Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 6
annmary77 spune:
eu adormisem dar m-am trezit din cauza unor tipete groaznice.se pare ca in blocul de vis-a-vis a murit cineva(si culmea stau in blocurile anl-ului deci se preesupune ca suntem numai tineri-pana in 35 ani).groaznic
Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)
POZE CU COPII POZNASI
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet
lauramar spune:
As vrea sa pun si eu o poza sa intrati direct la ea dar nu stiu cum,am tuns-o pe Arianna cheliuta azi...
annmary77 spune:
cred ca trebuie sa copiezi adresa de sus .asta e -
http://good-times.webshots.com/photo/2141820080101685324pCZspw-
sa ii dai un nume si sa o pui la semnatura
Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)
POZE CU COPII POZNASI
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet
madybulancea spune:
Buna dsimineata....mai fetelor dar aveti spor la scris nu gluma!!!!
Botezul a fpst super..la biserica am ras pe burta,pe ca parintele cita slujba iar baiatulk emu frumos zicea acolo dupa el dar mai tare ca el asa ca sa fie auzit,de s-a mirat toata lumea ca gangureste atata la 2 luni jum....apoi la restaurant numai peripetii...am uitata la luam tortul de la cofetarie,am cazut eu rau tare,dar a fost o petrecere pe cinste,m-au sarbatorit si pe mine...
Am facut un filmulet despre cum a aparut bb pe care l-am proiectata acolo iar la sfarsit am avut artificii...o sa pun poze cand o sa le primesc!!!
Apoi luni am faciut vaccinul si am facut ferbra si luni si ieri de am crezut ca imi iau campii...ca era tare marait nu ii convenea nimic...acum ad ca azi noapte nu a facut si nici acum dimineata....
Nua am apucat sa citesc din urma dar ma apuc acum...vreau sa o vad pe roxanici sarind din turn!!!
Poze Razvanelu
madybulancea spune:
Karra80 super papa Criss cu lingurita si eu am incercat sa te votez dar inca nu a mers...mai incercam...
Roxanici supeeeeerrrr....vreau si eu...la prima ocazie ma arunc...
Stefanya te astept la braila!!!!
Auziti,cine mai stie noutati de Sonia si Kay???
Martutza ce maii faci???
Poze Razvanelu
loradin spune:
Neata,
Astazi Ana face 5 luni!!!Nu imi vine sa cred cum trece timpul!
Roxanici-ma trezesc eu buimaca si-mi zic "hai sa vad ce au mai scris fetele.Ajung la mesajul tau cu turnul si.....soc.Ce vad? Pe roxanici a noastra cum se arunca singura de pe turn.M-am trezit instant.Ca sa nu iti mai spun ca am avut un sentiment ciudat ca ajungi direct pe biroul meu.Felicitari! Eu stau la et 9 si nici acum nu m-am obisnuit.Cred ca daca m-ar urca cineva pe turn m-ati vedea la stirile de la ora 5 revendicand ceva.Cat curaj! Cata adrenalina! Imi inchipui cat de greu iti este acum.La asa o viata activa!!! Oare Rares va semana cu tine? Sotul tau este la fel de curajos? Al meu nici nu stie sa inoate? Nu-i vorba ca am avut amandoi o perioada cand ne-am fi aruncat (fara elastic) Hi Hi Hi!!!!(noroc ca a crescut Ana)Te pup si ce sa zic m-ai lasat cu gura cascata.Cat de diferiti sunt oamenii!!! Nu as face asa ceva nici daca mi s-ar oferi milioane de euro.
Tzuna-draga mea sa sti ca si Ana de cateva nopti m-a zapacit.Se trezeste din 3 in 3 ore noaptea.Dar o pacalesc.O pun la san si dupa ce trage de cateva ori oboseste si adoarme la loc.Eu nu aprind lumina(las doar veioza).Dimineata zici ca m-a lovit trenul.Nu mai sunt buna de nimic.Eu stiu de ce face asa.Peste zi nu prea mai doarme(daca o ora adunat)Seara e franta.Dupa baita nu mai are putere sa suga si adoarme instant.Deci....foamea nu ii da pace peste noapte.Plus unde mai pui ca este fff cald la ea in camera desi toata ziua tin Ac.O sa trecem noi si peste asta desi este frustrant:toata lumea zice ca acum ar trebui sa nu se mai trezeasca peste noapte pe cand a mea abia de acum incepe.Asta eeee!!!
Va pup caci gata"S-a trezit"!!! Poate reusesc sa mai intru astazi!
loradin
poze cu albinuta mea
paxela spune:
neata' stup, o cafeluta? cu cofeina, fara cofeina, cu lapte, fara lapte
sarbatoritilor zilei
gataa se pare ca scapam de caldura asta mare, de acum scoateti barcile, legativa acoperisurile si geamurile, parcati masinile departe de copaci ca doar traim in Romania
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
paxela spune:
aaa si am uitat sa intreb , ce scutecele folositi? noi avem cam 7 kg si pana acum am folosit happy 5-9 kg, dar deja lasa urme mari pe picioruse, iar urmatoarea marime la ei e 8-18 si mie sa nu fie muult prea mari, am incercat hughies clasic care sunt mai larguti dar ramane uda, si pampers care dau pe afara, heeelp
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Laina spune:
venim si noi la o cafeluta, ne primiti?
