Fericirea unei mame
Probabil s-au mai scris subiecte asemanatoare dar am zis ca nu strica sa va intreb: Ce va place cel mai mult din "meseria" de mama, ce va face fericite?
Eu sunt mama unei fete de doar 3 luni si jumatate iar din scurta mea cariera de mamica de pana acum cel mai mult imi place sa o alaptez.Simt ca sunt momente intime pe care le impart doar eu cu fata mea, ne privim reciproc in ochi si ne intelegem instinctiv, sunt momente absolut delicioase ![]()
Pe voi ce va bucura cel mai tare?
Raspunsuri
J G spune:
ohh... cate sunt momentele minunate!
Poate cel mai frumos, pentru mine, era cand dormea si intram in camera ei si deschidea ochii, zambea si adormea la loc.
De curand, imi spune "mama" si ma "pupa" - adica intinde varful degetelor impreunate sa le pup. Un fel de bezele...
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
spic de grau spune:
Cand ma vede si striga cu dragoste: "maman", si vad in ochii lui cat de fericit este. Cand ma pupa, cnd ma mangaie si imi zice ca ma iubeste "tae tae tae". Ce poti sa iti doresti mai mult?
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
monica70 spune:
Si mie mi-a placut mult cand o alaptam,acum la un an jumate imi place cand se alinta zicand "MAMIIII" pe un ton alintat si mai ales cand vorbeste una alta si se prosteste ,m-am distrat cand m-a strigat "MUNICA PUTZICA"
si pe buni o mai alinta "BUNINA" ![]()
Tare fain e de cand vorbeste atat,tot mai distractiv 
Si de cand mananca mai mult singura,insista sa ma hraneasca si ea pe mine cu linguritza si imi indeasa in gura insistenta: "mamiiiii!!!!" ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE
iuliana_2007 spune:
Sunt multe momente fericite si placute alaturi de printesa mea.
Imi place cand dormim amandoua cate-odata ziua(cand are ea chef sa doarma) si imi pune manuta ei micuta pe gat si un piciorush cocotat pe mine.Sunt adorabile momentele astea.
Imi place mult cand ma trage de nas,de buze,ma mangaie de parca ar vrea sa vada daca sunt reala.
De alaptat nu mai incape vorba,sunt cele mai placute momente.
Imi place cand incearca sa vorbeasca cu mine si se mozoleste toata pe fata de saliva incercand sa imi explice ceva pe limba ei.
Copilasii sunt asa de scumpi,iti umplu viata si sufletul de bucurie.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
greieras spune:
Cred ca si la mine pot spune ca alaptatul a fost cel mai frumos lucru. In timp ce o alaptam imi controla tot timpul fata cu manuta, imi baga degetelele in gura, in nas, in ochi, ma mangaia pe fata.. Cand am intzarcat-o am plans cateva saptamani, ma simteam ca mamele de copii care isi iau zborul din cuib. M-a durut acest prin pas al ei spre independenta.
Acum ador sa vad cum se agata de mine sa-i arat lumea. De fapt noi parintii suntem lumea ei. Am trecut prin multe schimbari in ultimul an si am vazut ca atata timp cat noi am fost cu ea nimic altceva nu a contat. Ador varsta asta superba cand ma iubeste neconditionat. O disciplinez si tot la mine vine sa o consolez, fara cea mai mica urma de retinere. N-am crezut ca ma voi putea indragosti din nou, dar s-a intamplat, sunt indragostita de fetita mea.
Este o onoare, un privilegiu pentru mine ca D-zeu mi-a incredintatt-o.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Craciun 2006
Eva 2007
Ramona J spune:
Eu am plins astazi, cind fiu-meu de sapte ani a facut un dus.
Nu va ginditi la prostii!
Nu e prima data ca se spala singur, dar parca dintr-o data mi-am dat seama cit de mult a crescut, cit de repede trece timpul, m-am gindit ca nu-l mai pot ridica sa-l iau in brate si acusi nici nu ma mai lasa sa-l dragalesc.
Uite asa, iar mi se umezesc ochii...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Babee spune:
In ce consta fericirea unei mame?In lucuri marunte, in zambete, in mangaieri...in aer chiar.
Mi-amintesc cum am plans de fericire cand am aflat ca sunt insarcinata, cand l-am simtit pe bebe, de teama cand am nascut dar multumirea si sufletul plin ca bebe e bine, de primul suras, de "mama"...de aniversarea primului an..si apoi de alt test de sarcina pozitiv, de bucuria lui bebe ca va mai fi cineva cu noi, de managaierile si pupaturile pe ditai mingioiul de burta, alta nastere cu peripetii, copil sanatos, de data aceasta aveam pereche...Iar acum ma topesc cand ii vad cum se alinta, se joaca, se pupa(nu se bat si asta ma bucura si mai mult), si nu il ultimul rand de al treilea test pozitiv si de ce a spus Phillip la cateva zile a mangaiat burtica, a pupat si m-a intrebat: acolo e bebe, nu?
Mi-e drag sa ii vad cum dorm, cum rad, cum se joaca, sa ii simt, si ii multumesc lui Dumnezeu ca ii am.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
anasol spune:
chiar ca in lucruri marunte..........nu tre sa faca nimic deosebit sa ma faca fericita, pentru ca sunt fericita de dimineatza cum face ochi.........si ma striga, si ma pupa,si ma strange si sunt fericita si atunci cand doarme.........sunt fff fericita de cand a aparut in vietile noastre........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
anasol si david-andrei(06.01.2006)
allbinutza spune:
Eu cred ca nu poate fi ceva mai frumos decat atunci cand vine David la mine ma strange in brate si ma pupa,pur si simplu asa fara nici un motiv anume.In acel moment uit toate prostioarele pe care le-a facut sau orice necaz as fi avut.Sau cand se joaca in parc cu copii si deodata isi ridica capul si se uita unde sunt si ma striga 'mama'dar cu un dor in glasul lui de parca nu m-ar mai fi vazut de o luna,ma topesc toata.Adevarul este ca este foarte greu sa cresti un copil mai ales daca este si neastamparat dar cand vezi ca te iubeste la nebunie si nu poate fara tine uiti tot si iti da putere sa treci peste toate problemele pe care le ai.
Silvia,mamicutza de Davidutz(07.02.2006)
dianocica spune:
Nu pot sa cred ca un asa subiect nu e pe prima pagina. l am vazut acum cateva zile dar nu am gasit starea sa raspund intr un singur mesaj. ma asteptam sa fie deja zeci de pagini scrise...
intre timp am realizat ca nm o sa reusesc sa spun nimic intr un singur mesaj. pt ca in fiecare zi gasesc un nou motiv sa fiu fericita. mai fericita decat ieri. asa ca o sa revin...![]()
ador sa l alaptez. cand ma ia in brate si pune un picior peste mine sa adoarma. cand suge si se uita in ochii mei si il bufneste rasul. cand se intoarce si uita sa dea drumul la tzi.
cand intram in lift si se vede in oglinda si zambeste. cand ma vede si pe mine si rade.
cand se trezeste dimineata si ma striga. cand se trezeste si nu ma striga, se joaca cuminte si asteapta sa trec eu pe la el.
cand se joaca si uita de mine. cand isi aduce aminte de mine si ma cauta.
cand sta in brate si isi odihneste capul pe mine.
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.