Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 4
radcarmen spune:
Felicit sarbatoritii zilei si parintii acestora. Sa va creasca sanatosi si intr-o armonie si fericire deplina!
Rianna - Andreea20
Alexis Florian - Alia_ro
Eduard Andrei - Ellamiss
Sebastian Alexandru - Madalina78
Fetelor imi iau campii. Pe langa ca transpir ca un calut alergat si eu nu fac nimik, colac peste pupaza s-a luat si apa. Imi vine sa ii omor pe astia de la apa. Nici nu s-au sinchisit sa ne anunte macar sa ne luam rezerve. Acu ce arunc eu in Wc???????? Ca sa nu va mai intreb cu ce ne spalam??? Deci, Sherbi, stai linistita ca sconcsi o sa devenim si noi daca nu ne dau astia apa la robinet.
Carmina ce bine papa bebelina ta. Al meu e un sclifosit la mancare (respectiv lapte ca doar asta papa inca). Iar cu caldura asta a devenit si mai sclifosit.
Pupam mamici si bebici!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Uite ce mandrete de fecior sunt
karra80 spune:
si a mea face figuri...dar se apre ca i-a placut supica....de ex azi la 6 a papat160ml lapte la 10:30 a papat 100ml lapte si pana la 15:30 nu a mai vrut nimik...a mancat 40 ml de upica cu ceva legume pasate si 80ml lapte si acuma siur papa pe la 21-22 deeci a sarit o masa ca deobicei aveam 5 azi doar 4....offfffffffff caldurile astea.............
Maine la TM doar30 grade
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karla32 spune:
Laina, cine se aseamana se aduna, asa ca sa nu ne fie de mirare cand vor creste...
Roxanici, mi-e raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau! Am simtit ca lesin! io si daca ma urc pe un scaun ametesc! Brava tie!
Si baiatul meu cam adoarme in brate. Seara se culca singur dar cu mine langa el. Ziua e mai matzait... Pe picioare nu vrea...Cu statul in poponetz si noi ne plangem. Numai asa ar sta. Cand il intind sa te tii urlete!
M-am apucat de cautat bona.Sper sa gasesc ceva sa imi convina. Sunt cam pretentioasa de fel. Nu vreau decat sa ii acorde toata atentia. Nu trebuie sa faca nimic altceva. Din pacate trebuie sa incep serviciul pana la 1 septembrie. Nu vreau sa intru in CIC. Pierd prea multi bani si la cate rate avem ne-ar intinde cainii! imi vine sa plang cand ma gandesc ca puiul meu va ramane cu altcineva chiar daca voi avea program scurt. dar ce sa fac? Hai ca iar bocesc!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
mada_rozz spune:
Buna fetelor,
Am reusit si noi intr-un final sa punem niste poze cu Mark la aproape 5 luni si cum ne place sa stam in carutz si in scaunul de masina.
Pupici,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
karra80 spune:
au avut dreptate cei de la meteo....in TM s-a innorat si bate un vant de numa......si mai si tuna si fulgera...e clar furtuni......dar maine vor fi 30 grade...super...speram sa nu ne ia vantul pe sussssssssssss
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
Val_ spune:
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi.
Rianna - Andreea20
Alexis Florian - Alia_ro
Eduard Andrei - Ellamiss
Sebastian Alexandru - Madalina78
Stefanya nici eu nu mai alaptez deloc si am inceput sa am dureri in san, din nou, pentru ca si eu aveam mastoza atunci cand am ramas insarcinata. Si nu mi-am mai facut un control de cel putin 2 ani. Prin august merg la o ecografie.
Nu te mai stresa din cauza fostei iubite a sotului tau. Daca o voia pe ea nu ar fi fost acum cu tine.
Iuliana scumpa tare comoara ta. Si are ceva par. A mea este pe zi ce trece mai cheliuta.
Karra votez si eu dar nu stiu pentru ce ca nu am apucat inca sa citesc capitolul trecut. Ce perna faina are Maria ta si este o scumpa. Imi place tare mult cum mananca cu lingurita. Papa ca un om mare.
