Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
RGE spune:
STEFANIA..sincer nu stiu ce inseamna..poate chiar o sa facem cumparaturi impreuna
ANCUTZA ..MAMA ce schimbare
CAMI..bebe al meu a fost cu capul in jos pana saptamana trecuta la ecografie cand dr ne-a spus ca este cu capul sus si in dreapta..am ramas tablou....ieri la control dr mia- spus ca-l simte iar cu capul in jos..tot ce-i posibil la cat a muncit ieri ...acum nu stiu...el stie ce a facut pe acolo...
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
Doamne Anca..inca ma mir de tine ce schimbata esti ..eu nu te-am vazut cu burtica pana acum....fetitza arati bestial!!!..radiezi..esti atat de frumoasa si de schimbata!!..sa-ti pui ceva rosu ..fara gluma
pet.cost2005 spune:
Neataaaaa !!!!!!
M-am trezit mai in forma azi ... o fi de la vitamine, o fi ca s-a mai racorit putin si se putea dormi omeneste ... erau 26 de grade dimineata ...
In schimb am avut ieri o durere de spate, sale ... de ma miscam ca o babuta de 80 de ani ... imi stoarce toate puterile junioara , da' se merita efortul !!!
Aaaaa ... si inca o chestie ciudata .... am toate, dar absolut toate gusturile culinare ale sotului. Adica, ceea ce ii place lui si mie inainte nu imi placea, acum mananc cu o pofta si placere !!! Si ce fericit e el ... ca macar prin asta ii seamana pana acum .
cami - da ... hai sa explic acum in mare cum e cu schimbatul cap. ca sunt in forma . Te loghezi cu userul comun ... e de preferat sa ai 2 pag. deschise la odisee in acelasi timp. Una la odisee in general, iar cealalta la prima pag. din cap. care urmeaza sa fie schimbat. Pe cea de la odisee te duci la subiect nou ... ii dai titlul (nr. succesiv), iar pe cea de la cap. precedent te duci la "editeaza raspuns", copiezi primul mesaj (ala cu capitolele) cu copy/paste pe pag. noului capitol, la fel si cu al doilea mesaj (ala mai lung, cu lista noastra) ... iar ca sa adaugi la insiruirea aia de capitole (asa a inceput aventura noastra ..) scrii [ url="" ]nr. capitolului vechi[ /url ] fara pauze intre [] am scris asa ca sa se vada formula, iar intre "" se pune link-ul primei pagini de la cap. pe care il schimbam. Si gata !!! Capitolul nou este facut ... Aaaa si te duci pe ultima pag. a cap. vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou ... aceeasi formula d emai sus, numai ca intre "" pui link-ul cu prima pag. a noului capitol si intre ][ scrii ... capitol nou nr..... sau ce vrei tu, important e sa se inteleaga ca faci trimitere spre noul capitol.
Sper ca m-am facut inteleasa ... iar daca am omis ceva, spuneti !!!!
Eu propun ca explicatiile astea sa le trimitem ori pe mail-ul comun (cum zicea si roxana ieri, ori sa le scriem mai micut pe prima pag. pe undeva sa le poate vedea oricine si sa incerce sa deschida cap. noi).
Petronela
darleena spune:
Neata fetelor!
Harnicute ca intotdeauna. Si Roxana, ce matinala a fost azi
Ancamie mi-a zis doctorita vineri ca bb statea cu capul in partea stanga. Si adevarul e ca de la un timp acolo simt cel mai tare loviturile.
Dar asa, cred ca nu ai tu cum sa-ti dai seama singura de pozitia lui bebe.
24+ si baby Kara
ancadragoman spune:
Rox multumesc mult de tot,m-ai facut sa rosesc si sa stii ca eu acum ma simt chiar ffff bine,incepe sa imi priasca
anca 24+
Maria
poze
darleena spune:
Petro ma bucur ca ai revenit "in forta" printre noi. Si cu chef de treaba p-aici
Cred ca cel mai bine e sa punem pe prima pagina explicatiile, astfel orice fata poate citi.
24+ si baby Kara
darleena spune:
Oh, am uitat, azi facem 25 de saptamani, adik doar 15 pana iese Kara
25+ si baby Kara
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Petro ma bucur ca ai revenit "in forta" printre noi. Si cu chef de treaba p-aici
Cred ca cel mai bine e sa punem pe prima pagina explicatiile, astfel orice fata poate citi.
Eiii ... fiecare mai are momente bune si rele ... ori ca se apropie vacanta, da' parca incep sa-mi revin ... si tie si tuturor burticilor care sunt cu moralul mai jos in acest moment ... trece, trece !!!
Petronela
RGE spune:
DARLEENA..sa sti ca am fost matinala..m-am trezit la 9...am dormit bine si sunt nerabdatoare...asatzi avem o zi plina..gimnastica, masaj si cel mai important..concertul
ANCUTZ..pupici si felicitari!!
STEF...ce faci mama te-ai bagat la nani?...vrei sa ma mai visezi??
RGE spune:
DARLEENA...felicitari pt cele 25 de saptamani.....multe inainte..15 mai exact!!!!
..ARE CINEVA CHEF SA DANSEZE???