Fetele din America (87)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
RAMONA,mai,eu stiu ca Transilvania e de vreo 20 de ani aici...acu,nu stiu care e centrul vechi de care vorbesti tu?!...eu doar un centru stiu aici,in oraselul asta,relativ mic
...eu sunt aici din 2001...poate tu ai fost mai inainte si erau altele?!!!..de atunci a mai fost unul deschis,se numea Europa...si s-a inchis...cel mai vechi si cel mai bun aici e Transilvania...din pacate nu e cine stie ce dar..asta e,si mai si aduc cantareti din Ro,asta ne bucura
...am si eu ceva poze cu Maria Dragomiroiu si Mirabela Dauer(oare cum s-o scrie numele ei?
Da,m-ati inebunit cu ardei..si noi luam gata,de la magazinele rusesti,sunt acceptabili..dar cred ca am sa si fac in casa ca mi-ati facut pofta,si de vinete
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Clar... Le-am incurcat! Asa e, Europa se numea nenorocirea aia... Transilvania e cel care a fost OK.
Tot in centrul ala "vechi" era o cafenea buna, pe vremea aia proaspat deschisa. Nu romaneasca.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariarusu spune:
Fetele din America nu stiti pe nimeni care vrea sa imparta casa cu chirie cu inca o romanca, in localitatea Florence , (Carolina de Sud)? sau si daca nu e romanca e ok .....multumesc mult
Maria
corinadana spune:
Sa intre pe site uri cu inchirieri de apartamente si o sa gaseasca pe cineva.
Fetele eu i am rezolvat azi pe vecini cu mirosul ardeilor mei copti iar sotul meu acum continua cu mirosul de gratar!!!
Continuam cu desertul (fructe) la plajaaaaaaaaaaa.
O duminica placuta! va dorim.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lai spune:
americancele, n-am prea reusit sa tin pasul cu voi in ultimul timp.
Pe mine m-o apucat maritisul, si vin la voi cu o intrebare, ca stiu ca unele dintre voi s-au casatorit in Romania cu cetateni straini si altele s-au casatorit in State.
Eu ma marit la anul, eu (doar) cetatean roman, el (doar) cetatean sarb, nunta va fi in Romania, noi vom locui in State (deocamdata nici unul nu are rezidenta permanenta, la momentul actual eu sunt pe viza F-1, iar el pe J-1, fara 2-yr. home residency requirement; cam in jurul nuntii, nu e clar inca daca inainte sau dupa, el va schimba probabil pe H-1). Unde sa facem actele de casatorie, in Romania sau in State? Are vreo importanta pe viitor? Ce acte ne-ar trebui in Romania/cum ar decurge formalitatile acolo? Dar in State?
Lai
Ramona J spune:
Lai, nu stiu raspunsul - dar vreau sa te felicit. Stiu ca nu demult te temeai pentru relatia voastra, ma bucur ca faceti pasul cel mare.
M-ati innebunit fetelor cu ardeii copti! Ca mie imi plac, dar nu am facut niciodata. Dintre cei cumparati imi placeau Marco Polo, dar aici nu gasesc. Nici la NY nu erau in toate magazinele.
Si noi facem gratar! Dupa-masa n-am mai iesit pe nicaieri ca a venit ploaia.
Ramona J spune:
Dupa politica (cred ca eram pe stomacul gol la subiectul ala), mincare buna... zic si de muzica.
Lai, viitorul tau sot asculta Bajaga I Instruktori? Ca mie tare imi mai plac! Imi plac si altii, dar Bajaga e number one.
OK, adaug si un film de-a lui Kusturica, Time of the Gypsies (Dom Za Vesanje). Imi cam plac toate, dar asta e cel mai cel - inclusiv muzica. Ziveli!
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Nici la NY nu erau in toate magazinele.
Eu aici gasesc pe unde vrei si pe unde nu vrei , chiar in jurul meu pe-aici au si la rusi (e un magazin micut prin zona pe 75 daca stii zona probabil ca ai luat ) si la Trade Fair , si la Met Food .Problema e alta.Nu au nici o treaba cu cei din Romania.Cit imi plac mie ardeii copti, aia verzi de la noi si cei capia..astia de-aici sint zero.Si in plus sint si scumpi.Ma uitam la Massis azi un borcan destul de micut 7 dolari.O singura data am gasit la CARMEL ardei copti care mi-au placut in rest 2, 3 dolari borcanul cu 2 , 3 ardeiasi in el si sint si naspa.Nu am incercat pe cei de la COSTCO...dar o sa-i iau ca eu as minca si-n sculare si-n culcare si cu ciorba si cu desert.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Va doresc numai bine si un inceput de saptamina frumos,
Crisa
Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080
CRISMIR spune:
RAMONA,da da ,mai e si cofetaria,se numeste Chocolada.
...erau pe vremea aia niste rusi si era super fain,seara cu muzica live,hmmmm,ce vremuri...ma rog ,si noi fara copil
,aveam timp de destrabalare
...acu cofetaria e a unei romance(din NY ,se vorbeste) combinata cu un spaniol,si s-a cam dus de rapa,din pacate
..asta e...mie acum la ei imi plac pateurile cu branza si ciuperci,hmmmmm,delicioase,ca acasa
LAI,felicitari!....complicata problema,parerea mea...eu zic sa faceti casatoria in state...acu nu va ajuta cu nimic dar tanand cont ca la un moment dat veti fi si rezidenti permanenti,mai bine e daca e facuta aici...fetele ce zic?...eu doar asa ma gandesc nu stiu care e insa calea cea mai buna!...astept si eu parerea unor cunoscatoare
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
anamari spune:
Lai
felicitari,
dac-ai doar de acte.. n-are importanta unde o faceti - noi ne-am casatorit in Romania si din punctul de vedere al americanilor certificatul de casatorie a fost bun asa cum a fost...
Doar ca in Romania e mai multa hartogaraie daca el nu-i cetatean roman - traducerile dupa actele originale plus o declaratie la Ambasada de origine ca e liber sa se casatoreasca, ceva de genul asta...
no, acum unde o faceti sa fie cu bine ...
Ramona J spune:
Lai, cel putin cu actele sigur e mai usor pe aici. Nu stiu daca ai si alte avantaje (sau dezavantaje).