Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
pet.cost2005 spune:
Na, ca m-a lasta comp. cand aveam si eu mai mult chef ... ooofff ..
roxana - nu e deloc complicat, trebuie doar sa incerci ... poate am fost eu prea "stufoasa" cu explicatiile de aia pare greu. Am trecut pe prima pag. indicatiile ...
cami - ce flacau frumusel ai !!!!! Si ce nostim e cum tarasete sacul ala cu jucarii !!!!!
Petronela
Kiva spune:
buna tuturor
revin dupa mesajul de sambata dimineata in care scriam ca m-am trezit cu contractii puternice dar nedureroase
am sunat dr
mi-a zis sa iau nos-pa si uscosin supozitoare , dar contractiile au continuat
mi-era frica pt ca erau dese si puternice
dr a decis sa ma interneze
asa caaaaa mi-am petrecuta sambata dum si lunea la spital intro caldura ucigatoare cu perfuzii de gynipral
acum sunt acasa , dar mai simt o presiune aproape permanenta , uneori pe vezica , apoi in drapta , apoi in stanga...
continui acasa ci gynipral pastile si nos-pa si in rest emotii cat casa
azi noapte am avut o revelatie : daca nu a trecut ureaplasma depistata mai demult?
stiu ca ureaplasma poate determina in trim II de sarcina ruperea membranelor ....
si am plecat sa recotez secretie sa refac analiza
si al analiza au gasit sange in col !
alte emotii
rezultatele sunt gata pe 6 august ! ovesnicie! si atunci dr a zis sa refac tratamentul cu antibiotice preventiv :eritromicina
daca stiti ceva despre aceasta ureaplasma , sau daca poate determina contractii spuneti-mi si mie
kiva22
RGE spune:
DANY..sincer si eu stiam ca trebuie bibe ..pei daca ne luam pompa de muls nu ne trebuei si bibe??...nu stiu zic si eu ..daca bebe e puturos de exemplu si nu suge?..trebuie sa ma mulg si sa-i dau cu bibe nu?!..zic si eu nu ma pricep...e prima oara cand am bebe
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pet.cost2005 spune:
dany - am vazut poza pe care ai trimis-o la concurs ... arati tare bine !!! Am vrut chiar sa te votez, ca deh, suntem "colege de suferinta" , da' mi-a zis ca nu e inca deschis sitemul de votare. Mai asteptam !!! Bafta !!!
Petronela
ancadragoman spune:
Kiva imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta,dar lasa ca o sa fie bine pana la urma
anca 24+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
offf KIva!! Iti doresc din tot sufletul sa fie totul bine!! poti sa imi spui te rog cum simti contractiile?? te rog!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
pussi spune:
anacami ti-am vazut feciorul ... sa-ti triasca! Iar cu Sabinuta mea si noua ne place mult! merg sa te vad si pe tine cu burtica!
adinag si noi vrem salata de icre
bb ce biberoane ti-ai luat??? Mie iar mi-a curs colostru
dany nu e scurt colul.. e bun si la lungimea de 3.5 cm, cu conditia sa fie inchis! Ideea e sa nu faci efort fizic.. eventual repaus la si... daca ai contractii sa-ti anunti medicul. In cele mai dese randuri se scurteaza de la contractii!
rge si eu gandeam la fel cu cumparaturile pt. Printese, dar.. mesteriiiii nu mai termina ] si acum fac alte achizitii : gresie, faianta, electrice..
PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
dany - am vazut poza pe care ai trimis-o la concurs ... arati tare bine !!! Am vrut chiar sa te votez, ca deh, suntem "colege de suferinta" , da' mi-a zis ca nu e inca deschis sitemul de votare. Mai asteptam !!! Bafta !!!
Petronela
Mersi mult de compliment...si iti multumesc anticipat si pt vot!adevarul ca e facuta asa la mare ca sa mi se vada si mie burtica....nu sunt nici machiata nici nimic....dar am trimis-o si eu...poate-poate...
Sa ne spuneti si noua fetelor daca trimiteti ca sa va votam da?!!!!
22+ ANDREI
pussi spune:
quote:
Originally posted by Kiva
buna tuturor
revin dupa mesajul de sambata dimineata in care scriam ca m-am trezit cu contractii puternice dar nedureroase
am sunat dr
mi-a zis sa iau nos-pa si uscosin supozitoare , dar contractiile au continuat
mi-era frica pt ca erau dese si puternice
dr a decis sa ma interneze
asa caaaaa mi-am petrecuta sambata dum si lunea la spital intro caldura ucigatoare cu perfuzii de gynipral
acum sunt acasa , dar mai simt o presiune aproape permanenta , uneori pe vezica , apoi in drapta , apoi in stanga...
continui acasa ci gynipral pastile si nos-pa si in rest emotii cat casa
azi noapte am avut o revelatie : daca nu a trecut ureaplasma depistata mai demult?
stiu ca ureaplasma poate determina in trim II de sarcina ruperea membranelor ....
si am plecat sa recotez secretie sa refac analiza
si al analiza au gasit sange in col !
alte emotii
rezultatele sunt gata pe 6 august ! ovesnicie! si atunci dr a zis sa refac tratamentul cu antibiotice preventiv :eritromicina
daca stiti ceva despre aceasta ureaplasma , sau daca poate determina contractii spuneti-mi si mie
kiva22
imi pare rau! stai cuminte la pat! si fara efort deloc! de ce nu te-a internat sa-ti dea amestec litic??
PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
slimatei spune:
roxana "BIG MAMMA"sa stii ca chiar am atipit (nu mai tin minte daca am visat)dupa micul dejun...ca de' eu ma trezesc cu noaptea-n cap doar pt. a simti aerul curat si respirabil din zorii zilei..ca dupa mai adorm..e partea a doua..oricum...la ora actuala sunt 30°i casa...uuuf ce m-am saturat tb sa se schimbe ceva....
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici