Fetele din America (87)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramona J spune:
Multumesc Conchita. Stiam doar de vreo doua sites din cele de pe lista. O sa caut sa vad daca au articolul online. Am fost ieri la biblioteca, daca stiam cautam revista sa citesc articolul.
Pina una-alta studiez site-urile.
De cind m-am gindit la solutia asta am mai vazut o discutie si pe CNN si alte articole in acelasi gen. Dar nu cu atitea surse. Multumesc!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
papadie spune:
dadui cautare pe mancaruri si m-a aruncat in topiku vostru de-mi curg toate balele. Viu sa va zic despre ardeii copti! Ca sa va iasa ca acasa (dar mai repede) puteti sa-i faceti in baie de ulei. Ii scoateti cand se maroneste coaja si se desprinde de ardei (asta am aflat-o de la un tip care are un restaurant). Dupa care ii puneti cu ulei, otet, sare :) Nu este nici o diferenta intre ardeii facuti asa si cei copti.
corinadana spune:
Ies prea uleiosi asa!Am incercat...
Eu dupa ce i coc ii pun imediat intr un container si i las inchisi vreo 30 min. Apoi cand ii cojesc am grija sa salvez toata zeama lor apoi adaug sare, ulei, usturoi, otet de orez si un pic de apa.
Au o aromaaaaaa....
Acum plecam cu bicicletele la plaja, pana deseara!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Andrada spune:
Ardei copti Costco 3.99 ditamai conserva,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Andrada si la JON'S(Armenia)! Dar nu se compara, crede ma!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
madalina78 spune:
of, mai fetelor!
ca eu intru mai putin pe aici: de la pagine 1 la 4 mai sa plang ca va incinseserati la necurate, si ajung la pagina pagina 9 cu bale in gura pentru ardei astia copti!!!
crisas da si tu o adresa la LORD & TAILOR ca m-ai facut curioasa si tare mi-as cumpara si eu cate ceva!
maine suntem in poconos, PA, langa un lac frumos facem gratar cu divrese si..... ARDEI+ VINETE
toate bune
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by madalina78
crisas da si tu o adresa la LORD & TAILOR ca m-ai facut curioasa si tare mi-as cumpara si eu cate ceva!
maine suntem in poconos, PA, langa un lac frumos facem gratar cu divrese si..... ARDEI+ VINETE
toate bune
Sigur cum sa nu!! Adresa este:3601 Hempstead Tpke # C
Levittown, NY 11756 .Chiar acuma am venit de la cumparaturi , sint terminata ma dor picioarele de mor.Mai am de cautat una alta de cadouri. Am fost acolo si nu am mai rezistat decit o ora.Merita sa te duci.In sensul ca daca ai rabdare sa cauti , gasesti chestii interesante.
La Poconos am fost si noi in aprilie e superb acolo insa pe mine m-a terminat nervos ..e prea mare liniste , vorbeam cu sotul meu si se auzea ecoul:)) Insa daca ajungeti e pe-acolo prin apropiere o cascada , vai e superb sa mergi sa faci traseul.Intereseaza-te
Crisa
Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
conchita spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Ardei copti Costco 3.99 ditamai conserva,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
nu stiu conserva asta, cum e? io iau Mancini - sweet roasted peppers, se vand doua borcane de 24 oz impreuna. imi plac la nebunie, mai ales daca adaug si niste sun dried tomatoes nu-mi mai trebuie nici o alta garnitura.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
CRISMIR spune:
RAMONA,mai,eu stiu ca Transilvania e de vreo 20 de ani aici...acu,nu stiu care e centrul vechi de care vorbesti tu?!...eu doar un centru stiu aici,in oraselul asta,relativ mic...eu sunt aici din 2001...poate tu ai fost mai inainte si erau altele?!!!..de atunci a mai fost unul deschis,se numea Europa...si s-a inchis...cel mai vechi si cel mai bun aici e Transilvania...din pacate nu e cine stie ce dar..asta e,si mai si aduc cantareti din Ro,asta ne bucura...am si eu ceva poze cu Maria Dragomiroiu si Mirabela Dauer(oare cum s-o scrie numele ei?
Da,m-ati inebunit cu ardei..si noi luam gata,de la magazinele rusesti,sunt acceptabili..dar cred ca am sa si fac in casa ca mi-ati facut pofta,si de vinete
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Andrada spune:
Conchi, ata my type of girl. E o conserva galbena, o aruncai acum dar e inalta si are vreo 2 kile. Cind ma mai duc o sa ma uit la nume.
CrisaS merci de adresa dau si eu o tura cind ma intorc din Ro. Ca eu is cam tipul care ia exact INAINTE de ieftiniri.
Ma duc in Ro de doua luni cumpar la blugi si ciunga.
Hai sa va zic faza. La Costco are stafidele alea trecute in ciocolata, borcan industrial size. Astazi luai 8 borcane tot ptr Ro (mai iau restul simbata viitoare) si am cauzat oarece comotie cind a vazut lumea din jur ca nu ma mai opresc sa le pun in cos. Aia cu sample ( fiu-meu e tare pomanagiu simbata la "sample") se repede si ia una si o pune deoparte. Altele incep sa se apropie sa le cerceteze. Pina la casa vreo 3 m-au intrebat unde sint locate. Tare funny.
A sa nu uit sa luati pot rost e tare bun.
A
PS is available la chat de la 11 seara eastern time, mai ales vineri si simbata. Si eu zic sa ne yahoo, ca chatul de pe site e cam lentutz (se aude ADMIN??), da ne intilnim intii acolo sa ne "adresam".