Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna dimineata fetele la o . Astazi m-am trezit foarte devreme pe la 6,00 si am hotarat cu sotul sa mergem maine la nasi (la Pitesti). Asa ca m-a apucat melancolia si am inceput sa ma uit la DVD-ul de la nunta, la primul nostru dans impreuna.Pe bune primul. pana la nunta nu am dansat deloc impreuna, nici macar de proba. Nici unul nu suntem dansatori, desi ne place muzica la nebunie.
In alta ordine de idei. Am observat ca noaptea se mai intareste burtica, dar fara sa ma doara, iar aseara si de dimineata am simtit ca niste intepaturi foarte usoare jos, pe la linia slipului. Oare sa-mi fac griji in legatura cu drumul de maine? In masina stau comod fiind spatioasa, este o Astra Caravan. Nu stiu ce sa fac ...sa plec sau sa nu plec. Precizez ca nu stiu ce-s alea contractii pt ca nu am avut nimic pana acum.Astept un sfat.
Pupici pt cei mici nou-nascuti nou-nouti, bebici, mamici, burtici.

36+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor!

Am trecut si eu repede sa felicit proaspetele mamici Cristina, Ilenutza refacere rapida si papaciosi si norocosi!

Eu am avut toat noaptea niste dureri de am zis ca ma arunc pe geam, si logic si firesc, nu am inchis un ochi pana la 6 dimineata.Insa au incetat ca prin minune , asa ca acum nu mai am nici o contractie, nici o jena, absolut nimic...

astazi e o zi mare, e SF Pantelimon, mi-as fi dorit foarte mult sa nasc azi, dar nu a fost sa fie pentru mine....macar nu am baut degeaba zeama de smeura...

Luna, multam de explicatii am inteles perfect, doar ca eu mereu am crezut ca o contractie dilata si "trage" colul in acelasi timp, nu credeam ca se poate una fara alta...insa se vede treaba ca se poate...

Sa aveti o zi faina, si multumesc tuturor pentru fetitzele dansarete!

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Cristina-Ana bun venit pe lume printisorului vostru! Sa creasca mare, sanatos, voinic si norocos! Si pentru tine refacere usoara, laptic mult si te asteptam cu povestea nasterii..

Ioana bun venit acasica! Fa-ma invidioasa cu Smaranda, de, mamica de fetitza, si cuminte si papacioasa...Ce sa-ti doresti mai mult??

Lucia, eu cred ca poti sa pleci linistita la Pitesti. Intepaturi in partea de jos a burticii si eu am de 3-4 saptamani, e din cauza uterului, care e intins la maxim si a bebeului care e mare la varsta asta a sarcinii. Si noaptea si mie mi se intareste buritca, pribabil de la efortul de peste zi, asa ca stai linistita, nu sunt contractii - fetele care au nascut natural pot sa-ti confirme, cred. Ideea este sa incerci, intr-adevar sa stai comod in masina si acolo sa nu te obosesti prea tare.Apoi, daca am sta mereu stresate ca vine bb, nu vine, n-am mai face nimik. Oricum, sigur Doamne Doamne stie cand e randuit fiecarui bebelus sa apara...Asa ca distractie placuta...

Noi am terminat de facut declaratii, acu ma apuc si io de aranjat pentru bb si pentru mine. Saptamana viitoare e posibil sa vina si la noi "ziua cea mare". Dupa 06 august dr pleaca din tara si nu cred ca ma lasa nenascuta pana se intoarce...Deja am emotii.

O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata,hop si eu la o gura de cafea.Felicitari noilor mamici cu bebe dragalasi,sa fiti sanatosi si mincaciosi.

David Alexandru 16.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lia de muzica in surdina, da eu eram treaza de muuult ...hehehe, cine sa mai doarma in conditiile astea?

Am fost la dr, i-am tras o proba de contractie "ca la carte" si daca nu se intampla nimic intre timp, maine la 9 dimineata ne prezentam echipati (si cu inima mica mica mica) la spital.

Casa de pariuri e deschisa, lumea zice ca nu apuc ziua de maine ca duplex...om vedea...il sarbatorim pe tati pe holurile maternitatii au ba?

Felicitam si noi fetele care au nascut intre timp si pe cele care au ajuns acasa

si pentru cele care stau ca pe oua (including me )

Ne vedem maine!!!!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Tocmai am primit o reteta pt facut laptic de mamica.
Pentru prietena care mi-a dat-o cica a mers. La fel si la cea de la care o are ea.
Deci: se ia un pahar de iaurt de 450 gr. nu foarte acru, gen cremosso, se adauga 2-3 linguri de nuci macinate si miere, dupa gust. Se mananca 2 pahare pe zi cam la o zi dupa nastere.
Cine incearca sa-mi spuna si mie daca functioneaza.

36+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Simo, multa multa bafta maine, ma voi gandi cu drag la tine!Fetele dansarete au pregatit o coregrafie speciala pentru Matei si mami a lui...
Doamne ajuta, te asteptam cu bebe in brate...

39+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Se pare ca suntem cam putine p-aci asa ca ma duc sa fac niste snitele.Sa il rasplatim pe tati dupa amiaza pt ca ieri a mancat cam ce a gasit prin frigider. De am fost niste puturosi.

36+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetele, cine ma ajuta si pe mine, ca sunt cam pierduta in spatiu. Azi amintrat in 39 de saptamani si am inceput sa cam am emotii....adica eu am contractii cam de prin luna a 4-a. Mi se intareste burtika din cand in cand (acum, de vreo 3 saptamani se intareste mai des, ceea ce cred ca e cat se poate de normal. Doar ca de vreo 2 saptamani ma si doare burta cam ca la ciclu, dar nu neaparat simultan cu intarirea burticii. Care e problema mea? (Anya, sa nu razi de mine): eu cum ma prind cand e de mers la spital?? Ca ieri m-a durut cam toata noaptea burta, si cand nu ma durea mi se intarea...Daca nu ma prind care sunt contractiile? Sa nu radeti de mine, sunt la primul bb....
Pupici la toate fetele si tin pumnii celor care se pregatesc sa nasca!
Lia, m-ai omorat cu camasa ta de noapte cu oratanii, maine ma duc sa-mi caut si eu:))

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Violeta, sigur o sa stii cand trebuie sa mergi la spital - mie asa mi-a zis gine, eu o cred! In primul rand ca o sa te indoaie contractiile, apoi fiindca vor fi dureri ritmice, care se succed la intervale tot mai mici de timp. Deci daca se regularizeaza contractiile, e semn ca vine barza si aduce ratzoiul!

Ioana, eu cu cine vorbesc sa-mi dea si mie un copil bun de la maternitate? Nu de alta, dar si incepatoare, si nepriceputa, trebuie sa fie un copil super bun ca sa nu se vada "stricaciunile" pe care le voi produce.

, Simo!
Statul asta pe oua imi da fel de fel de idei nastrusnice. Va spuneam ca gine a mea nu va veni sa ma asiste la nastere, ceea ce inseamna ca nastem cu cine da Domnul. Daaaar: daca pana martea viitoare, cand implinesc eu fix 40 de saptamani, nu se intampla nimic, nu mi-ar putea face dragutza de gine inducere? Ca sa nasc totusi cu ea? Mai, mie sincer mi se face un pic frica. Numa un pic, picutz, picurush... Fir-ar sa fie de treaba, acuma m-am gasit!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput