Fetele din America (87)
Raspunsuri - Pagina 29
ciuf spune:
Wow, Anamaria, ce fun avuserati! Nu sunteti de invidiat.
Ramona, Madalina, la multi ani!
Noi sarbatorim pe 23 august 10 ani de la nunta si ma tot sucesc/invartesc ce cadou sa ii ofer jumatatii. Nu vreau ceva scump ca sotul si baiatul isi luara biciclete scumpe de platim rate la ele , asa ca as vrea o sugestie de ceva mai ieftin dar cu insemnatate. Am in minte un album cu fotografii de pe vremea prieteniei noastre (am fost 6 ani prieteni), apoi de la nunta, de prin vacante si de cand au aparut copii.
Aveti alte idei sa imi sugerati? Sa iesim numai noi doi la restaurant? Coditele sa le lasam acasa sa ne cada si noua bine mancarea, insa ma indoiesc sa am cu cine le lasa.
Hai, poate ma ajutati.
Miereamara, vezi ce scrie in job description si fa-ti un rezumat. multe intrebari vor fi din el. Pe mine de exemplu m-au mai intrebat despre vechile locuri de munca, cum m-am inteles cu seful, daca am facut ceva de care el sa nu fi stiut, cum accept criticile, daca imi place sa fiu leader, cum as proceda in anumite situatii legate de viitorul job, sa dau exemple, ce impliniri am avut, etc.
Da o cautare pe Google despre intrebari la interviu ca sa iti faci o idee. Succes.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Ramona J spune:
Ciuf, multumesc pentru urari. Casa de piatra in continuare... sau cum se ureaza? Oricum, s-o tineti asa pina la adinci batrineti!
Buna ideea cu albumul. Si cu restaurantul! Poate gasesti sa stea cineva cu copiii peste noapte si mergeti la un hotel fancy...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Naspa anamaria! Partea buna e ca aveti casa de caramida si poate aveti damage-ul mai mic. Bietu blue..
Miereamara, tocmai cind ziceam ca am scapat de problemele cu limba, acu citeva zile m-am impleticit la telefon de vreo 20 de ori la authentication. Numa authentification ziceam, apoi ma corectam, apoi balmajeam, o nebunie. Nu'sh ce ma apucase..
Citeodata ma ajuta sa imi aranjez accentul daca citesc o pagina in engleza inainte de vorbit in public/cu clientul. Gaseste o pagina din tipul de munca si vezi daca te ajuta si pe tine sa-ti gasesti tonul si vorbele.
Ciuf happy aniversary!!
Albumul e idee buna, daca nu, m-as uita la accesorii de bicicleta, poate?
Gabbriela urit cu copiii astia needucati. Ne-au facut si noua unii inscriptii pe sacul de frunze uscate, ii stiam ca stau in capul strazii, am trecut pe acolo cu Marcu, i-am salutat, ne-am uitat cum sareau cu bordul, am ris, i-am laudat, de atunci n-au mai indraznit
Ramona, eu am taiat un cais cu aceeasi problema, apoi la celalalt am observat ca ar fi bun de leagan. Am pastrat numa cit de un leagan din el (arata funny acu), si i-am promis lui Marcu ca-l tinem pina se rupe. M-asteptam sa se rupa, fireste, dar vad ca tine, si acu i-au dat frunze noi curate
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
alintaroma spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Miereamara, tocmai cind ziceam ca am scapat de problemele cu limba, acu citeva zile m-am impleticit la telefon de vreo 20 de ori la authentication. Numa authentification ziceam, apoi ma corectam, apoi balmajeam, o nebunie. Nu'sh ce ma apucase..
