Fetele din America (87)
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
Gabbriela spune:
madalina si ramona, la multi ani
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramona J spune:
Multumesc Oana B si Gabbriela!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Gabbriela spune:
am nervi mai mari decat casa...
totzi pomi si amandoua masini mi le-au umplut cu corn si cu hartie de baie copii astia rai de pe strada... si au sc cu vopsea pe tratuar.
i-am vazut cine au fosts i a mers mike la masa, radea masa cu copii cu tot... le-a zis sa curete dimineata sau suna la politie, au zis ca nu ei... le-a adus aminte ca si-au uitat cutia de corn si cutia de vopsea pe iarba, si a plecat. Au fugit dupa el, ca nu trebe politie, ca vor curatza si ca sorry sorry ... nu ma intereseaza ca il curatza sau nu , tot am nervi pe ei, si nervi pe mike ca nu ma lasat sa sun polittzia, copiii astia deja ma aduc in pragul disparari.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Hello fetelor,
O sa am si eu in curand primul interviu pt un job, aici in State si nu stiu exact cum sta treaba...Postul este pt bookeeper assistant, nu sunt presata sa obtin job-ul, pt ca sunt in scoala, dar mi-ar placea, atat din punct de vedere financiar, cat si al experientei.
Daca aveti ceva sugestii, ce se face si...mai ales ce nu se face la un interviu. In Romania am mai avut doua joburi de cate doi ani fiecare, dar interviurile au fost mai mult de forma (eram contabila si anterior jobului, am tinut contabilitatea firmei respective, deci cunosteam asociatii si nu s-a pus problema de interviu oficial, etc).
Orice sugestie este binevenita,
Multumesc
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
Andrada spune:
Miereamara, citeste bine descrierea jobului si in cursul interviului cauta sa raspunzi la intrebari in asa fel incit sa acoperi toate cerintele lor.
Succes,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Multumesc, Andrada. Sper sa fiu destul de destinsa, pt ca inca mai am probleme cu limba, am momente in care efectiv nu imi vin cuvintele in minte si ma blochez..
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
ocebine spune:
Revin azi la servici (unde sper sa ma odihnesc nitelus) dupa o zi intreaga de spalat pe jos si fiecarelucrusor de la etajul 1...ieri am avut inundatie...cam 35cm de apa...pe la 6 dimineata, inca in frumoasa mea camasa de noapte turcoaz, sorbeam linistita cafeaua, citeam un ziar cind am auzit apa revarsindu-se zgomotos in baie...in vreo 3 minute eram in apa peste glezne, infundasem un prosop in WC si eram cu doua picioare in bazin tinindu-ma de tavan...sotul la fel in cada...doi disperati care tipam sa ma auda tata de sus si sa coboare ca si chiuveta incepura sa "picure"...aratam ca la Splish-Splas inrudit cu Niagara...cel putin era doar apa curata si nu sewage...
Dupa vreo 20 de minute de disperare in care si ciinele latra de bubuiau peretii ca era speriat si plutea, eu am tras doua cazaturi zdravene pe poponetz (sint o frumoasa nuanta de blue sa ma asortez cu pijamaua), nenumarate calatorii afara cu galeata si fel de fel de peripetii...S-A OPRIT APA...Ura!!!!!Am zis noi... dar apoi a inceput adevarata munca de facut curat...Buba a fost ca a intrat apa intr-o camera unde avem depozitate fel de fel...Cortul, sacii de dormit, echipament fotografic, carbuni pentru gratar...o adevarata placere...
Ce bine ca miine plec in weekend...deshelata si frinta....
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Nasoala treaba Anamaria. Eu tocmai ma gindeam ca ati plecat in weekendul de care vorbeai...
Gabbriela, au venit copiii sa adune? Nasol ca parintii sint iresponsabili, ce sa mai astepti de la copii?
Fetelor am o problema noua. Ca a trecut mult timp de la ultima, nu?
Am un artar in curte si e infestat de omizi. Cum sa fac sa scap de ele? Sotul a taiat crengile vizibil afectate (unele destul de mari), mai e una la care trebuie sa se urce cu o scara inalta. Dar cu asta sint sigura ca nu am rezolvat problema. Daca aveti ceva sugestii...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Miereamara, bafta! Studiaza cat mai mult despre companie si citeste pe net, se gasesc exemple de intrebari puse la interviuri.
Anamaria, aoleo ce nasool! Da' de la ce s-a facut chestia asta? Hai ca o sa treaca...
Gabriela, te inteleg, ai dreptate... Si eu m-as fi infuriat pe astfel de huligani.
ocebine spune:
Am avut niste ploi tare rele si colac peste pupaza un tornado a atins in Brooklyn...Sa nu mai fim invidiosi p-ai din Kansas...Toto al meu din nefericire nu il pot lua in brate ca-mi rupe shalele
Apa a venit cu mare putere in timp extrem de scurt si storm drain nu a facut fata...deci cascada chez Anamaria....
Acu astia la prognoza cica miine ar fii "ploaia mare part II"...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."