Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
RGE spune:
..pei atunci ..stimata doaman va fac un dans???
..BB!!! UNDE AI ASCUNS-O PE YASMI???...vrea George sa o vada ii e dor de ea
PET.COST...iubita multumesc din suflet pt explicatie..m-a mancat pe mine un viermisor sa cer explicatii de capitol...la ce ai scris acolo eu una imi prind urechile
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Vasari spune:
Neatza tuturor!
Eu sunt codasa azi. M-am trezit cu 25 de grade in casa, am dormit super.
Anca am vazut poza. Arati super fericita . Cred ca e cea mai frumoasa perioada asta. Si la noi in casa e o stare de beatitudine, ne pupam toata ziua.
26+
darleena spune:
Roxana doar pare complicat. Nu e de fapt.
Uite, data viitoare te lasam pe tine sa faci capitol nou, ca sa inveti manevrele
Ooops, concertul. La ce ora e si unde? Tot pe Lia Manoliu?
25+ si baby Kara
adalia spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neata fetele!!
Petro multumim de capitol nou!! sa fie cu noroc!!!
si eu mai am 2 zile (fara asta )si intru in concediu!! gata cu lucru'!!! yupiiiii
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb,, intrii in prenatal?? daca da, poti sa imi spui daca primesti salariul 100% sau mai putin? intreb asta pentru ca as intra si eu (sunt angajata la firma mea si nu mi-ar strica sa platesc mai putin la stat;)).. din saptamana 26 se poate lua prenatalul?
anacami,, multumesc pentru linkul catre la leche league..am salvat pagina la favourites si o sa o tot studiez ca ma cam streseaza tema cu alaptatul.
adalia 23+
a happy mom-to-be
RGE spune:
DARLEENA....la 8 in Cotroceni..eu asa stiu
RGE spune:
VASARI bine ai venit in clubul mamicilor fericite !!!..faci si tu un dans cu noi?!
RGE spune:
..RELELOR..nici nu ati vazut ce am si eu scris sub "RGE"
ancadragoman spune:
Vasari mersi mult
Rox acum am vazut...asa o sa fie mai mult ca sigur
anca 24+
Maria
poze
adinag spune:
Buna dimineata!
Cami, se poate sa fie si de la hormoni, n-am ce-i face... Iar de depresia postnatala cum ai scapat?
In alta ordine de idei, nota 10 pentru ce aiscris despre alaptare. Si, asa cum mi-a zis si o moasa, noi avem rabdare sa ramanem insarcinate, 9 luni dureaza sarcina, deci sa avem si putina rabdare cu alaptatul. Dureaza in medie 2 saptamani pana funtioneaza totul si s-au acomodat sanii. Iar perioada alaptatului este si ea una plina de mituri si confuzii, dar vom trece impreuna si prin asta si vom reusi, nu? Eu am alaptat cu foarte mare placere.
Pussi, frumos numele Sabina, foarte melodios. Chiar ma uitam mereu daca ramai la Mara sau nu... SI felicitari ptr eco si fetele grase si sanatoase!
Roxana, s-o fi intors bb cu capul in jos! Im iaduc aminte cand s-a intamplat la mine la sarcina trecuta, a fost foarte ciudat!
Ca tot vorbiti sa ajungem la termen... Parca ne vad prn nov.-dec., multe trecute de termen, suparate ca nu se mai intampla nimic! Special la prima sarcina se intampla foarte frecvent sa vina bb mai tarziu, sa fiti pregatite!
Anca, ce frumoasa esti! Si frumoasa si maricica burtica!
Eu mai am 3 saptamai pana la eco morfofetala (organscreening se zice aici), si daca nu-mi spune ca va fi, ma supar!
Mai revin, ca eu si pap pe langa computer si vreau si altceva, inca nu sti ce, dar trebuie sa vizitez frigiderul!
Va pup
Adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)