Citeodata ma ajuta sa imi aranjez accentul daca citesc o pagina in engleza inainte de vorbit in public/cu clientul. Gaseste o pagina din tipul de munca si vezi daca te ajuta si pe tine sa-ti gasesti tonul si vorbele.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada ca ai spus asta, ca noi cind am intrebat de cum a fost adaptarea la limba si cum s-au depasit problemele (nu pe forum ci printre conationali) toti nu si-au mai amintit sa fi avut asemenea probleme.... anglofoni innascuti ce mai
Acum ma bucur ca raspunsul tau m-a incurajat ca suntem normali
PS Ramona "La multi ani" si tot ce iti doresti
Ciuf Happy aniversary si la mai mare .... si noi facem tot 10 mai in toamna ... cind se numara bobocii :) poate fur idei de pe aici , sper sa nu te superi
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
ocebine spune:
Andrada...n-am avut nici un fel de damage (doar la noada)...apa s-a scurs rapid si nu a stricat absolut nimic (in afara de ziua si chefu' meu)...Drum bun, distractie maxima, asteptam poze...
Ciuf, ma gindeam la un ceas util (nu fancy) gen sport.
Alintaroma, nimeni nu se naste invatat si bilbe se vor produce ocazional si peste 20 de ani...inca ma conversez ocazional cu sotul in romaneste...noroc ca a invatat si ma aproba...Sa fii pregatita si pusa la punct cu activitatea companiei respective si sa stii bine tot ceea ce ai scris in resume...Bafta.
Ramona, la pomi cu omizi nu ma pricep...la melci fara casa (slugs) iti pot da sfaturi aia e problema gradinareasca din zona mea...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Oana_B spune:
Ramona, sota-miu zice sa mergi la Home Depot ca sunt solutii cu care poti sa stropesti pomul si sa scapi de omizi. Cica au etichete cu omida desenata.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
alintaroma spune:
Ramona imi amintesc ca mama facea o solutie de apa cu var si stropea micul strat de varza (care nu rodea ca lumea dar ea se incapatina sa puna in fiecare an :)) special pentru omidute.
Dar aici nu stiu daca gasesti var din ala stins/nestins.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
adriana spune:
Anamaria, ce intamplare!! Noi mergem la TKD de pe langa Stop&Shop si ieri aveau inundatie in basement.. Si inca o casa tot de pe acolo, era la fel.. Doamne fere, bine ca pe la noi n-a ajuns apa
Si nici n-a fost prea tare ploaia asta..
Ramona si ciuf, la multi ani, cu flori si sanatate
Ramona J spune:
Fetelor, va multumesc pentru urari. Am uitat cum se numeste varul aici, stiam la un moment dat. Asta e, dam iarasi fuga dupa chimicale la Home Depot. Cred ca am suprasaturat pamintul deja! Ba avem weeds, ba fungusi... Tot timpul parca dau cu alt tip de chimical. As fi vrut sa evit, dar vad ca nu se poate.
Anamaria, aici cred ca nu e problema tipica aia cu slugs. Dar anul asta cica nu a fost tipic asa ca am avut si din aia. Acum ca a venit caldura cred ca sint mumifiati pe undeva.
Miereamara, am scris nu stiu cite mesaje si tot vreau sa-ti urez succes la interviu si uit...
Ai primit sugestii bune de la fete, intereseaza-te despre firma si citeste ceva din domeniu (in engleza) inainte. Iti poti pregati in minte si niste raspunsuri standard, le modifici la fata locului in functie de situatie.
Cu engleza se intimpla sa fie mai greu dupa un weekend de exemplu (cind vorbeam mai mult romaneste), chiar si dupa un numar de ani. Nu e usor sa treci de la engleza la romana si invers - fara sa te poticnesti vreun pic. Daca scapi de emotii va fi mai usor. Succes!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by adriana
Anamaria, ce intamplare!! Noi mergem la TKD de pe langa Stop&Shop si ieri aveau inundatie in basement.. Si inca o casa tot de pe acolo, era la fel.. Doamne fere, bine ca pe la noi n-a ajuns apa
Si nici n-a fost prea tare ploaia asta..
Ramona si ciuf, la multi ani, cu flori si sanatate
Voi am impresia ca sinteti mai in "deal"...cind mergi pe Myrtle catre Forest Park (cresc numerele la strada) devine mai vale...toti in directia aia eram inundati...Daca stii tu underpassul pe Cooper era ieri complet plin de apa...ziceai ca-i lac nu alta...
Eu pot ride minzeshte ca n-am avut stricaciuni...dar cei din Greenpoint au avut si 6 feet de apa in casa
Ce-i aia TKD?
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."