Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
adalia spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Mai fetelor eu o simt pe asta mica mai mult in stanga si jos de tot ,adica cam la o palma sub buric.
E bine?
Voi de unde stiti cum este asezat bb?
anca 24+
Maria
poze
anca,, asa o simteam si eu, iar la eco s-a confirmat ca era cu fundicul in zona mea pubiana...eu simt de multe ori asa, ca o aparasare chiar pe cervix, banuiesc, din cauza asta.... dar nu ma alarmez..sunt asa de optimista, ma incred in Dumnezeu ca ne va ajuta sa fim bine amandoua!
adalia 23+
a happy mom-to-be
laura1713 spune:
Multumesc mult de urari! Sarcina usoara va doresc la toate!
Anacami, RGE, BB yasmi sunteti niste dragalase. Chiar ma gandeam ca nu ma baga nimeni in seama, ca voi va "cunoasteti" deja de mult....
Bebele meu se agita, se agita, ieri se misca burta cu totul . Si cred ca se si intinde, ca il simt in doua locuri in acelasi timp. La eco se vede doar 1 buc bebe, dar cu sotul am tot ras, ca poate sunt doi de e asa agitatie la mine in burta.
Va pupic,
Laura 24+
laura1713 spune:
Incerc sa fac asa cum ati spus, sa trimit mai multe mesaje (cel putin sa trec de cifra magica 10).
Abia astept sa merg la control in 06.08. sa vad ce mai face bebele! Voi nu sunteti nerabdatoare inainte de control? Am o prietenuta care a nascut anul acesta, si cand imi spunea ca are emotii ca merge la control nu o intelegeam. Acuma in schimb pricep ce voia sa zica . Dar probabil ca asa se intampla: pana nu treci prin respectiva situatie, habar nu ai cum e.
Cum mai rezistati cu caldura?
Laura 24+
adalia spune:
fetelor, ati vazut ca DC organizeaza concursul MISS Odisee sarcinii??? ce fain ar fi sa castige cineva de la noi de la odisee!! fetele care aveti poze cu burtica, va incurajez sa participati... eu nu prea am poze, dar sper sa imi conving sotul sa luam un aparat foto si atunci va voi trimite si voua sa ma vedeti si ma voi inscrie si la concurs...de felul meu, imi plac mult competitiile!!
adalia 23+
a happy mom-to-be
Vasari spune:
BIG MAMMA, eu deja am obosit dansand! Nu stiu daca tu mai poti. Multumesc .
Eu vazusem semnatura ta, pt ca m-am apucat sa citesc din primele capitole si chiar ma amuzasem singura, dar cum intru cam rar pe forum m-am gandit ca am pierdut momentul si si-a pierdut din actualitate :P
26+
anacami spune:
Adina,; ne descurcam noi!!
am pus cateva poze aici si va mai trimit 2 cu mine cu burtica...imi este jena sa le public pe webshots. Picioarele sunt mult mai groase in realitate...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
bb_yasmi spune:
hey BIG MAMMA aici suntem!! am fost un pic al plimbare, am mai cumparat cateva biberoane... Yasmi e asa e vioaie ca uneori am deranjeaza. cand as sta si eu un pic linistita atunci imi trage cateva "bucati"
anca, mie mi-a zis dr, la ultimele 3 eco tot cu capul in jos era!!
unde este poza cu anca?? vreau si eu sa o vad!!!
adalia, nu intru in prenatal ink. intru in medical apoi de al 1 sept intru in prenatal. 100% nu iti este platit nici medicalul (decat dc iti da pe 5 zile) nici prenatalul (85%)>
cami, ce flacau frumos ai!!! sa-ti traiasca baiatu'!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
adalia spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
hey BIG MAMMA aici suntem!! am fost un pic al plimbare, am mai cumparat cateva biberoane... Yasmi e asa e vioaie ca uneori am deranjeaza. cand as sta si eu un pic linistita atunci imi trage cateva "bucati"
anca, mie mi-a zis dr, la ultimele 3 eco tot cu capul in jos era!!
unde este poza cu anca?? vreau si eu sa o vad!!!
adalia, nu intru in prenatal ink. intru in medical apoi de al 1 sept intru in prenatal. 100% nu iti este platit nici medicalul (decat dc iti da pe 5 zile) nici prenatalul (85%)>
cami, ce flacau frumos ai!!! sa-ti traiasca baiatu'!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb,, multumesc pentru explicatii!
adalia 23+
a happy mom-to-be
adalia spune:
quote:
Originally posted by anacami
Adina,; ne descurcam noi!!
am pus cateva poze aici si va mai trimit 2 cu mine cu burtica...imi este jena sa le public pe webshots. Picioarele sunt mult mai groase in realitate...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
cami,, asteptam pozele cu tine pe yahoo
adalia 23+
a happy mom-to-be
RGE spune:
VASARI..ti-a placut a???
BB ...intreba George de Yasmina...i-ai luat la fata biberoane??
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"