La multi ani piticutilor de azi!
gagacea mea e cu bunicu' ei la plimbare, asa ca am un pic de timp strict pentru mine
ma plangeam ca nu e vorbareata si sociabila...ei bine, ieri nu i-a tacut gurita o clipa...imi trebuiau si mie pampersi la cat de..facuta pe mine eram si-am fost foarte fericita ca a vorbit masiv si cu un prieten de-al meu care chiar are nevoie de ceva fain in viata lui...eram super mandra de mica asta a mea!
Raluca... imi pare rau ca trebuie sa incepi serviciul asa devreme...ce fain ar fi fost si pentru tine si pentru Luca sa mai fi stat acasa...dar te cred cand spui ca nu ai de ales, nimeni nu ar alege sa plece de langa pui de buna voie. Mi-ar fi placut sa fi fost si noi in bucuresti, sa-l fi lasat pe Luca cu noi eventual...Dar lasa ca o sa fie bine, o sa gasiti pe cineva cae sa intruneasca cerintele.
mady, ma bucur tare pentru voi ca a fost bine la botez!!
felicitari, karra, pentru mancacioasa frumoasa!!
loradin, sa-ti traiasca gagacea si sa va bucurati de ea si de voi!!
paxela, noi inca suntem la pampers 2...avem abia 4650 g..asa ca nu stiu ce sa zic...vad ca sunt probleme mari cu scutecele cand mai cresc cei mici. eu credeam ca am sa stau pe pampers potrivit greutatii...nu mai sunt asa buni numerele mai mari?..
P.S. hehe...tocmai au venit banii de la primarie pentru cea mica...o scot la cumparaturi
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
doina.todor spune:
Ceao fetele!
Ma inscriu si eu la o cafea cu cofeina muuulta ca sunt buimaca de somn. Radu s-a trezit la 7.00( deci nu am ce sa comentez) dar eu m-am culcat la ora 2.00 ca nu am putut termina treaba mai repede. Ce sa-i faci daca nu am pe nimeni in Timisoara care sa ma ajute ... suntem numai noi trei iar tati e si el un fel de bebe rasvatat ( vina mea ca io l-am rasfatat ) asa ca el nu face altceva decat se mai ocupa de Radu cand vine ca sa am eu timp sa mai fac cateceva prin casa, dar vorba ceea bun si atat.
Am fost la Budapesta la concert la Roling Stones si a fost supertare concertul desi eu nu pot sa zic ca sunt fan. Impresionant spectacol. Dar trebuie sa recunosc ca nu mi-am imaginat ca sunt asa de urati, am fost socata, sunt intr-adevar foarte urati si batrani dar au o energie in ei, mai ales vocalistu a alergat incontinuu de am obosit eu uitandu-ma la el. Si cand te gandesti ca are peste 60 ani...
Mai trebuie sa recunosc ca ungurii sunt muuult mai civilizati decat noi, si stiu sa isi respecte tara si valorile, Budapesta e impresionanta. Sa nu mai vorbim de proprietarii pensiunii unde am stat ca erau extrem de drguti si nu mai stiau ce sa faca sa ne simtim mai bine.
Bineinteles ca am spart o gramada de bani pe hainute si jucarii pentru Radu dar nu am putut sa ma abtin, mai rau era daca aveam fetita ca atunci luam de trei ori mai multe hainute ca erau asa de dragute si la preturi rezonabile.
Radu a ramas acasa cu mama mea si cu soacra-mea si va dati seama ca am gasit un rasfatat de nu imi vine sa cred ca in doua zile poate sa se rasfete asa de rau. Va dati seama ca cele doua bunici l-au tinut numa in brate si s-au jucat nonstop cu el... dar bine ca am avut cu cine sa il las ca il dezvat eu de stat in brate pana la urma.
Ieri am facut vaccinul si am fost tare cuminte nici macar nu am plans ci numa s-a strambat un picut si dupa aia l-a apucat rasu ca avem o D-na DR foarte frumoasa si se pare ca lui Radu ii place de ea. Nu a facut nici un fel de reactie si nici nu i-am pus supozitor cu paracetamol. Deci a fost ok.
Am trecut cu bine si de controlul grneral si totusi am primit verde la cereale ca este destul de lungan si nu e foarte grasun desi are peste 7.500 kg. Dar mi-a recomandat sa incep sa i dau sa pape calumea, adica sa aiba o masa cu fructe la ora 10.00 si urmatoarea cu legume, iar seara cereale in laptic. Acu sa vad daca o sa vrea ca i-am dat pireut de marcov si l-a cam scuipat si a si "zis" brrrr cand l-a gustat. Dar incetut incetut il invat eu cu papa.
Hai ca m-am intins si va plictisesc.
Va sarut!
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Varsta lui Radu