Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 7
doina.todor spune:
Paxela noi am trecut la Pampers 4 si sunt ok si noi suntem peste 7kg si vad ca acu nu dau pe afara. Dar poti sa incerci Hugies flexi daca gasesti am inteles ca sunt buni.
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Varsta lui Radu
loradin spune:
Fetelor am citit despre Sonia!!!! A intrat Kay si a anuntat ca este mai bine si ca nu are nimic neurologic.Are deja raspunsuri pozitive din Germania.Am inteles de la ea ca Mihaela Radulescu(pe care eu o ador)i-a promis ca o va ajuta pe media.A semnat contract cu ea.Sa dea Domnul ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine.Kay era multumita ca a crescut si a luat si in greutate.Superbe vesti!!!
va pup din nou
loradin
poze cu albinuta mea
sherbi spune:
eu sunt multumita cel mai tare e diapers air, insa cum ajung destul de rar la bucuresti, stau prost cu proviziile, asa ca a 2-a optiune este huggies 5-9 kg. dar nici d-astea nu au pe la slobozia. aici suntem la tara rau. sunt ok, strang un pic ce-i drept. astazi am realizat a nu stiu cata oara ca cei de la pampers sunt suuuuper prosti. a facu david caca, insa caca a ajuns pe tot spatele lui, nu in pampers. era body plin de kk, lenjeria varza, salteaua de asemenea.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
iuliana_2007 spune:
Neata stup.
La multe lunisoare sarbatoritilor de astazi.

Si noi maine facem 4 luni.Ce repede a trecut timpul asta,nu-mi vine sa cred.
Eu folosesc pampers si intr-adevar mai iese pe laturi,am sa icerc si eu happy dar acum mai am pampers.Am cautat ieri o pereche de sandale acoperite aurite de mi-au iesit ochii si am fost si cu fetita dupa mine.Au intrat fabricile in concediu pe caldura asta si nu se mai fabrica nimic.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
quote:Si eu am patit la fel.Am sa ii schimb si eu dar nu stiam care sunt mai buni.Acum daca tot am auzit si de la voi ca nu prea sunt buni am sa ii schimb.Am crezut ca am doar eu impresia.
Originally posted by sherbi
eu sunt multumita cel mai tare e diapers air, insa cum ajung destul de rar la bucuresti, stau prost cu proviziile, asa ca a 2-a optiune este huggies 5-9 kg. dar nici d-astea nu au pe la slobozia. aici suntem la tara rau. sunt ok, strang un pic ce-i drept. astazi am realizat a nu stiu cata oara ca cei de la pampers sunt suuuuper prosti. a facu david caca, insa caca a ajuns pe tot spatele lui, nu in pampers. era body plin de kk, lenjeria varza, salteaua de asemenea.
Ce bebei mari si grasi aveti voi,noi suntem mai micutze.As vrea sa ia si ea in greutate cum trebuie,nu vreau sa ia peste,dar macar sa fie la limita.Deh sunt copii care cresc mai lent,copii care cresc mai repede.A luat 150 de grame saptamana trecuta.M-am minunat cand am vazut.E un inceput bun se pare,poate isi da si-a drumul la crescut.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
sherbi spune:
ce bineeeeeeeeeeeeee...ce ma bucur ca-i mai bine sosonica. DD e sus si o ajuta pe micuta. sa speram ca totul se va termina cu bine si sonia va creste asemeni unui copil normal si se va bucura de viata.
doina, te invidiez. vreau si eu sa plec. chiar ieri mi-am facut pasaport si l-am trecut si pe bb si azi vreau sa intru pe net sa fac rezervari. da nu stiu unde sa ma duc...pe undeva p-aproape totusi, ca nu vreau sa-l oboseasca pe bb calatoria.
eu am un copil care toata ziua doarme, manca-l-ar mama. e adevarat ca noaptea se trezeste 1-2 sa pape, dar il manii pe DD daca indraznesc sa spun ca nu am un bb cuminte.
partea proasta e ca nu mai slabesc. ba am inceput sa pun cateva sute de grame inapoi. eu o iau razna. am niste draci pe mine ca arat ca un
.
roxana, esti nebuna maica...
mady, doar nu ati pus filmul cu nasterea lui bb, nuuuu...![]()
![]()
![]()
stefaniya, ai grija sa-ti impui autoritatea in cea ce priveste relatia ta cu sotul tau si sa nu lasi de la tine cand vine vorba de "fosta". vezi ca barbatii sunt usor influentabili si milosi si imediat ii apuca nostalgia. vorbesc la modul general. sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar eu asa sunt...mai dracoasa de fel si nu tolerez nimic cand e vorba de barbatul meu...sunt leoaica, la naiba.
sherbi spune:
sa ne traiasca:
ana de loradin, david de luizas, maria de val, irene de sivma!!!
radcarmen spune:
La cat mai multe lunisoare, sanatate deplina, fericire si noroc pentru sarbatoritii zilei si parintii acestora:
Ana
Loradin
David Matei
LuizaS
Maria Gabriela
Val
Irene-Nicole
Sivma
Noi raportam racoare aici la Baia Mare. In sfarsit putem sa respiram. Ne rugam sa se faca mai racoare si in restul tarii ca sa puteti sa va bucurati de viata ca la cum fierbe planetaaaa....
Pupici
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Uite ce mandrete de fecior sunt
Laina spune:
la noi inca e cald...speram la mai bine.
maine mergem la vaccin...e primul pe care il facem si mi-e o friicaa....
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
karra80 spune:
Buna dimineatza......de fapt ziua
...
Criss s-a trez azinoapte pe la 3 jumate plangand si i-am dat apa crezand ca-i este sete...dar nu a vrut, apoi i-am pus laptele la incalz si pana s-a incalz laptele am luat-o in brate sa o linistesc si a adormit saracutza langa mine in pat pe pieptul meu...si a adormit pana la 7 deci nu-i era foame cred ca doar dor de bratele lu mami.....
Asa ca iar ne-am dereglat azi cu masa....ca acuma incerc cu fructele dar se joaca mai mult cu mine.......
S-a mai racorit si la noi...cred ca se simte...
revin ca iar s-a intors si maraie.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss