Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cami, ce flacau mare si frumos ai! Si ce de-a jucarii de nicip are el! Ar ramane muta de invidie Jasmina mea. Asa ca mine cand vad ce ordine e la tine! Eu nu reusesc, adica s-ar putea daca as taia tot timpul pentru mine. La noi e teritoriu de experimente pentru teoria haosului!

Hai ca astept si eu pozele cu brtica. Voi incerca sa-mi fac si eu poze noi astazi, poate-mi conving taticul...
Acum, cu aniversarile care au fost, am mancat cateva zile consecutiv extraordinar de mult si in fiecare zi tort. M-am ingrasat asa de tare! Si colac peste pupaza ne-am luat un cantar nou digital, care arata ceva mai mult decat ala care-l aveam Asta ne-a trebuit, asta avem!

Mama mi-a facut printre altele de ziua mea salata de icre, care tare-mi place. Si mi-a dat si cu mine. Numai ca ea imi da intotdeauna (netinand seama de protestele mele) cantitati industriale. Adica nu mai pot manca proape nimic altceva, ca mi-e mila de munca ei sa las sa se strice. Al meu mananca f putina acasa, ca nu are cand, deci totul ramane pe seama mea... Si ingrasa si asta de numai!

Asta-i oful meu pe ziua de azi, ca sa nu treaca o ziulica sa nu ma plang...

Adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by adalia

fetelor, ati vazut ca DC organizeaza concursul MISS Odisee sarcinii??? ce fain ar fi sa castige cineva de la noi de la odisee!! fetele care aveti poze cu burtica, va incurajez sa participati... eu nu prea am poze, dar sper sa imi conving sotul sa luam un aparat foto si atunci va voi trimite si voua sa ma vedeti si ma voi inscrie si la concurs...de felul meu, imi plac mult competitiile!!

adalia 23+

a happy mom-to-be

Neatza fetelor...am trimis si eu o poza la Miss mai mult pt premiul cu camera video...as vrea-o tare mult!Dar raspunsul il primesti abia in Dec deci...pana atunci....poate ne luam noi....

Va rog mult cele care ati facut eco la 21-23 sapt daca va mai aduceti aminte ....ce lungime are colul vostru???Ca al meu e 3,5 cm si la 16 sapt era 4,5 cm....si a zis dr ecograf-ista ca e scurt....si ca s-ar putea ca asta sa fie motivul pt care...dupa cum va tot ziceam....de 5 zile deja il simt pe bebe ca ma loveste spre noada....

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY..cum sa fie scurt???....si eu l-am avut 4,8 cm si de pe la vreo 22-23 de saptamani e 3,8 cm..dar mie tot timpul imi spune ca este lung..adica e ok..pei atunci la 1, ceva cum naiba mai e daca asta e scurt?

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cami, am vazut pozele, dar zau ca n-ai de ca sa-ti fie rusine, draga! Arati bine, si ai si din laterala silueta! Mie arcul asta din spate mi-a disparut, nu stiu unde s-a dus, incat arat mai mult a dulap, fara forme.

Arati bine! Iar picioarele arata si ele foarte bine, nu te mai stresa! Lasa ca dupa nastere ne vom mobiliza si noi, ce sa facem! Sper numai ca de data asta sa nu ma ingras mai tare in timpul alaptarii, ca data trecuta!

Adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

VASARI..ti-a placut a???
BB ...intreba George de Yasmina...i-ai luat la fata biberoane??

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Big Mamma si BB de ce ne trebuie biberoane deja??Eu credeam ca trebuie sa lauam doar in cazul in care nu o sa avem lapte....dar e nu ma pricep deloc normal....

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dany, mie nu mi-a zis ce lungime are colul si nici nu am intrebat. a zis doar ca, colul e ok, placenta la fel ,cantitatea de lichid amniotic este normala.
roxana "BIG MAMMA" da i-am cumparat la Yasmi 2 sticle cu biberon, tetine de rezerva, suzete 2 buc, babetica 5 buc, body de nou-nascut 5 buc (cu tot cu bluzita, caciulita si manusele), prosop de bebe, paturica, crema de bebe...incet -incet le iau pe toate!!!
oare ce mai trebuie cumparat??
roxana mi-ai dat o idee, ma duc sa imi pun si eu sunt nick name ceva.....
offf deja incepe sa ma doara cand ma loveste Yasmi lateral. face ce face si tot pe la coaste e......
adalia, cu placere!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dany eu la 12 saptamani aveam 3,4 si la 21 ajunsese la 4,1,dar eu zic ca si la tine este bine.
Cami picioarele sunt bine.Ce ai?
Vrei cafteala?
Frumos burtic si Sebi e mortal

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Anacami ai un flacau f frumusel...dar e asa serios in pozele alea probabil l-ai pus sa isi stranga jucariile nu?!

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pai Dany tre sa fii pregatita pt orice, si daca alaptezi si daca nu. daca nu acepta sanu' si trebuie sa te mulgi?? daca nu se satura si trebuie sa ii dai suplimentar?? ceiucul din ce il bea?? asta zic eu, daca gresesc sa ma corecteze una din fete care e mamica!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Mersi fetele deci sta binisor cu colul....ufff am scapat de o grija.....mai ramane faza cu lovitul inspre noada care poate imi va raspunde dr mea ginec....sper!

22+ ANDREI

Mergi la inceput