Fericirea unei mame

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cand am citit titlul m-am repezit sa raspund stiind ca am ce spune.
Dar acuma, ca incerc sa formulez o propozitie imi dau seama ca este greu.
Nu pot zice care sunt momentele de fericire pe care mi le aduce Damiana.

EA ESTE FERICIREA MEA!!

In fiecare clipa, chiar si cand nu este langa mine ma face fericita, ma face sa plang doar gandul ca este in viata mea, ca e a mea. Asa cum, daca n-ar mai fi, sufletul meu s-ar stinge, iar eu as muri.
Nu as mai putea trai fara ea! E suficient sa stiu ca exista in viata mea ca sa imi dea lacrimile de fericire. Nu trebuie sa faca nimic, prezenta ei e totul pentru mine!

Zilele mele sunt Damiana!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Si eu am o dulce mica de 1 an si 3 luni, foarte vesela, iubacioasa si isteata! Ea este sensul vietii mele si sunt fericita in fiecare zi.
Nici nu stiu cu ce as putea sa incep: cand imi da piciorusele sa le pup, cand ma roaga sa-i arat dintii mei , cand se straduieste sa-mi indese suzeta in gura, , cand se cearta cu cainele care latra, cand ne striga dimineata din patut "Ba!", cand reuseste un lucru si se aplauda singura si rade in hohote, cand ne ridica tricourile ca sa vada buricul si se distreaza teribil, cand imi aduce scame de pe jos ca sa le arunc eu la cos,cand ii cant muzica bizantina inainte sa adoarma si incepe si ea sa cante cu mine, reusind sa prinda cateva note corect, cand a lovit un baietel cu o sticla de plastic aparandu-si verisorul mai mare care fusese lovit, cand si-a impartit feliuta de sunca si se chinuia sa-i indese in gurita verisorului care nu voia sa pape, sunt multe lucruri care ma fac fericita!

www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

Greieras,mie imi placea cand alaptam,dar imi place si mai mult acum,cand la culcare,piticul incearca sa imi atinga pielea...(pe maini,pe burta,pe picioare),ii place contactul direct...
Iar pitica e o dulceata,de cate ori face o boacana,vine si imi spune.."mami,hai sa ne iubim!",asta insemnand o imbratisare si un pupic pe obrajor...
Ei sunt minunile,noi trebuie doar sa stim sa ne bucuram de ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am citit undeva si mi-a placut tare mult mai ales ca ceea ce simt eu e similar:
Cand te uiti la copilul tau iti vezi inima din piept mergand pe langa tine!
Ma simt implinita cu fiecare zambet, gangurit, cate un "ma-ma" silabisit inconstient, intoarcerile temerare de pe spate pe burtica si invers... ma simt implinita cand ii dau sa pape, il spal (balacindu-ne in cada mare amandoi), il masez, il plimb... ma simt implinita ca-l am... e darul meu de la Dumnezeu!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Super subiect si superbe raspunsurile! Ma regasesc in majoritatea...

BB a mea are doar trei luni si jumatate. Ce ma face fericita? EA! prin simplul fapt ca exista, ca a venit in viata mea cand aproape ca nici nu mai speram... Daca ar fi totusi sa enumar cate ceva, ar fi :

- in primul rand, nasterea, momentul cand am simtit-o si vazut-o cum iese din mine, e ceva de nedescris..., primul tipat, primul moment cand mi-au aratat-o...imi dau lacrimile.

- alaptarea...si mai ales cum se uita ea in ochii mei atunci cand mananca...uneori lasa sanul din gurita si se uita la mine pur si simplu, parca ma soarbe din ochi...si eu pe ea..

- cand o iau in brate noaptea, sa o aduc in patul nostru sa-i dau sa manance..si ea ma ia de fata, prin somn, cu manutzele ei mici si grasutze

- cum imi zambeste dimineata, cand da cu ochii de mine, un zambet pana la urechi....

foarte frumos subiect, ar mai fi multe de zis.....

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pt mine acum cele ma ifrumoase momente sunt cand i ivad jucandu-se impreuna si alex il face pe adrian sa rada in hohote. Interactioneaza as afrumos unu lcu altul ca-mi umple sufletu lde bucurie .Imi doresc atat de tare ca ei sa fie doi frati buni unul cu altul.
Luati separat acum: un moment frumos cu adrian e cand vorbeste dimineata dupa ce-i dau sa suga. Toate sunetzelele pe care le scoate si bucuria din ochisorii lui. E vesel, odihnit si radiaza. Are un zambet care pe noi ne topeste.
Iar cu alex acum cel mai frumos moment e cand vine si-mi spune mami iarta-ma. Mi-am dorit atat de mult ca ei sa poata spune cu usurinta si fara urme de mandrie iarta-ma atunci cand gresesc cu ceva. Si alex acum exploateaza la maxim efectul de iarta-ma pe care-l are asupra mea. Nu-si da el prea bine seama ce e cu acest iarta-ma, dar cand vrea un pic de dragalasenie cu mami vine la mine si-mi spune iarta-ma chiar daca n-a facut nimic. Stie ca urmeaza imbratisari si pupaturi. E atat de dulce aceasta naivitate sincera (in sensul bun) pe care numai copii stiu s-o aiba.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Sunt multe momente,infinit de multe momente fericite alaturi de copilul meu,dar cel mai mult imi place cand vine la mine si ma ia in brate si ma dragaleste:"mama mea draga mea"

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

cand copilul e bucuros, sanatos...nu scapam ocazi de a ne alinta, pupaci intre noi.

Ali28si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Este deja a3-a oara cand citesc postarile de la subiect si plang.
Hai totusi sa raspund.

Sunt inebunita dupa pupicelele ei , sa ii fac masaj dupa baie , sa o aud cum rade , sa o vad cum sare la noi cand ne vade ca ne harjonim (se baga intre noi si incepe si ea sa gadile si pe unu si pe altu) , sa puna manutele pe obrajii mei si sa spuna mami ... iar plang , ca toate astea acum nu sunt posibile , dar va mai trece o luna si un pic si voi putea iar sa o tin in brate.
Iubesc totul la ea , chiar si cand urla (parca ma vad pe mine) , chiar si cand imi da replici rautacioase dar cu cap.
Va pup fetelor! Sa fii mama este cea mai faina meserie din lume.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

citesc si eu a nu stiu cata oara subiectul si nu ma mai satur...parca respir si eu putin din fericirea voastra care razbate de dincolo de ecranul sec al monitorului meu :)

cred ca e cel mai frumos subiect citit de mine pe DC de cand bantui pe aici...imi place mult ca ati intrat in 'joc' si ati raspuns toate foarte duios; nu pot decat sa va felicit si sa va doresc puiuti sanatosi ca fericiti sunt deja avand asa mame speciale !

nu va opriti, mai povestiti ceva din fericirea voastra de a fi mame !

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput