Fetele din America (87)
Raspunsuri - Pagina 27
madalina78 spune:
multumesc pentru urari,
ramona noi am fost cu Sebastian, care are ....3 luni! a fost cumintel, dupa 6 ore in masina, 2 ore in restaurant ( s-a cam marait la desert- nu plans dar vorbea el pe limba lui si nu stiu ce parere aveau ceilalti consumatori) a stat frumos in patutul lui . ce e drept la la 3 dimineata l-am luat u noi in pat dar in rest nu am avut probleme. asa ca iti dorim si tie o zi de nastere frumoasa si LA MULTI ANI!
drum bun pentru fetele care merg in romania
Sebastian
Ramona J spune:
Andrada, pai zau ca as veni si eu la Londra! Vezi daca nu faci house exchange? Oricum, sigur iesi mai bine daca inchiriezi apartament decit sa stai la hotel.
Abia astept sa ne povestesti, valabil si pentru celelalte fete care merg in vacanta! Cred ca e prima vara din viata mea (poate in afara de primii ani... ) ca nu merg pe nicaieri. Pe de alta parte sa traiesti la Dallas e ca o vacanta continua...
Va multumesc tuturor pentru urari (mai sint doua zile pina sarbatorim)!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Ha, ha, Madalina... mai da-i citeva luni lui Sebastian (sa va traiasca!), sa vezi ce "cumintel" mai sta atunci!
Anuta noastra la doi ani si un pic e nazdravana rau. L-a invatat si pe Alexandru (care miine-poimiine implineste opt ani) sa se catere, sa sara de pe mobile etc. In plus e foarte salbatica, face scandal cind vede multe fete straine. Nu va mai spun ce inseamna sa o duc la dr.! Dar e a noastra ... si o iubim! Trece si perioada asta, o inteleg ca semana cu mine...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Distractie placuta, Andrada! Sper sa va relaxati si sa va intoarceti cu forte proaspete. Nu incepe Marcu scoala chiar in perioada in care veti fi plecati?
Andrada spune:
Ramona, Ruxi merci. Avem o zi de vacanta de relash la intoarcere. L-am pregatit de scoala though. Ghiozdan, haine calcate (mama ofcourse). N-am avut cum sa planuim altfel, dar cred ca o zi jumate e OK de relaxare inainte de scoala, mai greu e cu mine cu serviciul
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Ramona, Madalina, cu intarziere, La Multi Ani!!
Andrada, o sa fie OK o zi pauza pana incepe scoala. Noi incepem scoala lunea asta. Am emotii.
Andrada spune:
Tin pumnii Lia!!.
Ai baiat scoler!! Sa fie intr-un ceas bun!.
Si eu am avut asa emotii anul trecut...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana_B spune:
La Multi Ani Madalina si Ramona.
Andradai'l miss uuuuuuuuuuuuuuuu, distractie faina, poze multe cu "slipi"
Lie, eh gata incepe si el cu grijile, aoleo ma asculta, aoleo tre' sa-mi fac temele, vorba socrului meu despre nepota-miu ca incepe si el scoala, o sa fie ca un navetist care se scoala dimineata la 6, asteapta rata (schoolbusul) si cu mancare la pachet:)))
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ruxij spune:
Multumesc fetelor!
Oana :)) haios socrul, dar cam are dreptate. Saracii copilasi, mi se par asa de mici inca... O emotie in plus o am si pt. ca barbatul personal va trebui sa se ocupe dimineata de copilul nostru si de cel al vecinilor, care va veni dimineata la noi, va lua micul dejun cu al nostru si vor merge impreuna la rata :)) Sper ca se va descurca. Eu voi lasa mancare si indicatii scrise si Doamne Ajuta!
Andrada spune:
miss you more Onel!!
Lia acum iti inteleg ingrijorarea. Fa lista pe frigider cu pasii: ia copil vecin, pune cereale, geci, pachet...
Acu vaz ca deja scrisei ca lasi scris. Am si eu unul acasa
A