Fetele din America (87)
Raspunsuri - Pagina 10
ocebine spune:
Ramona mai adaug eu restaurante romanesti...Casa Romana pe Queens (vizavi de defunctul Harmony care mirosea a cantina umeda)...vineri si simbata mai au niscai "Program artistic"...mincarea buna, servici asa-si-asa...(acolo mi-a sarbatorit 30 de ani si eu si sotul)...
Cofetarie mai buna ca la Krystal Bakery nu exista...Nita e oribil fata de ei...au un cozonac bun si pufos (generos in nuca) iar violetele sint traznet.
Restaurant japonez favorit este Kirara pe Carmine Street (Greenwich Village)...italian Villa Mosconi tot prin zona (colt cu 6 ave)...genul de restaurant cu o tanti italianca imensa la bucatarie si pariori in camera din spate...te duci de 2 ori si ospatarul deja te stie pe nume.
Restaurantele din Greenpoint le stim si noi (sotul fiind polonez)...stiu exact cel care l-ai descris cu armura dar sa ma tai si nu stiu cum se cheama...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Dar la Tricolorii ati incercat? Eu nu pot spune ca am facut turul restaurantelor romanesti. Romanian Garden era destul de bun cind aveam vreun "fix". In rest NY ofera asa o varietate de restaurante din toata lumea ca mi s-a parut ca-i pacat sa merg doar la cele romanesti.
Mi-am amintit, restaurantul lui Cornel de pe Queens Blvd. se numea Harmony. Linga el, pe partea cealalta a strazii e un restaurant turcesc foarte bun.
Eu la Tricolorii am mers, singura chestie care m-a incintat e ca puteam sa fumez in restaurant.
La Casa Romana nu va recomand...te intimpina un aer imbietor de urina de la usa, si se simte si cind stai la masa eu m-am ridicat imediat ca sunt sensibiloasa si iar incepusem a icni.
La Harmony de asemenea am fost de citeva ori si tot de-atitea ori m-am ales cu bube..si herpes si intoxicatii..so, prin urmare s-a inchis..am pus eu o pila buna.Glumesc, Doamne Fereste..nu am facut nimic..era veche mincarea si ...e pacat sa ne batem joc de conationali , nu?
Apoi am mai auzit de Cina, sa tot fie de cind nu am mai trecut pe-acolo dar stiu ca am mers in fiecare weekend de cind am auzit si niciodata nu era deschis.Ir la Transilvania nu am fost decit in trecere ca sa cumpar mici pentru gratare sau pt acasa.Sint bestiali dupa parerea mea , cei mai buni mici de aici din NY. Mai buni si decit la Muncan siPicioane (a apropo la el ati fost?) Masis sau mai stiu eu unde?
Noi mai mergem la greci.Favoritul nostru , nu la cum arata ci la mincare este OPA-OPA undeva prin Astoria.Deja salivez.Au acolo hamsii cui ii plac.
Va pup
Crisa
Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Ramona mai adaug eu restaurante romanesti...Casa Romana pe Queens (vizavi de defunctul Harmony care mirosea a cantina umeda)...vineri si simbata mai au niscai "Program artistic"...mincarea buna, servici asa-si-asa...(acolo mi-a sarbatorit 30 de ani si eu si sotul)...
Mie mi-a mirosit a altceva eu sint mai sensibila.Am scris cam in acelasi timp nu vazusem postarea ta cert e ca ..un miros exista daca l-ai simtit si tu.Despre mincare nu am comentat si despre servire ca nu am apucat sa prestez acolo.
Crisa
Ramona J spune:
Anamaria, uitasem ca sotul tau e polonez. Deci stii restaurantele de care vorbesc. Eu zic ca mincarea lor e buna, proaspata si mult mai ieftina decit la restaurantele romanesti, nu?
Noi am preferat sa mergem sa mincam la polonezi.
Nu stiu de Krystal Bakery, unde e?
Mie imi place la Nita, dar nu pot spune ca eram client fidel. Aveam in Midtown o cofetarie frantuzeasca, cu preturi rezonabile (pentru ceea ce era, nu comparativ cu Nita), din pacate s-au inchis sau s-au mutat, nu stiu ce s-a intimplat. De cind i-am descoperit si cita vreme au existat ei eu n-am mai putut cumpara din alta parte, erau the best!
Lui Alexandru ii placea tortul Arici de la Nita, asa ca dupa ce au disparut francezii mei am inceput sa cumparam de acolo.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Mie Nita mi se pare ca o cofetarie de pe vremea lui Ceasca. Creme proaste si pandishpanul fara gust.
In schimb Muncan (multumesc Anamaria de tip, fac cinste cind ne intoarcem din Ro) cred ca e cel mai tare macelar din lume. Si o placere sa cumperi de la ei (nu-i vorba, as cumpara si daca s-ar uita chioris). Pieptul afumat si rulada de pui sint divine si perfect seasoned. Salamurile sint afumate incet si carnea e tender. Micii au exact combinatia perfecta de ingrediente (mai buni decit oriunde in Romania). Crenvustii snap...etc totul e facut cu mare pricepere.
De curind am trecut pe mincare spanioleasca in special tapas, mai fac si acasa-cum sint mai greu de gasit restaurante spaniolesti pe aici (sau portugheze). Pe locul doi sint thailandezii cu tom ka ghai (am mai facut si eu la petreceri supa abia ultima oara mi-a iesit cit de cit). Si apoi mai imi plac francezii, sosurile pentru pui sint atit de bine balansate (si nu folosesc otet sau zahar, doua ingredinte pe care le-as rade din bucatarie) si dulciurile sint din nou fragede si si au gustul definit.
Am avut vreo 3 ani de mincare indiana (din nord), dar acu mi se par nesofisticate si cam repetitive,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CrisaS spune:
Pai cu produsele din America, de unde vrei sa iasa creme bune???
Crisa
Ramona J spune:
Mie micii de la Muncan nu mi-au placut deloc. E drept ca am incercat de citeva ori pe cind erau la inceput si apoi n-am mai mers deloc.
Si mie imi place mincarea frantuzeasca. Dar ramine de zile mari, ca restaurantele lor (bune mai ales, ca au si ei de toate felurile) au preturi mari. E drept ca merita.
Mai este un magazin unguresc cu mezeluri bune, E pe 2nd Ave. parca, pe la 82 sau 83 St. in Manhattan. Imi spuneau ca au deschis un magazin si in Astoria, nu retin locatia exacta. Au un kaiser excelent.
Ramona J spune:
La Nita am luat o data cite o bucata-doua din mai multe feluri de prajituri. Unele mi s-au parut foarte bune, altele doar asa si asa. Cum nu am cumparat de la ei in mod constant nu stiu daca a fost doar o intimplare sau...
Mai cumparam prajitura Napoleon de la niste rusi din vecini, era foarte buna.
Ramona J spune:
Dar la Titan Foods in Astoria mergeti?