Albinute & bondari de martie-aprilie (19)
Raspunsuri - Pagina 3
dani7asi spune:
quote:
Originally posted by karra80
aici cum papam supica cu linguritza
Carminade
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
meeeeeeeeeiiiiiiiii!
dupa ce ca mi-a facut efectiv pofta, e o dulceata!

comorile melesi..eu...Daniela
"Cine e canicula asta dom'le ?Pe el nu-l omoara nimeni?
dani7asi spune:
sa vedeti un iepuras
comorile melesi..eu...Daniela
"Cine e canicula asta dom'le ?Pe el nu-l omoara nimeni?
MadyEr spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o proaspata mamica de gemeni (fetite). Au 3 luni acum. Sper ca ma veti primi si pe mine in randurile voastre.
Am si eu o rugaminte.Poate ma puteti ajuta. Cum se poate dezvata un copil de leganatul pe picioare in afara de a o lasa sa urle pana adoarme. Sau poate nu exista alta varianta?
Mady si bebitele Ana& Moni
carla_lia spune:
Multumesc fetelor pt. urari
In sfarsit am recuperat ... Azi am sarbatorit citind vreo 2 capitole.
Am fugit din Bucuresti din cauza caldurii si m-am intors chiar cand s-a anuntat cod rosu
Sper sa se mai racoreasca, ca spre seara avem musafiri si vreau sa-i scot la terasa.
S-au intamplat ff multe p-aici de cand n-am mai scris. M-a impresionat accidentul lui Kitty si ma bucur ca totul este ok.
Acum ca am ajuns la zi pot sa ma duc linistita sa mai aranjez prin casa, ca-mi vin musafirii si eu de 3 zile tot citesc pe forum.
Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007
Alte poze
Ticker
CATEVA POZE NOI
iubita_2007 spune:
dani7ani- trebuie doar "sa antrenezi 'bebele mai mult si o sa-si tina capul mai bine.
Leganatul pe picioare....hmmmmmmmmmmm.... cred ca trebuie sa gasesti mementul cand bebele chiar vrea sa doarma si nu incerca sa o fortezi. Cand nu m ainteleg cu papalika, o pun in marsupiu, o plimb vreo jumate de ora si imposibil as nu se linisteasa. Singura problema e ca ma cam cocoseaza de spate ca are deja peste 7 kg
Diana mami de Roberta ( 13 martie 2007)
karra80 spune:
bine ai venit MadyEr in
nostru.....
Cam greu cu dezvatatul....poate iti raspund mamicile patite ca la a mea nu ii place deloc in brate nu am invatta-o si adoarme sg...si ea mai plange cand e obosita dar o las sa planga cel mult o iau de mana si in 15 min cel mult ii trece....
sa ne dai datele sa te trecem in listuta...
data nasterii tale, a fetelor , la cate sapt ai nascut? cum ai nascut...etc....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by roxanici
daca tot mi-am rascolit prin amintiri...uite si www.youtube.com/watch?v=apCasGyHmhk" target="_blank"> cum am sarit de pe turn
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
uuuuf..a durat muuuult pana ai ajuns jos...am avut furnicaturi in talpi
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)poze Stefania
povestea nasterii
Mihael@ spune:
karra, te votez din toata inima cand se da drumul la sesiune...ce frumos deschide gurita printzesa ...se vede treaba ca-i place...
iuliana, foarte frumoasa fetita ta cum sta ea ca o cuconitza (eu asa ii zic la a mea, ca tot asa sta infoiata si serioasa la poze
)
daniela,
iepurasul
dezvatat de leganat nu stiu, probabil lasat sa planga cateva minute, consolat, lasat din nou sau inlocuirea leganatului cu altceva gen plimbat...eu o mai legan ziua pe Stefi dar am invatat-o cu buna stiinta...deci cand o sa ma auziti ca ma plang ca n-o pot dezvata sa sariti in capul meu ca merit![]()
Stefania ar vrea sa stea toata ziua ridicata in funduletz dar este prea devreme, asa cum a spus si Martutza, dupa 5 luni pot fi pusi , progresiv... pediatrul mi-a spus ca o pot pune pe un plan inclinat, gen sezlong, ideea e sa nu-si sprijine toata greutatea in funduletz.
Cat despre premergator, este mult prea devreme... copilul nu trebuie pus sa stea in picioare pana cand nu se ridica singur in patut , asta zice capraru si eu il cred...
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
povestea nasterii
stefaniya spune:
Am reusit sa fac o prostie,am upload poza mea intr-un nou album.Imi cer scuze dar nu stiu sa-l sterg.
Roxanici - ajutooor,ca tu esti cea care repara ce gresim noi. Te rog 
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
doina.todor spune:
Roxanici! supertare, si eu am sarit cu bungee dar de pe o macara de la 68m si a fost super si intentionez sa merg si in Cheile Rasnoavei sa sar de la 105m. Asta dupa ce mai creste Radu putin.
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Varsta lui Radu