Roxanici da esti curajoasa tare. Ce mai mamica are Rares.
Flopici bine v-ati intors din peregrinari. Ma bucur ca v-ati simtit bine cu totii. Ati scapat macar de o parte din canicula din Bucuresti.
Tzuna nici Maria mea nu se omoara cu mancatul de la o vreme desi o tin in permanenta la AC. Noi afara nu mai iesim de cand cu caldura asta. In weekend am fost la tara si am scos-o seara afara ca erau doar 25 de grade si un aer tare placut.
Dani pupici pentru iepurasul tau razaret.
Radcarmen neplacuta tare faza cu apa. Sper sa ii dea drumul in curand.
Mada_rozz scump tare Mark. Si Mariuca mea tot asa inclibnata, pe o parte, sta in scaun.
Fetelor aveti niste dragalasi de copii! Mor de drag sa ma uit la poze.
O rugaminte. Invatati-ma si pe mine cum sa pun niste poze pe webshots ca tare nepriceputa mai sunt.
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
www.sonia.as.ro" target="_blank">pentru Sonia
kmi78 spune:
bei fetelor nu mai tin pasul cu voi... aveti un ritm; noi suntem bine cu mancarea ce ne luptam, da o zi e mai buna una mai proasta; nu am reusit sa o vad pe Criss cum papa nu stiu de ce nu se deschide pagina; la capitolul mancat cu lingurita mai are de invatat a mea si de aceea eram tare curioasa sa vad alti copii;
binenteles ca am vazut-o pe Roxi zbuuuuraaand, ce faaaain,ce curajoasa esti, imi plac si mie senzatiile de genul asta dar cred ca nu as fi avut curaj sa sar, doar daca ma impingea cineva, tu ai sarit cu buna stiinta??? nu stiu daca am sarit eu dar, da' cu ce ocazie prin NZ? am vazut ca ai vizitat f multe, o excursie ceva?
ce copilasi mari avem....
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
kmi78 spune:
gata Karra, am vazut cum mananca Criss cu lingurita, eu cred ca am gresit ca i-am facut prea groasa papa isi facea greata cand se trezea cu toata papalasca aia in gura, da' azi i-am pus mai multa zeama si altfel a stat treaba, Criss in cat timp a invatat sa manance asa frumos? cand am vazut cum sta treaba la noi am zis ca si renunt o vreme ca poate nu e pregatita de lingurita, dar mi-a zis si sora-mea ca in doua sapt tot invata
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
karra80 spune:
quote:
Originally posted by kmi78
gata Karra, am vazut cum mananca Criss cu lingurita, eu cred ca am gresit ca i-am facut prea groasa papa isi facea greata cand se trezea cu toata papalasca aia in gura, da' azi i-am pus mai multa zeama si altfel a stat treaba, Criss in cat timp a invatat sa manance asa frumos? cand am vazut cum sta treaba la noi am zis ca si renunt o vreme ca poate nu e pregatita de lingurita, dar mi-a zis si sora-mea ca in doua sapt tot invata
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
la fel am zis si eu ca renunt...dar azi cand am vaz ca trecusera 5 ore si nu voia lapte am bagat supica facuta asa ca un nectar de piersici...in binbe si am zis sa-i dau dar nu a vrut de la bibe in schib de la lingura da...la fel face si cu sucul de morcvi si crealele daca sunt mai lichide...si fructele de la hipp in special perele williams...aste-i plac de numa.....in rest morcovul pasat nici sa nu auda...greatza si la noi.....docamdata dau cat mai moale...si ingros treptat.......
pe Timi, si stai linistita ca se invata...imp sa-i dai mai mult lichide pana se invatza.....
Luna 5
Luna 4
iubita_2007 spune:
ROxanici - cata nebuna cu saritura din turn
Am reusit si eu sa vad pozele pe care le-ati postat, tare dragalasi copilasii vostri ce-au mai crescut.. azi maine ne trezim cu ei oameni mari
Diana mami de Roberta ( 13 mar[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2698783410101821790oEPTfT][/URL]tie 2007)