Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Ramona J
[Mai cumparam prajitura Napoleon de la niste rusi din vecini, era foarte buna.

DAAA De ACORD CU TINE, SI EU IAU NAPOLEON DE LA RUSI , DELICIOASA.
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona, asa e cu Genuine Kids de la Target, arata a haine gymboreee dar sint mai ieftine,
Si eu ii cumpar lui Marcu de acolo, pijamale de la nordstrom cind e sale sint 16$ dar sint singurele pufoase, nu f strimte si tin o gramada, si ii mai iau haine de la Zara cind sint reduceri (si au reduceri mari).
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Ramona, fa-ti card la costco, macar pentru fructe sint cele mai proaspete.
Pestele il iau d-ala prins in milocul oceanului si inghetat pe vapor cind am de unde sa aflu de unde vine. Dar sincer as lua hamsii (anchovies) proaspete si din ferme daca ar fi....
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:

Dar la Titan Foods in Astoria mergeti?

DAAAA.Eu merg sa cumpar telemea, cascaval, masline, tzatziki placinte cu brinza si baclava.Mistocut magazinelul.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hai, ca sa laud si eu concurenta lui Costco: la Sam's au cele ami bune rosii. Mai bune si decit la Farmer's Market. Sotul meu e fooooarte pretentios la rosii si au la Sam'a unele (el stie exact care) cu gust perfect, si zemoase, si tari, proaspete, etc. Si costa cam $2 si ceva/lb. Ca in rest au si alte legume/fructe proaspete si bune, asta e partea a doua.

De cofetarii nu intreb, ca decit sa maninc prajituri naspa, facute la plezneala de unii romani care stiu doar sa fraiereasca clientii cu marfa veche sau proasta, prefer sa cumpar dulciuri de la altii (de la arabi, armeni, etc).

Mergi la inceput

Elena, am intrebat colegul in legatura evenimentul cu ursuletzul luat din greseala si mi-a zis ca au aranjat cu magazinul sa nu press charges,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uite ca nu tin minte sa ma fi uitat dupa pijamale la Nordstrom! Eu caut intotdeauna pijamale bune care sa nu coste o avere.
Pe vremuri cumparam de la Gap. Am lucrat linga flagship store al lor si eram zilnic acolo. Eram pe faza la toate reducerile si Alexandru era imbracat mai mult de la ei.
La NY mai eram mare fan al lui Daffy's, desi e hit or miss. Pantofii copiilor i-am cumparat aproape in exclusivitate de la ei.
Acum activez mai mult pe Ebay si chiar recent am cumparat pentru Anuta sase perechi de pantofi Naturino si Kenzo. M-au costat $60 cu tot cu shipping. Partea proasta ca sint toti aceeasi marime. Dar o sa fie si ea mai chic cind poarta nr. 24!
Genuine Kids chiar e Gymboree (cum si Old Navy e Gap).
Fetelor, m-ati lamurit cu Costco! Iau familia din dotare si le facem o vizita sa ne lamurim. Mi-e teama de magazinele astea, ca intri sa iei piine si niste fructe si iesi cu citeva sute de dolari "mai usor" la buzunare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ati vorbit de dulciuri si mi-am amintit de magazinul alimentar indian de pe 74 in Jackson Heights. Au acolo o inghetata de mango nemaipomenita! Cum am putut sa uit de asta?
Simina, mie nu prea imi plac dulciurile arabesti. Am mincat de citeva ori unele mai bune, dar in general sint prea dulci. Chiar la Bucuresti am mincat unele bunicele (hit or miss si acolo), la restaurantul libanez de la Marriott. Acum imi scapa numele.
La Jackson Diner imi place Mango Lassi si budinca lor de orez. Ambele sint bune dupa o masa spicy. Au si alte dulciuri, am mai incercat dar nu sint fan.
La produse de patiserie eu zic ca nu-i bate nimeni pe francezi.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:

La NY mai eram mare fan al lui Daffy's, desi e hit or miss. Pantofii copiilor i-am cumparat aproape in exclusivitate de la ei.

E misto si eu merg acolo, uneori poti gasi lucruri bune si destul de ieftine..insa incaltamintea pentru copii chiar mi s-a parut scumpa...eu am cautat acolo incaltaminte pentru finutul meu si mi s-au parut scumpute. Dar la Lord &Taylor clearance center merge cineva este in Long Island.Pot sa va spun ca vi-l recomand cu caldura.Poti gasi lucruri ffff bune la niste preturi de toata jena. Insa tre sa stai cam o zi sa poti sa iei fiecare rind la puricat pentru ca e imens magazinul.E super sa vezi ca-ti cumperi o bluzita sau un plovaras un pantalon cu 4.50$. Si nu mint si mai sint si de firma. Incercati daca aveti ocazia.E bestial.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Da, Ramona, daca te referi numai la patiserie, atunci francezii sint the best. De la magazinele arabesti nu luam neaparat dulciuri facute de ei (desi ne plac si uneori luam si din alea), ci in general dulciuri europene, dar nu romanesti.

Mergi la inceput