Fericirea unei mame

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a invatat si el sa zica ba-ba-ba, da-da-da. si, mai nou, cand se supara, nu mai maraie, vocifereaza in gura mare. BA BA BAAAAAAA, ng ng... mooooooooor, imi vine sa l mananc. ma mai enervez pe mine ca ma bufneste rasul cand il vad asa hotarat 'contra'. si ma bucur de progresele lui in fiecare zi

nu mai scapati de mine la subiectul asta...ma abonez. saptamanal e bine ?

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

M-au emotionat toate raspunsurile!Ma regasesc aproape in fiecare!Bucuriile mici de zi cu zi ma fac sa fiu fericita.Cred ca alaptarea este un sentiment unic,nu suporta comparatie;imi aduc aminte de primii pasi,de bucuria lui ca a izbandit si a mea pentru reusita lui!Acum,ma bucur in fiecare dimineata cand se trezeste si ma striga"mamiii...",ma bucur in fiecare seara cand adoarme si-mi spune "mami,da-mi mana!"Despre imbratisari,zambete,pupice...ati scris atat de frumos ancat nu mai am cuvinte...Uneori,in vartejul vietii de zi cu zi,incarcata de multe alte lucruri,uit sa ma bucur.Dar seara,dupa ce adoarme puiul meu,ma gandesc ca nu eista nici o zi in care sa nu fiu fericita:puiul meu ma face fericita in fiecare zi!Fara el viata nu ar avea sens!Ii multumesc lui dumnezeu pentru acest dar suprem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Doamne, ce subiect frumos si ce raspunsuri emotionante ati dat! Mi-au dat lacrimile... Imi place tot, tot din meseria de mama, iar fericirea vine din lucrurile marunte de zi cu zi. Un zambet, un gangurit, o mangaiere... Mi-a placut mult perioada cand am alaptat-o, cum se cuibarea la sanul meu, cum ma privea in ochi si zambea, fara sa dea drumul la tzi, cum ridica manuta ca sa-i pup degetelele. Mor de drag cand o vad cum se joaca la ea in patut sau cum se munceste sa mearga de-a busilea sau sa se ridice si cand ii reuseste se citeste satisfactia pe fetisoara ei. Cand o aud dimineata in patut cum gangureste simt ca imi plezneste inima de bucurie si ard de nerabdare sa o iau in brate si sa o pupacesc tare, tare. Ma intampina de fiecare data cu un zambet dulce si un chiot de bucurie. Ea este fericirea mea, sufletul meu. Ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa si e a mea!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cand era mic? il pupaceam peste tot, nu era colt neintors

la serbarea abecedarului, in clasa I, a fost abecedarul si-a spus rolul, s-a asezat pe tron, asteptand defilarea literelor si...a adormit, de plictiseala. S-a trezit la timp, la final, in hohotele parintilor, si-a spus rolul si a fost f fericit... si noi pe langa el

aici, cand a defilat la ceremonia de graduation, la sf clasei a 6-a. (a 7 si a 8 se fac in alta scoala), inalt, frumos,ca de , e al meu, serios,
cand a asteptat o colega care juca intr-o piesa de teatru montata la scoala, revin, cand a asteptat-o cu o floare dupa spectacol, sa o felicite...

sambata, la ora de calarie, atat de frumos ii statea pe cal, imi venea sa ma duc sa il pup, dar, Doamne ce s-ar fi rusinat si nu m-ar mai fi luat la orele de calarie...

