Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
luy spune:
aniast, faptul ca si Teodora tot la Ploiesti isi are radacinile l-am dedus atunci, la terasa, a zis ea ceva de genul acesta. Na, ca tot se pusesera fetele pe numarat moldovence acum vreo 2 saptamani, acu' ne facem recensamantul noi, ploiestencele
Stiu ca si gema tot din Ploiesti e... asa ca na, 4 dintr-un foc
Luy 34 fix cu
Sabina spune:
n-am facut nici un curs, din pacate.Acu un an jumate m-am apucat de foto, asa din joaca.Si intre timp m-am inscris pe 2 situri, unde mai primeai ceva sfaturi etc.
Intre timp, a devenit o mare pasiune, insa acuma cu sarcina am cam regresat. Din fericire, am niste prieteni care ma sfatuiesc:), ei se pricep bine de tot.
Unul dintre ei a infiintat si site-ul unde scriu articole, dar din martie n-am mai fost in stare....astept sa nasc sa-mi revin cu inspiratiunea, ca vaz ca toata energia creatoare se duce la bb Gheo
am mai pus eu link la articole, da mai pun odata, astea-s toate:
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=1&a=1
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
carpatina spune:
quote:
Originally posted by luy
tot din Ploiesti e... asa ca na, 4 dintr-un foc
Hai numara-ma si pe mine... ca sa fie 5!
29+ cu Ioana
aniast72 spune:
luy, mai sunt din Ploiesti si LoredanaG si Ade_x. Ele n-au mai scris de multa vreme, sper ca ne citesc si ca sunt bine. Iata ca suntem 6 .
Sabina, cand exista simt artistic, cursurile nu fac decat sa-l aprofundeze. Am incercat si eu sa cant la pian in copilarie, aveam ureche muzicala si puteam canta o melodie ascultata (doar cu mana dreapta , fara acompaniament) dar talentul neprelucrat s-a dus pe apa sambetei...acum pianul meu tine loc de mobila in casa.
Edit: Carpatina, si tu Brutus? Deci suntem 7.
Andreea 34+ cu
Roxana_G spune:
Gata, sunt acasa. Am iesit cu fata la ORL, nu are absolut nimic. o fi fost cica vreun virus pe fond de iritatie de la AC. Nimic de polipi, ba chiar a zis ca e super ok. Am fost pe la ai mei, te coci la ei fara AC, am crezut ca mor.
Legat de vergeturi, la mine inca nu se vad noi, cred ca abia dupa ce slabesc se vor vedea. Oricum data trecuta am avut numai pe sani si numai dupa furia laptelui au aparut. Insa eu nu cred in creme tratament, sa nu va suparati pe mine, nu exista asa ceva. Daca era asa simplu, exista tratament laser sau chirurgical sau orice mai complicat, dar uite ca nu exista.
Mihaela, cand creste BB nu mai simti ca lovituri, mai mult impinge. Al meu e chiar linistit ce ceva vreme, numai miscari lente si intinderi.
Annisia, fara Malox ala sunt moarta, ma arde si gatul de imi dau lacrimile. Oricum si eu trisez, ca il rontai. Cum reusesti sa te dai cu creme pe caldura asta, ca eu daca ma dau cu ceva transpir si sunt toata uleioasa?
Nana, si pe mine ma arde mai rau cand trag aer, dar nu ma doare pana in spate. Cel mai rau simt in piept si pe gat.
Sim, ma bucur ca totul e ok. Iuhuuuu! De scos il scoti tu pe BB, stai linistita. Trebuie sa impingi!
Bee, asa e, si eu seman cu sotul, numai culorile de par sunt la extreme. Asa se explica discutiile legate de asemanarile Alexandrei.
Luy, sa folositi sanatosi biblioteca. Multam de lamurire cu protectia, eu ma pusesem pe drum la Cocor, cand am Ikea la 2 pasi. Neuron de gravida blonda! Daca dadeai un semn cand ai fost pe aici, te invitam la cele 23 de grade. Cat despre Alex...sa vezi ce il santajeaza pe taica-sau, la mine ii merge chiar mai greu. Dar cu asternuturile merita incercat.
Discutaserati voi mai inainte ceva despre ruperea apei. Cred...parca...Ideea e ca nu e bine sa sa rupa nici mai devreme, travaliul este prelungit si mai chinuitor. Dimpotriva, e mai bine sa se rupa mai tarziu, ca oricum te ajuta ei daca nu merge. Dilatarea in sine nu are legatura cu membranele, ci cu contractiile si eficienta lor. Eu am avut travaliu scurt la Alex si membranele le-au rupt ei la dilatare 6 cm.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Ana, am vazut pozele cu Mirunica, este atat de dulce...of ce amintiri mi-ai starnit si mie.
Sabina, foarte frumos . Sofiei. Mai vazusem pozele, dar parca pe prima nu o stiam.
Gata, inchid ca Alex face numai prostii, o duc la nani.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Roxule, pai am spus cu cremele - ma dau bine si fara economie, apoi stau asa niscaiva timp si fac dusulet. Repet figura de trei-patru ori pe zi. Numai ca e fara folos, asa ca nu te stresa prea tare. Si cu si fara creme, daca e sa faci, de vergeturi nu scapa nimeni!
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
Roxana, vezi ca iti apare mesajul ala lung de doua ori. Banuiesc ca nu asa ai vrut... Nu cred ca deranjeaza, dar ziceam si eu... Hihihihihi....
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
Gata cu dezmatul. Eu ma bag la somn. M-a luat o toropeala dulce si nu vreau sa pierd valul ca apoi joc tontoroiul prin casa... Noapte buna copii!
Bebe Yannis in evolutie