cu bebe...si parca cu cat esti mai speriata cu atat gresesti mai rau(asa cum am facut cu laptele cand am trecut de la humana direct la nan!!)
Ile felicitari pentru bebelush , sa fie mancacios si fara colici!!
Lachi bafta sambata !
Karli drum bun si sa ne mai dai si noua cate un semn de pe la Moldova! Fericire maxima cu grade asa putine!!
Alina.a voua ce vaccinuri v-au facut in spital, avand in vedere ca ti-a facut si imunoglobulinele Behring pentru hepatita B? Ce vaccin ii faci la 2, la 4, la 6 luni?
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
Antoanela23 spune:
Pepi, felicitari, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si fericita.
Andicu, imi pare rau ca ai avut probleme cu sanii, insanatosire grabnica .
Lia, sa-ti fie de bine plimbarerile si cumparaturile, iti faci de cap, bravo .
Somn usor, pup fetele,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Helou! Eu n-am somn!Aici e 12,30 dar eu ma plimb ca stafia prin casa.
Ioana bine ai venit acasa, sanatate Smaranditei si inca o data bun venit pe lume.
Ile wow ce surpriza. Sa-ti traisca flacaul sanatos si mancacios alaturi de fratiorul lui, te asteptam acasa.
Anto mersi de urari pt Cosmin. Ma bucur sa vad ca ai mai ajuns si pe la noi.
Noapte buna fetele, ma duc sa mai bantui.
Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
liadorian spune:
Ziua buna tuturor! Si , ca Simo doarme tarziu azi. Stim noi de ce, asa ca va rog sa postati in soapta, ca si ea si Matei au nevoie de odihna multa inainte de marele eveniment. Simo, putina muzica in surdina - - ca sa dormi bine!
Oana, deci camasha mea cu barza e mai mult de fitze decat de altceva. Nu-i nimic, sper sa pot alapta cat de mult e nevoie si poate cine stie, la un moment dat o sa fie si utila. Bafta multa cu medicul, sper sa fie cum vrei tu, ar fi mai simplu sa ai acelasi dr. pentru cei doi baieti.
Anto, ! Chiar imi fac de cap! Am avut aseara o discutie mai lunga cu barbatul meu si concluzia e clara: o sa incerc sa ma bucur mai mult de perioada asta si sa nu ma stresez inutil ca nu nasc mai repede. La urma urmei ce nu-mi convine - ca ma simt bine???
O zi grozava tuturor!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...