Mamici de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Oana astea sunt intrebari capcana? Ca eu zic nu la toate!

Jadi. Exact, bine spus "intrebari capcana". pentru dr. meu de familie. sa o vad...pica ori nu testul.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
La urma urmei ce nu-mi convine - ca ma simt bine???

Lia, asta chiar mi-a placut. Asa ca...fa-ti de cap in continuare, ca Miruna vine ea cand e pregatita. Camasa da, e mai mult de fitze, dar e ochioasa si Mirunei - sau lui tati - -ii va placea sa te vada cu ea in casa. Asa, si voiam sa-ti spun si de compresele sterile: daca vrei pentru a-ti face singura tampoane cu vata, e bine ce ti-a recomandat farmacista, adica fase sterile. Compresele - alea cat palma - sunt eficiente pentru igiena bblusului - sters ochisorii, nasucul, buricul.

Plimbari lungi si frumoase in continuare. Cred ca la Suceava e o vreme super. Si aici e placut, dar parca mi-e dor de padure, de aer de munte. Cat de curand o sa merg si eu la Radauti, mai ales ca acum avem mancare la purtator, deci nu ne mai caram cu bineroane si alte alea.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

buna fetelor, vin si eu la o gura de cafea!!
jadi la ce varsta trec de la nan1 la nan2?

poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

mie mi se inchid ochii de somn asa ca ma inscriu si eu la o ceasca de . m-am trezit pe la 8 caci vine bona pe la 8.30 si daca eu nu ma trezesc nu se trezeste nici alex. cand eu sunt acasa bona nu prea are sanse sa il scoata din casa daca nu intervin.

lia eu m-am resimtit tare dupa iesirea de ieri la medic. azi asi fi vrut sa merg sa o caut la maternitate, dar sunt franta. parca nu am energie pt nimic. felicitari pt camasa chiar daca e de fite. am cautat si eu dar nu mi-am gasit. am una de cand l-am nascut pe alex si mi-am mai pus 2 perechi de pijamale

lucia eu cred ca poti sa mergi la nasi. drumul e bun si ajungeti repede. importamt e sa stai comod in masina.

lachi nastere usoara si refacere rapida. punem majoretele de azi la treaba

pussi multumim de veste.

simo pun si eu fetele la dans ca poate poate ...

violeta vad ca ti-a raspuns lia.

lia tinem pumnii sa nasti fara inducere ca sa nu iti mai fie frica. si stai linistita ca stiu asistentele sa-i dea un bb foarte cuminte

nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mersi mult, lia, de raspuns! Ati mai scris voi chestia asta, si pe asta m-am bazat si eu. Dar am citit povestea cristinei cu nasterea si m-am distrat grozav, dar m-am si panicat putin. Adica ea zicea ca asteptand contractiile alea mai mari si ritmice a adormit!!! si a ajuns cu dilatatie 6 la spital!!! :))
Dar daca gine a ta asa a zis, inseamna ca asa e! Ma prind eu pana la urma:) sau poate mi se rupe apa si atunci e destul de clar:)
Pupici!!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

neata pe la pranz si de la noi!
multumim de aprecieri
deci nu a mai nascut nimeni...cand ma gandesc ca eu trebuia sa nasc alalteieri si a mea e "majora" aproape.acum sotul nu-i mai zice "nenascuta".oficial cica e nascuta acum.
oana eu ii dau calciu elisei pt faptul ca este nascuta prematur si a avut calciu la limita inferioara,chiar sub valoarea normala,si are ceva manifestari de hipocalcemie.dar daca la tine nu e cazul e pacat sa-i dai aiurea.mie mi se rupe sufletul ca trebuie sa o chinui de 2 ori pe zi cu seringa sa-il dau....vigantolul cum zicea alina il dam toate cel putin un an de zile la bb-i,ca asa trebuie.desi in ritmul in care avem soare atata timp pe an si la noi in tara...
sorina pe linga imunoglobuline elisei i s-a facut vaccinul impotriva hep B Engerix-B.tot acelasi produs il voi cumpara sa il fac si la 2 luni.sper sa-l si gasesc.era oprita productia la un moment dat...
lachi nastere usoara!abia astept vestile bune de la tine!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Simo, super sarbatoare va fi. Auzi, da sotul sa desfaca sampania taman cand bb scoare primul urlet, da? Pupici multi de la noi. Tinem pumnii stransi. Il asteptam pe Matei la un fotbal in Copou, ca uite ce vreme superba! Si ce curte o sa faca baietii nostri Lorinei, of! Parca vad cum or sa faca lista "ca la butelii" - mai tineti minte, nu? - cu cine si cand sa o scoata la o inghetata.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

quote:
jadi la ce varsta trec de la nan1 la nan2?

Incerc eu un raspuns. In principiu tr sa scrie si pe cutia de nan2. Dar stiu ca trecerea se face la 4 luni. Si nu uita, tot asa, gradat.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Oana, super ideile cu comprese sterile! Noroc de voi, fetele mai dezghetate, ca eu sunt varza la capitolul chestiuni practice. Am sa-i iau si lui bebe, sa fie in casa, am sa-mi iau si mie, sa fie acolo.numai sa gasesc pe cineva dispus sa mi le vanda. Oana, tu cum precedezi cu buricul lui Victor? Cu ce-l curati?

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata,hop si eu la o gura de cafea.Felicitari noilor mamici cu bebe dragalasi,sa fiti sanatosi si mincaciosi.

David Alexandru 16.07.2007

Mergi la inceput