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cand seara, la nani, imi da piciorusele la pupat si mi le lipeste de obraz
Cand alearga si-mi sare in brate
Cand imi spune ca vrea sa fie iarasi bebica mica sa o tin in brate la leganat
Cand e suparata si-mi spune ca e trista si-mi cere sa o imbratisez
Cand imi cere sa cant anumite cuvinte pe melodia de la Gingle bells
Cand imi ofera din portia ei de mancare
Cand imi spune sa-i fac masaj
Cand imi spune ca ma iubeste mult mult de tot
Cand imi sterge lacrimile si-mi cere vehement sa-i zambesc
Cand ma alinta cu mamatziii
Cand se trezeste dimineata si se cuibareste langa mine
Cand ma lasa sa o puuup toata-toata

Doar gandul ca exista ma face sa zambesc de fericire

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
Simt ca sunt momente intime pe care le impart doar eu cu fata mea, ne privim reciproc in ochi si ne intelegem instinctiv, sunt momente absolut delicioase

Foarte frumos spus...
Fiecare zi este minunata!
Dar, cel mai mult ma bucura cand imi spune "Mami imi place de tine" sau "mami te iubesc 100%"(ca e matematician de mic )

Mergi la inceput

il ador cand ne batem parte-n parte pt tzitzi. eu s0o scot, el ca nu...si atunci cand reusesc, plescaie de doua ori suparat si apoi se intoarce cu fundul la mine!

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cand vine din parc cu bunica si ma vede si alearga la mine strigand: mami, mami, mami! Cand la culcare imi intinde mana si zice: pupa. Cand ma ia dupa gat si isi lipeste obrajorul de fatza mea.
Si cand imi zice: besc (iubesc)...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Acum citind de la voi mi-am dat seama ca gresesc cand la culcare refuz sa stau cu ei in camera pana adorm... ca sa nu-i invat prost... ca peste cativa ani n-o sa-mi mai ceara si poate o sa vreau eu...
Copiii mei sunt fericirea mea. Sunt insasi viata mea si uneori ma sperie acest lucru, mi-e teama ca mai tarziu voi deveni o mama din-aceea care se va opune zborului lor liber.
Iubirea lor e atat de pura si de adevarata cum nu stiam ca exista. Ma uit la ei si nu ma mai satur, mi-e dor de ei cand nu-s cu ei. Mama zice ca-s prea exagerata, ca nu-i las nici o noapte departe de mine. Pentru ca nu pot. Ii vreau langa mine cat mai mult.
Clipe care mi-au ramas intiparite?
Zambetul lui Mihai cand trezit din somn a realizat ca e in brate la mine si-a adormit la loc.
Cand gangureau dimineata in patutul de bb.
Cand au facut primii pasi.
Cand se jucau impreuna si cel mic avea doar 2 luni.
Cand se joaca impreuna.
Cand ma strang in brate.
Cand cel mare a plans ca cineva i-a zis ca-l ia pe bb.
Cristian care radea toata ziua cu gurita aia de sugar...
Alaptatul...
Mihai cu felul lui de-a se purta cu cei mici.
Cristi cand zice 'og mos, mamiiii' (te rog frumos...)
Si fiecare clipa petrecuta cu ei...
Ii multumesc lui Dumnezeu ca-i am, ca-s sanatosi, si-l rog sa aiba grija de ei sa fie sanatosi si norocosi.

Povestea nasterii printului: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106096
Povestea nasterii printului 2 (praslea): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105746
Poze cu noi: http://s175.photobucket.com/albums/w157/GERMINA_album/

Lumi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Germina

Acum citind de la voi mi-am dat seama ca gresesc cand la culcare refuz sa stau cu ei in camera pana adorm... ca sa nu-i invat prost... ca peste cativa ani n-o sa-mi mai ceara si poate o sa vreau eu...
Copiii mei sunt fericirea mea. Sunt insasi viata mea si uneori ma sperie acest lucru, mi-e teama ca mai tarziu voi deveni o mama din-aceea care se va opune zborului lor liber.
Iubirea lor e atat de pura si de adevarata cum nu stiam ca exista. Ma uit la ei si nu ma mai satur, mi-e dor de ei cand nu-s cu ei. Mama zice ca-s prea exagerata, ca nu-i las nici o noapte departe de mine. Pentru ca nu pot. Ii vreau langa mine cat mai mult.
m-ai facut sa plang. felicitari! putine sunt persoanele care admit ca au gresit cand e vorba de asa ceva. nu ti fie frica sa le arati mereu cat ii iubesti. pt ca e clar ca ii iubesti foarte mult

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput