Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDRADA,sa nu uiti sa ne zici denumirea,pleaseee!...eu tot fac cumparaturi la Costco,dar daca nu stiu ceva sigur cum e la gust,nu cumpar,mie frica sa nu iau tepe!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Conchi, ata my type of girl.

mai coceam si io ardei inainte, dar tot nu imi ieseau ca astia de la costco, nush ce mirodenii pun ei de ii fac asa buni.

hahahaha, mi-a placut faza cu influentatul cumparatorilor, e simptomatica! meriti discount de la magazin ca le-ai facut vanzare si direct, si indirect. :-)))) daca te referi la borcanele cu chocolate covered raisins facute de brandul lor, kirkland, si noi tot la borcanu ala gigant ne aruncam. :-))

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Tot Mancini is Conchi:
http://www.mancinifoods.com/ e can-ul ala mare din fundal. E la Costco linga sundried tomato si e 3.99$
Sint in sucul lor, fara ulei, apa, sare, si mai ales fara otet ca eu nu-l suport.
Le mai pun usturoi,

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita
[br....daca te referi la borcanele cu chocolate covered raisins facute de brandul lor, kirkland, si noi tot la borcanu ala gigant ne aruncam. :-))

ala-i pacatosul....te mai plimbi prin casa, mai arunci vreo doua in gura...pina devine un scop in sine

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Ok,fetelor,m-ati facut tare curioasa,am notat,multumesc frumos...am sa iau si eu data viitoare cand merg.

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by conchita
[br....daca te referi la borcanele cu chocolate covered raisins facute de brandul lor, kirkland, si noi tot la borcanu ala gigant ne aruncam. :-))

ala-i pacatosul....te mai plimbi prin casa, mai arunci vreo doua in gura...pina devine un scop in sine

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

:-))) l-ai descris pe manole, sotamiu, ca io-s cu hershey's miniatures! :-)))

Crismir, nu luaaaaa, ca devii dependenta!!! :-))

in alta ordine de idei, vreau sa depun marturie ca zicala prietenul la nevoie se cunoaste e bazata. va ziceam ca ingras porcu in ajun cu cetatenia, m-ati facut sam fac dosar. si una dintre prietenele mele, nemtoaica, s-a gasit sa se mute definitiv in WVirginia, langa mama-sa soacra. o intrebai pe email ce a mai pus ea in dosarul de cetatenie, mi-a zis de scrisori de recomandare de la preteni si azi ce gasesc in cutia postala, mailuita overnight? scrisoare de la ea, pupa-o-as. nici macar nu i-am cerut...mai am sa fac poze de pasaport (maine) si gata dosarul, sper. daca lipseste frun act, astia de la INS imi vor trimite ravas sa le trimit actul lipsa sau imi pot refuza dosarul din start??? si daca pun plicul la posta pe 30 iulie, cand e data limita, e ok? ca ei zic "inainte de 30 iulie" acolosha pe site...asta inseamna inclusiv ziua de 30, da? ziceti ca da, va rog frumos. si va mai multumesc inca o data pentru pont.

Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Mergi la inceput

Crismir, conchi are dreptate, asa zic toti, doar incerc, what's the worse that could happen...

Conchi, iti trimit ei inapoi scrisoare cu ce ai uitat ( ca doar stiu) ai grija mare cu plata ce si unde ca noi acolo am gresit.
De ce ai data limita la cetatenie??

A

Mergi la inceput

Andrada, n-am data limita, dar au zis fetele aici pe topic ca dupa 30 iulie dubleaza astia taxele, asa ca am zis sa scap mai ieftin, ca de facut tot tre sa o fac odata si-odata...si cum am aflat acu cateva zile, iti dai seama. plata inteleg ca tre sa fie in doua cecuri, unu de $330 si altu de $70. uf, imi dai vesti bune, inseamna ca nu pierd banii si timpul daca nu includ ceva in dosar. nu ca as avea de gand. :-))

si m-am mai decis sa-i scot certificat de nastere romanesc Soniei, sa vedem acolo cum ma descurc, ca nu stiu nici ce acte trebuie, nici unde sa le trimit...

iubitele, eu ma duc la nani, sa prind si eu nitel somn, ca in doo ore Sonia va suna alarma pentru papica. :-)) daca nu cumva ma vor tezi sirenele pompierilor mai devreme, ca vecinii de la doua case mai acana au facut un foc imens de mi-e ca dau foc la padure...

noapte buna si somn dulce.

Mergi la inceput

Noapte buna CONCHI!...si da asa e,dupa 31 se dubleaza taxele...eu am fost miercuri la un interviu la emigration si stiu sigur ca din 1 august se dubleaza toate taxele....bafta sa trimiti in timp!

Fug si eu la nani ca e cam tarziu si m-i s-a facut si foame

Duminica placuta fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
CrisaS merci de adresa dau si eu o tura cind ma intorc din Ro. Ca eu is cam tipul care ia exact INAINTE de ieftiniri.
Ma duc in Ro de doua luni cumpar la blugi si ciunga.

Ar fi fost misto sa te duci acum inainte de-a pleca...le faceai cadouri ieftine, frumoase , bune.
Cit despre faza cu caratu si cumparatu ma vad pe mine..asa cumpar si eu cu doua luni inainte si car...de tre sa aud comentarii mereu.Da macar imi face placere sa ofer celor dragi ''ceva'' de aici , ei se bucura.
Va doresc numai bine si weekend placut in continuare,
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput