Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanici spune:
Stefanyia,n-am fost pe faza dar vad ca acum e bine.
Doina, super tare, sa ne zici cum e la Rasnoave. Io dupa ce am sarit de la 192m am zis ca nu as face bungee de la asa mare inaltime, stiam ca la noi e peste 100m si m-am speriat numai gandindu-ma.
Ptr linistit copii obisnuiti cu leganatul cred ca tb mult tact si rabdare. Pune-le in patut, stai langa ele, vb cu ele, fa-le sa se simta confortabil mangaie pe caput, tine de manuta, si multe alte metode care stii ca dau rezultate la ele. Teoria o stiu dar stiu si ca in practica e cu totul altfel si mult mai greu.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
karra80 spune:
da pe unde atitoate? v-a rapus caldura?cand am si eu timp de calc nu e nimeni
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
magdutah spune:
seara buna stup!!!
eu vroiam sa spun ca astazi am reusit sa facem baie singurei si chiar fara sa plangem deloc!!!
Acum ma duc sa ma culc si eu ca ma ustura deja ochii... si Matei are deja 2 ore de cand a mancat ultima oara si acusica or sa ii "cante" iar stomagelul de foame!!!
Maine am sa mai citesc din urma si sper sa dau si eu de poza ta Roxanici !!!
Pupice! Si o noapte cat mai linistita!
Magda Matei 9.04.2007
roxanici spune:
Karra, io-s p-aici de-acu. Fetele s-au carat la plimbare. Caldura mare frate si la bv, era parcul plin plin la 10 noaptea
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
paxela spune:
pupici la stup
uram si noi bebei de azi sa creasca mari
am vazut toate pozitele cu mamici si puiuti scumpi
noi inca ne coacem in casa ca afara nu am scos azi nasul ,si in plus injuram sistemul medical romanesc si dr de familie, care sa gandit sa vaccieze conform regulii generale, toti copii in ultima miercuri din luna incepand la ora 14, si nu e nici dr mea ca ii ziceam eu de dulce ci singura dr din policlinica care face vaccinuri pt toti dr de acolo, asa ca pana maine cand ajung nu o pot injura dar sigur nu ma voi abtine, cum sa chemi tu copii de 2, 4 ,6 luni la ora 14pe caldurile astea, am intrebat-o pe asistenta dr mele ( care e in concediu) daca sau anuntat modificari si a zis ca nu, iar la intrebarea daca pot merge la sf programului a zis ca nu ca nu ii putem da dr respective programul peste cap, asa ca noroc ca am AC in masina
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
stefaniya spune:
Doamne,am ascultat stirile pe net si m-am ingrozit ce caldura e acolo.Aici la stiri au zis ceva de peste 500morti dar cred ca in toata europa,parca ar fi prea mult doar pt Romania.
Doar ce am sunat iar acasa ca sa ma asigur ca toti ai mei sunt bine dupa ce i-am sunat dimineata.
Nici nu vreau sa ma gandesc cum se chinuiesc sarmanii puiuti si voi de altfel.Am mai zis,aici,departe de noi,canicula,eu in seara asta am fost si m-am plimbat pe plaja si am pus geaca de raiat pe mine.
Martutza si Val - mersi fetele .Sunt ani de cand ei s-au despartit si tot insista.Da,asa cum ati zis,da-o incolo ca am eu altele mai bune de facut.
Timeea de KMI - mama ce poza in albumul de pe webshot,zici ca e papusa,parca nu ar fi reala,ce-i luceste si fata,frumoasa foc
Transpiratia - nu stiu cum e la voi dar Carl transpira super mult si nu e de la caldura.Cand se screme sau se agita putin uda scaunelul in care sta,sosetele,deci trebuie sa-l schimb si de 3 ori pe zi.Manutele ii sunt ude mai tot timpul.
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
kmi78 spune:
Mersi Stefanya; vigantol ii dai sau altceva similar?ii transpira si la Timeea palmele si doctorita m-a intrebat cat vigantol ii dau; ii dadeam o picatura si mi-a zis doua; ce bine e de voi la racoare....
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
iuliana_2007 spune:
Bine ai venit MadyEr.Asteptam pozici de la tine sa vedem ce mandreti ai.
M-am saturat de caldura asta,vreau la munte.Weekend-ul asta am nunta dat celalalt ma duc sa ma racoresc la munte.
Nu-mi vine sa cred ca pe Transfagarasan este asa de cald.
http://www.evz.ro/article.php?artid=315363
Mi-as dori tare mult sa pape si Maya putin.Nu vreau sa insist cu suculetele dar macar de 2 ori pe saptamana,dar nu vrea nimic decat san.Nimic nu este mai bun decat sanul ei.
Nu ia ea in greutate extraordinar dar face progrese si isi tine capul foarte bine,are 67 de cm,a crescut in lungime.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
annmary77 spune:
mai este cineva pe aici? sau sunt singuira care nu are somn?
Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)
POZE CU COPII POZNASI
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet
arissa spune:
Mai sunt si eu. N-am chef de nimic, nici macar sa dorm.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici